Najdi forum

Kalimero!!!

Saj sem vedela, da je en še ne dolgo nazaj govoril o Breli. Mi smo se letos odločili, da bi šli na Makarsko riviero. Poznaš kak apartma, ki bi se še daj najeti. S pogoji, ki jih navajaš ti. Bližina plaže, mesta, prijazni lastniki…?

Povej, kako dolgo pa ste se vozili do Brele (iz Ljubljane)? Saj me edino vožnja malo skrbi. Kakšno pa je mesto Brela?

Hvala zaenkrat!

Uživajte!

Majda

Naslovov imam kar nekaj izpisanih. Vožnje pa imaš iz Ljubljane kakšnih 470 km – če se dvakrat, trikrat ustaviš za recimo 10 min., je nekje 8 ur – seveda če greš ponoči, saj je sicer prevelika gužva. Je za iti od doma vsaj nekje do 23:30 ure. Sama vožnja pa je brez problema, saj je ponavadi do dol že ob tej uri ena nepretrgana kolona, ki pa je ob tej uri kar tekoča. Bi rekel, da je vožnja najmanjši problem, je pa res da imaš mogoče kakšne pomisleke, če si bila do sedaj navajena vožnje 3-4 ure.

LP

Aja, še to. Mestece Brela je zelo prijetno – je 5-6 restavracij, trgovina, pošta, dve-tri slaščičarne, pizerija,… skratka vse kar rabiš, hkrati pa ni vrveža kakšnega malo večjega mesta. Če pa si to zaželiš, pa imaš 15 min.prijetnega sprehoda stran baško vodo.

Plaže pa so v Breli takšne, kot na celi makarski rivieri – bi rekel da najlepše na jadranu. Nekaj minut stran je tudi tista “znamenita” skala, ki je skoraj na vseh prospektih za hrvaško na prvi strani. Plaže so super še posebej zato, ker imajo dovolj sence.

Se mi dopade tudi, da ker v celi Breli praktično ni možno nikjer parkirati, razen pri privat hišah, kjer je namenjeno za goste, in tako skoraj ni raznih dnevnih gostov, ki se pripeljejo iz bližnje Bosne in le povečujejo gužvo na plaži. Vsa mesta makarske riviere imajo s tem “problem”, edino Brela ne.

LP

Malo z zamudo, pa vendar najlepša hvala. Ko bomo čist 100% te mogoče še prosim za kak naslov. Trenutno smo še v fazi odločanja!

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close