Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam camp prikolico

kam camp prikolico

Ojla
Obračam se na vas s prošnjo, da mi svetujete kam naj postavimo našo prikolico. Lestos smo namreč kupili camp prikolico, ki še vedno stoji doma pod nadstreškom, namreč čas nama ne dopušča, da bi se pozanimala kako je s cenami in samimi kampi. Svetujte mi prosim kak fajn kamp najraje na Pagu, oz. nekje do Paga, kajti namen imamo vsak vikend iti dol.
Torej kakšne so vaše izkušnje.
Hvala
micika

Na Pagu je meni všeč kamp Šimuni, ker je dosti sence, pa tudi čisto ob obali se da postaviti šotor oz. verjetno tudi prikolico. Slaba stran je le ta, da je mesto Pag precej oddaljeno, zato je treba z avtom, pa pred 4 leti, ko sem bila tam, so bili wc – ji bolj neurejeni, mogoče so jih popravili do sedaj. Plaža je drugače iz majhnih kamenčkov, morje čisto. Drugi moj predlog pa je kamp Punat na Krku, do tja je iz Lj. kake 3 ure vožnje, je tudi veliko sence, in je ob vodi, do mesta Krk je z avtom 10 minut, do centra punata pa sprehod kakih 15 minut ob številnih stojnicah. Plaža je dolga in večinoma so to kamenčki, ali pa beton. Lahko pa se zapeljete do Baške ( slabe pol ure), kjer je plaža lepša. Edina stvar pri tem kampu je, da je večina mest že zasedenih s prikolicami, tako da to bi se morali pozanimati že maja, oziroma ko se kamp odpre. Za cene za prikolico ti žal ne vem povedati, drugih kampov pa tukaj okrog ne poznam, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close