Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno ležišče imate

Kakšno ležišče imate

Kakšno ležišče imate (jogi, blazina, odeja)? A v redu spite?
Jaz imam star navaden jogi in navadno blazino, pokrita sem z rjuho, ker ne prenesem, da mi je ponoči vroče. Sprašujem ker imam namen vse menjat, ker mal slabše spim zadnje čase pa še vrat me boli, zjutraj ko vstanem. Rada bi nekaj srednje trdega in hkrati mehkega. Prodajalci pridno hvalijo vsak svoje. Moj je sicer za vodno posteljo vendar meni daje preveč mehkužast občutek pa še cena (od 400.000 naprej) je preveč. A jo imate kje?

Midva imava vodno posteljo. Eden boljših nakupov v zadnjem letu, priznam. Pa še neslišna je :))))))

mi imamo HITEX.

Mi imamo vsei trije Meblove jogije Bio-latex, malček pa baby-latex. Smo zelo zadovoljni.

lp,
T.

Od Hitexa lateks. Če te boli vrat je po moje kriv vzglavnik. Poskusi menjat, morda ti je previsok ali prenizek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

koliko košta vodna postelja? informativno, če ima kdo ceno pri roki…

Ne ravno čisto navaden jogi (samo to vem, da ima zimsko in letno stran), vzglavnik od Bavarije Woltex – res fajn

Tudi midva z mojim imava HITEX-ov jogi iz lateksa in sva zelo zadovoljna.

Pred nakupom Dormea me je bolel hrbet in zdaj sem v redu,to pomeni da sem zadovoljen s tem…

Jaz sem pred kratkim kupila jogi od Linea Flex in moram priznati, da še nikoli nisem tako dobro spala…Definitivno priporočam…

Midva imava vsak svoj vodni vložek (da ne motiva drug drugega). Kupila sva celo poteljo (drugače ti namontirajo vodne blazine na vsak okvir) za okoli 800k.

Drago. Ampak zaspiš v minuti. Zvečer zlezeš v toplo posteljo :)) Jaz imam za kako stopinjo hladnejšo vodo kot mož.

Nekaj mi ni jasno pri teh vodnih posteljah, pa bi bila zelo vesela, če bi mi nekdo razjasnil pojme.

Voda, ki je v postelji, je ogrevana, če se ne motim. Torej morajo biti nekje v postelji vgrajeni tudi grelci, ki so verjetno na elektriko. Kar pomeni, da vsako noč spiš v polju elektrosmoga – menda pa je priporočljivo, da naj bi bili vsi električni vodi vsaj meter oddaljeni od postelje in nekateri priporočajo celo budilko na baterije, ne na 220 W.

In še ena (podobna) nelogičnost: veliko ljudi si nabavi razne pripomočke proti zemeljskemu sevanju, drugi (ali celo isti) si pa sami ustvarjajo magnetno polje z vodo in grelci.

Nič jasno. Bom zelo hvaležna za kako razlago.

Ne vem, če ne bo Primož hud. Opise teh postelj in znanstvene razlage si poišči na

Tukaj so pa odgovori na tvoje razmišljanje.

Mene pa še zanima kolk toplo pa kolk mrzlo pa lahko naštimaš termostat, gledano po občutku.

Jala, hvala, ampak to je reklama, ne pa kakšna razlaga, še najmanj znanstvena. Pa saj ne rabim nobene znanosti, zanima me čisto po domače.

Res, samo reklama za katero so ti dr. med. prejeli zajeten kupček denarja.

400.000 do 800.000 samo za vodno posteljno? Uhhh.. to ni za moje žepe. Imam navaden otropedski jogi in spim kot ubita.

Mi imamo jogi iz lateksa in smo zelo zadovoljni
lp geri

Ne priporočam da kupite vodno posteljo kar tako, če še nsite spali na njej, mojemu bivšemu fantu npr. ful ni blo všeč. Jaz si je sicer še ne morem privoščit, trenutno že 22 let spim na enem starem kavču, pa še nekaj časa je nekak ful na eno stran visel, da sme skor dol padla 🙂 Nameravam pa tud jaz nekaj kupit zdaj… pa ne vem kaj, ker niti ne vem kako dolgo bom še doma.

Matr imate eni nekaksne snobovske postelje.Jaz pa spim kar na biljardski mizi.

Ej Kurec a pol imaš pa oblečeno pižamico na kateri so (rdeče, bele, črne…) kroglice narisane?

V čem pa drugi spite? Jaz imam najraje navadne spodnjice pa kako razvlečeno majčko, poleti pa še tega ne. Pižamice pa če je res ledeno mrzlo.

Sva se nekak že odločila za ležišče iz lateksa pa za ortopedske vzglavnike.

Leto in pol spim na dormeu; odkar ga imam me nikoli več ne zgrabi išias, ne boli me vrat, ne glava. Ne pretiravam, to je čista resnica. Tudi cena je več kot ugodna. Blazino imam zelo tanko, odejo lahko in gledam da je v spalnici največ +15 stopinj C. Pozimi se po potrebi pokrijem malo bolj.

Jogi firma Marsen-Domžale(Breznikova ulica)Pokliči jih-svetujejo in se stranki in njenim željam res posvetijo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close