Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam bo šla Barca ob zaprtju foruma?

Kam bo šla Barca ob zaprtju foruma?

Njej je forum lajf, tako močno celo, da se že več let skriva tu gor pod različnimi vzdevki, joooj, kam bo šla?

najbolh pateticni ste debili kot si 8n recimo se laznininvalid modroplavi debil…komu je smisel forum?takim kot si ti ki drugim.ocita stvari ki jih sam pocne….bumbar

pa Campari, celjski grof …

Glede na to, da sva si z Barco pred leti kar precej pisali po ZS in da so zadnja moja sporočila še zdaj neprebrana (ja, še vedno imam delujoč registriran vzdevek), iskreno dvomim, da se je po tistem odhodu kdaj vrnila.

Kje vidiš, da so sporočila prebrana ali ne, js te funkcije nism opazla?

Pri poslanih sporočilih so neprebrana odebeljeno napisana.

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 28.09.2025 ob 12:17

Kje vidiš, da so sporočila prebrana ali ne, js te funkcije nism opazla?

seveda nisi…ker ti te funkcije nimas, pred nadgradnjo na stsrem si to lahko vidrl in se marsikaj drugega….vprasaj milancka on je imel veze in so tudi z neksterimi moderatorji vdirali v racune uporabnikov

Stara forumašica (res ta prava), 28.09.2025 ob 12:25

Pri poslanih sporočilih so neprebrana odebeljeno napisana.

to je bilo mozno videti pred nadgradnjo tega foruma   to ksr je zdaj….zato tudi ne mores vec oddajati spirocil pod starim nergistriranim nikom

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:29

to je bilo mozno videti pred nadgradnjo tega foruma   to ksr je zdaj….zato tudi ne mores vec oddajati spirocil pod starim nergistriranim nikom

Še vedno vidim tako, sem šla ravno zaradi te teme preveriti.

Pisati na forum pa kot registrirana že dolgo nisem niti poskusila.

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:27

seveda nisi…ker ti te funkcije nimas, pred nadgradnjo na stsrem si to lahko vidrl in se marsikaj drugega….vprasaj milancka on je imel veze in so tudi z neksterimi moderatorji vdirali v racune uporabnikov

A ni dost, da mi ti poveš? Men je.

Stara forumašica (res ta prava), 28.09.2025 ob 12:31

Še vedno vidim tako, sem šla ravno zaradi te teme preveriti.

Pisati na forum pa kot registrirana že dolgo nisem niti poskusila.

ne mores vec pisati pod starim nikom…tud dvomim da lahk posiljas zs in tud dvomim da bi zdaj videla ali so spirocila prebrana….lahko da do prebrana tebi pa se vedno kaze da niso…enako kot si lahko videl zadnjo prijavo ali zadnje oddano sporocilo…

Stara forumašica (res ta prava), 28.09.2025 ob 12:10

Glede na to, da sva si z Barco pred leti kar precej pisali po ZS in da so zadnja moja sporočila še zdaj neprebrana (ja, še vedno imam delujoč registriran vzdevek), iskreno dvomim, da se je po tistem odhodu kdaj vrnila.

Se je vrnila pod drugimi imeni, daj malo možgane uporabljaj no. Seveda bi se izdala, če bi prebrala sporočila, a ni logično, budala?

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:36

ne mores vec pisati pod starim nikom…tud dvomim da lahk posiljas zs in tud dvomim da bi zdaj videla ali so spirocila prebrana….lahko da do prebrana tebi pa se vedno kaze da niso…enako kot si lahko videl zadnjo prijavo ali zadnje oddano sporocilo…

lahko, če spremeniš geslo. tako sem jaz naredila leta 23 (vmes sem pisala kot Zartrose izven profila, potem pa zvedela, da spremeniš geslo, pa da lahko pišeš iz njega, tudi zs..).. v prejšnjem sistemu se je videlo, ko so bila neprebrana in potem prebrana, v tem pa ne vidiš. v prejšnjem sistemu si lahko zaprl sporočila, da ti noben ni mogel pisat, kar sem jaz imela zaprto in sem bila nedosegljiva, v tem sistemu ne moreš..

Saj pravim, določena sporočila mi kaže kot neprebrana, določena kasnejša drugim kot prebrana.

Pisati na forum pa s tistim vzdevkom nisem niti poskusila, tako da ne vem, ali bi šlo ali ne.

Zartrose, 28.09.2025 ob 12:46

lahko, če spremeniš geslo. tako sem jaz naredila leta 23 (vmes sem pisala kot Zartrose izven profila, potem pa zvedela, da spremeniš geslo, pa da lahko pišeš iz njega, tudi zs..).. v prejšnjem sistemu se je videlo, ko so bila neprebrana in potem prebrana, v tem pa ne vidiš. v prejšnjem sistemu si lahko zaprl sporočila, da ti noben ni mogel pisat, kar sem jaz imela zaprto in sem bila nedosegljiva, v tem sistemu ne moreš..

aha…jaz vem da pod starim nisem mogel.pisat pa se nisem vec s tem ubadal…

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:50

aha…jaz vem da pod starim nisem mogel.pisat pa se nisem vec s tem ubadal…

ja, tudi jaz ne, dokler mi niso začeli podlo zlorabljat nika pa sem se spomnila, da je nekdo pisal, da se samo geslo spremeni, pa lahko iz starega dalje pišeš.

Zartrose, 28.09.2025 ob 12:52

ja, tudi jaz ne, dokler mi niso začeli podlo zlorabljat nika pa sem se spomnila, da je nekdo pisal, da se samo geslo spremeni, pa lahko iz starega dalje pišeš.

aha…kk mas vreme v ljubljani?oblacno, mrzlo?

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 12:59

aha…kk mas vreme v ljubljani?oblacno, mrzlo?

oblačno je tuki.. kok je mrzlo ne vem, ker sem doma.. malo pospravljam, malo počivam hehe.. pa ti..

Zartrose, 28.09.2025 ob 13:18

oblačno je tuki.. kok je mrzlo ne vem, ker sem doma.. malo pospravljam, malo počivam hehe.. pa ti..

oblacno, zunaaj ni glih neke vrocine, cez pol ure grem na bazen…ps je nedelja pri koncu

Julij Cezar, 28.09.2025 ob 13:23

oblacno, zunaaj ni glih neke vrocine, cez pol ure grem na bazen…ps je nedelja pri koncu

te pa uživaj na bazenu.. nedelja se pa res bliža koncu.. saj ne da sem spala skor do enajstih haha.. pasal pa je 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close