Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam donirati stvari za Ukrajino

Kam donirati stvari za Ukrajino

Ali res ni nobenih ukrajinskih organizacij, kamor lahko doniram oblačila in podobno?

Ti si pa res BUDALA, u božjo mater!!!

Goreca kontaktiraj.

verjemi mi, da so vsa dela na koncu kaznovana.

Odgovor na objavo uporabnika
Koki?, 03.09.2025 ob 19:34

Ali res ni nobenih ukrajinskih organizacij, kamor lahko doniram oblačila in podobno?

Si zamudil.  Ravno danes sem spet videla pred Sparom v Tacnu mercedes EQE SUV z nemškimi tablicami….  iz njega pa Ukrajinci, familija, dva otroka in starša.  Vidim jih velikokrat, zgleda da so iz Nemčije prilezli v Slovenijo, tukaj jih ceneje pride bivanje pa še kakšne finančne ugodnosti dobijo, ki jih v Nemčiji ne.

Če objaviš svojo tlf cifro, te takoj, ko jih spet vidim, pokličem in boš priletel s svojimi 10 euri.

jaz doniram 5 l bencina da se kokainski fasist zazge hehe

Julij Cezar, 03.09.2025 ob 19:54

jaz doniram 5 l bencina da se kokainski fasist zazge hehe

Navadni smrtniki iz celotnega zahoda, so v 3 letih z donicajami za drone za klanje rašistov zbrali že neverjetnih 100 milijonov evrov, koliko pa so zbrali srpi, kitajci, severnikorejci za svoje braća rašiste? 500 rubljev, ki jih lahko zamenjaš za pokrov od kokakole xD ?

Anonimno 4662, 03.09.2025 ob 20:30

Navadni smrtniki iz celotnega zahoda, so v 3 letih z donicajami za drone za klanje rašistov zbrali že neverjetnih 100 milijonov evrov, koliko pa so zbrali srpi, kitajci, severnikorejci za svoje braća rašiste? 500 rubljev, ki jih lahko zamenjaš za pokrov od kokakole xD ?

in?visam svojo donacijo…doniram 10 l bencina in šibice da se kokainski ritualno zazge….kor neke vrste obred ociscenja zlih duhov

Celoten zahod zbira, donira, šenkari in pomaga, Rusi pa z lopatami potolčejo Abramsa in gredo dalje 🙂

Glavni investitorji na Baliju Ukrajinci, najboljši kupci luksuznih avtomobilov-Ukrajinci. Najboljši kupci hotelov v Sredozemlju-Ukrajinci. Ti bi  jim pa stare cote šenkali.

Do tistih, ki stvari zares potrebujejo, pomoc ne bo prisla. Tisti, do katerih bi pomoc prisla, pa imajo vec od tebe, kot so ti ze zgoraj povedali.

Svoje stare cunje lahko pustiš kar ob kakšnem parkiranjem težkem terencu z ukrajinsko registracijo, ki jih je kar nekaj v Ljubljani. Preverjeno jih je nekaj v Portorožu, a jih išči bolj v bližini boljših hotelov. Enako v Črni gori. Če greš slučajno v Dubaj, jim lahko odložiš tudi tam. Menda jih je kar precej. Sem pa ravno danes tu prebrala, da veliko kupujejo nepremičnine na Baliju.

Julij Cezar, 03.09.2025 ob 20:33

in?visam svojo donacijo…doniram 10 l bencina in šibice da se kokainski ritualno zazge….kor neke vrste obred ociscenja zlih duhov

JULIJ“,

S tabo se nimamo kaj pogovarjati, ker si pička. Ker pobegneš pred dejstvi.

Ker si nacist, komunajzar stalinistični in imperialist. Potem pa se ti hinavec, ki nisi nič boljši od zahodnjakov dobrega delaš, a še svojih stališč nisi sposoben braniti.

Enkrat pa si mi odgovoril, glede ruskega nacizma, stalina in imperializma. Da to ni pomembno, da to ni nič talega.

Kaj tebe briga, če je Merz potomec fašistov in če je dedek od Uršule bil fašist? Ko pa mi sam napisal, da ni nič takega, če Rusi ljubijo Stalina in se nacistični potetoviranci vagnerjevi borijo zanje.

Torej ni nič takega, če so Merz in Uršula potomca fašistov, po temu ko se za Ruse pravi nacisti borijo in se Rusi Stalinu klanjajo.

Štekaš to ti hinavec dvolični dvomoralni?

Hehe, 03.09.2025 ob 20:38

Celoten zahod zbira, donira, šenkari in pomaga, Rusi pa z lopatami potolčejo Abramsa in gredo dalje 🙂

kul propaganda, idi dalje brati RTV Slovenenijo a.k.a rusko trobilo in njihove pravljice za lahko noč, vsak drugi dan novica “rusija napreduje, rusi zavzeli vas, rusija napreduje” rofl, potem pa si pogledaš mapo bojišča ki se dnevno updata in vidiš da se frontna črta v zadnjih 12 mesecih ni praktično NIKAMOR premaknila hahaha, tistih 5 km gor in potem nazaj dol, bi človek po vsej tej rus propagandi pričakoval da so rusi že vsaj na poljskem, ne pa da so še vedno obtičali v donetsku xD

