Kam bo šla Barca ob zaprtju foruma?
crazyfrog, 28.09.2025 ob 12:17
Kje vidiš, da so sporočila prebrana ali ne, js te funkcije nism opazla?
seveda nisi…ker ti te funkcije nimas, pred nadgradnjo na stsrem si to lahko vidrl in se marsikaj drugega….vprasaj milancka on je imel veze in so tudi z neksterimi moderatorji vdirali v racune uporabnikov
Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:29
to je bilo mozno videti pred nadgradnjo tega foruma to ksr je zdaj….zato tudi ne mores vec oddajati spirocil pod starim nergistriranim nikom
Še vedno vidim tako, sem šla ravno zaradi te teme preveriti.
Pisati na forum pa kot registrirana že dolgo nisem niti poskusila.
Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:27
seveda nisi…ker ti te funkcije nimas, pred nadgradnjo na stsrem si to lahko vidrl in se marsikaj drugega….vprasaj milancka on je imel veze in so tudi z neksterimi moderatorji vdirali v racune uporabnikov
A ni dost, da mi ti poveš? Men je.
Stara forumašica (res ta prava), 28.09.2025 ob 12:31
Še vedno vidim tako, sem šla ravno zaradi te teme preveriti.
Pisati na forum pa kot registrirana že dolgo nisem niti poskusila.
ne mores vec pisati pod starim nikom…tud dvomim da lahk posiljas zs in tud dvomim da bi zdaj videla ali so spirocila prebrana….lahko da do prebrana tebi pa se vedno kaze da niso…enako kot si lahko videl zadnjo prijavo ali zadnje oddano sporocilo…
Stara forumašica (res ta prava), 28.09.2025 ob 12:10
Glede na to, da sva si z Barco pred leti kar precej pisali po ZS in da so zadnja moja sporočila še zdaj neprebrana (ja, še vedno imam delujoč registriran vzdevek), iskreno dvomim, da se je po tistem odhodu kdaj vrnila.
Se je vrnila pod drugimi imeni, daj malo možgane uporabljaj no. Seveda bi se izdala, če bi prebrala sporočila, a ni logično, budala?
Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:36
ne mores vec pisati pod starim nikom…tud dvomim da lahk posiljas zs in tud dvomim da bi zdaj videla ali so spirocila prebrana….lahko da do prebrana tebi pa se vedno kaze da niso…enako kot si lahko videl zadnjo prijavo ali zadnje oddano sporocilo…
lahko, če spremeniš geslo. tako sem jaz naredila leta 23 (vmes sem pisala kot Zartrose izven profila, potem pa zvedela, da spremeniš geslo, pa da lahko pišeš iz njega, tudi zs..).. v prejšnjem sistemu se je videlo, ko so bila neprebrana in potem prebrana, v tem pa ne vidiš. v prejšnjem sistemu si lahko zaprl sporočila, da ti noben ni mogel pisat, kar sem jaz imela zaprto in sem bila nedosegljiva, v tem sistemu ne moreš..
Zartrose, 28.09.2025 ob 12:46
lahko, če spremeniš geslo. tako sem jaz naredila leta 23 (vmes sem pisala kot Zartrose izven profila, potem pa zvedela, da spremeniš geslo, pa da lahko pišeš iz njega, tudi zs..).. v prejšnjem sistemu se je videlo, ko so bila neprebrana in potem prebrana, v tem pa ne vidiš. v prejšnjem sistemu si lahko zaprl sporočila, da ti noben ni mogel pisat, kar sem jaz imela zaprto in sem bila nedosegljiva, v tem sistemu ne moreš..
aha…jaz vem da pod starim nisem mogel.pisat pa se nisem vec s tem ubadal…
Forum je zaprt za komentiranje.