Kalifornija
V naslednjem tednu gremo v ZDA.
Prosim vse, ki ste že bili na popotovanju po Kaliforniji in Nevadi, kaj vam je bilo najbolj zanimivo, na kaj moramo posebno paziti in če imamo kot družina kakšne popuste pri vstopninah. Oziroma, ali se splača vzeti s seboj kakšno študentsko izkaznico za uveljavljanje popustov.
Hvala za vaše odgovore.
Mojcej
Če boste obiskali vsaj dva narodna parka, se vam absolutno spalča vzeti letno karto za vse narodne parke. Kaj pogledati, je pa odvisno od vas. Sama navijam za naravo in mi je bila fantastična vožnja ob obali po Pacific Hwy severno od San Francisca in pa iz celine prečenje do Big Sura. Od parkov pa Redwood National Park – sekvoje,potem Lassen Volcanic, če vas zanimajo vulkani, Lake Tahoe za vodne užitke, Yosemite N.P. je kar preobljudena klasika, ampak super, očaralo naju je jezero Mono, pa seveda Sequoia&King’s NP, za ljubitelje rastlinsta Joshua Tree N.P., pa malo klasično ZDA ponudbe kot je Calico Ghost town. Death Valley je pa poleti res zelo vroč (52 C) in ga odsvetujem. Meni so mesta manj všeč, ampak je San Francisco vreden ogleda. V LA, San Diegu in Las Vegasu sem zdržala pa le po nekaj ur, ampak če so na poti, se splača ustavit (ne jih pa postavit za središče ogledov na poti).
Forum je zaprt za komentiranje.