Anonimno 4662, 03.09.2025 ob 21:02

kul propaganda, idi dalje brati RTV Slovenenijo a.k.a rusko trobilo in njihove pravljice za lahko noč, vsak drugi dan novica “rusija napreduje, rusi zavzeli vas, rusija napreduje” rofl, potem pa si pogledaš mapo bojišča ki se dnevno updata in vidiš da se frontna črta v zadnjih 12 mesecih ni praktično NIKAMOR premaknila hahaha, tistih 5 km gor in potem nazaj dol, bi človek po vsej tej rus propagandi pričakoval da so rusi že vsaj na poljskem, ne pa da so še vedno obtičali v donetsku xD

Klasika, vemo, vse osvobojeno je bilo strateško nepomembno 🙂

Hehe, 03.09.2025 ob 21:44

Klasika, vemo, vse osvobojeno je bilo strateško nepomembno 🙂

ta posnetek si uporabil že 2 dni nazaj, a  zmanjkuje materiala? škoda da nisi za ukrajino, ker mi imamo 10,000 takšnih istih posnetkov.

glej kretenček https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/1n7bcyu/ukrainian_soldier_from_425th_separate_assault/

O lej ga IMPERIALIST nacistični komunajzarski stalinov. ☺️

Brezveze s tako zmedo kot si ti razpravljati, ki se pred dejstvi kot pička skrije.

Ker jaz sem ti napisal zgolj DEJSTVA(o Banderi, o stalinizmu, o wagnerju itd.) , ki jih noben od vas rusofilov ni uspel ovreči. 

Vi pičke rusofilske SE LAHKO ZGOLJ SKRIJETE PRED DEJSTVI.

Takrat se debata neha in vam preostanejo le še otročje provokacije in blodnje.

Za “Anonimno 4662” jasno,

Koki?, 03.09.2025 ob 21:53

O lej ga IMPERIALIST nacistični komunajzarski stalinov. ☺️

Brezveze s tako zmedo kot si ti razpravljati, ki se pred dejstvi kot pička skrije.

Ker jaz sem ti napisal zgolj DEJSTVA(o Banderi, o stalinizmu, o wagnerju itd.) , ki jih noben od vas rusofilov ni uspel ovreči. 

Vi pičke rusofilske SE LAHKO ZGOLJ SKRIJETE PRED DEJSTVI.

Takrat se debata neha in vam preostanejo le še otročje provokacije in blodnje.

Anonimno 4662, 03.09.2025 ob 21:51

ta posnetek si uporabil že 2 dni nazaj, a  zmanjkuje materiala? škoda da nisi za ukrajino, ker mi imamo 10,000 takšnih istih posnetkov.

glej kretenček https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/1n7bcyu/ukrainian_soldier_from_425th_separate_assault/

Boš pokazal kje? 🙂

Bom za vsak slučaj zdaj dal par posnetkov, če sem enega ponesreči dvakrat 🙂

Boš pokazal, 03.09.2025 ob 22:07

Boš pokazal kje? 🙂

Bom za vsak slučaj zdaj dal par posnetkov, če sem enega ponesreči dvakrat 🙂

Lej, jaz sovražim stalinistične komunajzarje, nacije in imperialiste.

Na bruhanje mi greste.

Koga brigajo tvoji posnetki, saj jih ne gledamo. Jaz sem jih par že dolgo nazaj pogledal, da sem videl za kaj se gre.

Sej si vse pojasnil. Pička si, strahopetna pička, ki se skrije pred dejstvi.

Ali ga ne zmorete blokirati? To je zrelo za prijavo.

Kokoš ne razume kaj pomeni protislovje 🙂

Glupi koki, 03.09.2025 ob 23:07

Kokoš ne razume kaj pomeni protislovje 🙂

Ne vem, kaj ti pomagajo ti brezsmislni enostavčni komentarji, s katerimi zgolj kažeš svojo šibkost. Nesposoben argumentacije.

Jaz sem dejstva napisal, o podpori Banderi, o žrtvah v 2.svetovni vojni, o podpori političnim strankam v Ukrajini, o Wagnerju, o čaščenju Stalina itd.

IN VSAK LAHKO PREVERI TA DEJSTVA IN VIDI KDO IMA PRAV.

Od takrat se ne upaš več debatirati z menoj in kot debil avtistični  samo še pišeš stavke brez pomena in lepiš videje za brezveze. To ljudem, ki berejo pove vse.

Pač pred dejstvi(ki jih lahko vsak preveri) si nemočen.

Toliko o tvoji kredibilnosti.

Gotovo imajo organizacijo tudi v Sloveniji.

Koki?, 04.09.2025 ob 11:34

Ne vem, kaj ti pomagajo ti brezsmislni enostavčni komentarji, s katerimi zgolj kažeš svojo šibkost. Nesposoben argumentacije.

Jaz sem dejstva napisal, o podpori Banderi, o žrtvah v 2.svetovni vojni, o podpori političnim strankam v Ukrajini, o Wagnerju, o čaščenju Stalina itd.

IN VSAK LAHKO PREVERI TA DEJSTVA IN VIDI KDO IMA PRAV.

Od takrat se ne upaš več debatirati z menoj in kot debil avtistični  samo še pišeš stavke brez pomena in lepiš videje za brezveze. To ljudem, ki berejo pove vse.

Pač pred dejstvi(ki jih lahko vsak preveri) si nemočen.

Toliko o tvoji kredibilnosti.

Zopet protislovja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close