KALIMERO!!!
No, pa je konec dopusta….sva te ze komaj čakala, da prideš nazaj na delovno mesto…. 😉
Kalimero…..ne bos verjel, ampak si nama zadnja sansa, da letos s punco vidiva Brelo. Poklicala sva veliko ljudi (enih 10 v Brelo in se kaksnih 20 v okolico), pa imajo vsi ze zasedeno v glavni sezoni (stevilke iz interneta in iz oglasnika).
Daj prosim napisi kaksno telefonsko stevilko (ali pa vsaj mail). PROSIM!!! Ze v naprej hvala.
Lep pozdrav!!!
Mišo
P.s. Piši na mail: janezmirtic@yahoo.com
Ok, hvala….počakam na jutri.
Tista za 120.000 je bila ponudba, da bi placala do konca aprila….pa sva cakala nate, ker prek agencije res ne veva, kaksen apartma bi dobila.
Pa ti imas naslove od tistih apartmajev, ki si jih videl (pa imajo stevilke na internetu?). Ce jih imajo, je potem tudi to verjetno ze zasedeno. Pa so apartmaji za 2 osebi?
Ok, lep dan!
…če ti kaj pomaga…
http://mitglied.lycos.de/apartman/slo.htm
…smo bili lani tam
Za Bojano
V juliju imamo (dva odrasla in dveletnik) rezerviran apartma
v Breli:
http://mitglied.lycos.de/apartman/slo.htm v hisi Josip.
Ker smo do vseh podatkov prisli le po internetu,
nas zanimajo tudi iskusnje koga, ki je ze bil tam.
Zanima nas, kako ste bili zadovoljni z apartmaji, plazo…
Za odgovore se ze v naprej zahvaljujemo
LP Jaka
Pozdravček
Mi smo lansko leto bili tam z našo 10 mesečnico in lahko z eno besedo rečem le: preživeli smo sanjski dopust.
Bili pa smo v Juliji, apartma 7. Vhod je čisto z druge strani kot ostali, pred apartmajem je terasa, dejansko nad morjem, med borovci s sanjskim pogledom na morje. Meni je veliko pomenilo, da so lastniki živeli tam v tej hiši in je bila zato tudi primerno vzdrževana. Stopnice do morja vas verjetno ne bodo motile, čeprav prve dni znajo delati probleme. Saj veš. Otrok, pa ta čoln, pa ona blazina, pa te igračke, one,…itd. Sicer pa smo mi vse nosili na plažo zjutraj, zvečer pa odnesli gor. Vmes smo pa itak počivali v senci v bazenčku na terasi. Lani smo bili v začetku julija in na plaži ni bilo gužve. Plaža je iz drobnih kamenčkov, brez sence (ta pod Josipom), lahko greste višje ali nižje in poiščete senco. Mi smo imeli zraven marelo in ni bilo problema. Voda je na začetku plitva ravno tako daleč, da se lahko igrate v vodi. Mi smo se lani že normalno kopali, je bila topla.
Trgovina je blizu, tako da je ravno prav oddaljena za jutranji sprehod :)) Problem so parkirišča, ker je teren zelo strm in je pred hišo le nekaj parkirišč, in se je potrebno potem z lastniki dogovorit, če greste ven, da se avtomobili pač prestavijo. Ampak ni bilo nobenega problema, mi smo si ogledali kar nekaj mest okrog Brele z avtomobilom, se pač dogovoriš.
Ob plaži je kakšnih 10 km dolga betonirana potka, na kateri smo preživljali večere, pikica v vozičku, midva pa ob šetnji. Lahko greš tudi v “živ-žav”, ki je ob hotelih. Drugače pa je tukaj okrog apartmajev zelo mirno.
Mene je motila le ura namestitve. Vozili smo ponoči, da je naša pikica spala. Tam pa lahko nastopiš ob 11, ampak so lastniki brez problema dali na razpolago njihovo kuhinjo za kaj pogret, njihovo teraso, da se počaka. Mi na koncu nismo nič od tega rabili, ker smo itak zamudili :))).
Ah, ja…sem se razpisala zopet. Ampak me zanese, ker sem po dolgem času zares preživela “taprave” počitnice po mojem okusu. Smo pa prav tako šli bolj na “slepo”, videli na internetu, stopili v kontakt preko maila, in šli…
Če te še kaj zanima, kar vprašaj.
Drugače pa vam želim lep dopust. Mogoče se pa celo vidimo. Mi gremo konec junija/začetek julija.
Forum je zaprt za komentiranje.