Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšno je lahko jutro ……..

Kakšno je lahko jutro ……..

He , barve so ble že v redu ,ali vsebina , he , he ….

Hej, poglej lisčko ti pa meni daš lahko kar takoj lupčka, pa mi verjemi da sploh ne bom užaljen, prav zaprav kako mora že iti vrstni red pri teh zadevah????

Medo

ah nic lisicka … ti bos sla pa v moje piskrcke medu rep pomakat …. sej mene tut nben ne slis, k brencim na to brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jutro 🙁

bzz bzzz

Ma to je ziher še iz zadnjega pusta pozabil dati dol vse tisto kar so mu napacali, ali pa je hotel priti na kašno dekliščino pa se tam malo naslajat in študirat kaj ženskam paše.

Medo

Medotu rep namakt v pisker, kaj ste tolk lačne, da boste še repke skuhale??

Medo

Sem prebral …….verjemi , da nisem tudi gledal , daj odajam .
A da sem ponosen nanjo ,…me pa ne poznaš . Na žalost je tako ispadlo
bay

Bua ?
Kaj jaz vem , s tabo pa res nimam izkušenj :))

firbčna lisička

In zagotovo srajca diši po zelenih jabolkih, vonj,
ki človeka dvigne tri centimetre od tal……. ah, s
kakšno lahkoto bi pustila sled šminke …….. eh,
ne na srajci, ne ………. ne, na vratu ……………..
eh, eh, !!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A veš kaj, bom pa jest začel..

Lupčka!

Medo

Ma jest te slišim , sam se mal bojim – me je enkrat ena taka fejst pičila , pa ji nisem nič hudega hotela 🙂
Veš tolko maham z repkom , da bi lahko zmotno razumela , da te odganjam:)))

lisička

He , he , spet bo cirkus 🙂

Ma ti kar daj :)))
Vračam !

Ops, glup ,……a tako strastno ,……::))????

kukr se na mahanje z repki spoznam …. ce fajn mahajo to lahko tut pomeni, da so zeloooooooooo veseli :):)))

bzz bzz
cebelica, ki ni PIkAapolonica :):))

in vsak dober cirkus ima ………… takega ravnatelja, ki ima crn cilinder … pa crtasto pisano srajco pa hlace zataknjene v skornje pa suknjic s skrici in seveda lepo prifrkane brke :)))))))))))

bzz bzzz

Hja enkrat sem nos vtaknil v čebelnjak, pa so vse začele pikati kot da jim kaj hočem, posledice so bile strašne, ves sem bil zabuhel, ampak med je bil pa tako dober, da sem mi še danes cedijo sline.

sladkosnedi

Medo

Pa bič tudi, da kroti leve in druge zveri….

Medo

kaj ne bi ti drugic … ti brundajoci medo .. raje potrkal nezno s sapico in rekel .. tok tok je kdo doma …. in bi te povabile na med …. ne pa da prihlacas na obisk tako, da moramo potem se mesed dni pospravljati ……

bzz bzzz

Sej res, prilomasti in prihrumi ko vihar. Kako se ga ne bi ustrašu.

pa ogledalo tudi, da preverja, ce je dovolj lep 😉 zamicne artistke :):)))

bzz bzz

Ja , evo !

maham , maham , močno maham

Kako je z drevesom ?
A ti je kaj dol padlo ?

Ma je trajalo dolgo ampak je prišlo. Takoj se podpiš na prvo temo. Kaj se to prav, da zamujaš, kaj bo pepi mislu?

Pa je pol najlepše. 🙂

Če srajca po jabolkih diši, če v tej srajci prav
dedec čepi, kar ti verjetno si???!!!!, potem,
dragi moj Štrumpi, ti spasa NI, NI, NI!!!!
O pravi strasti pa še nekaj: ali ti veš, kako izgleda,
ko ugrizneš z vso lakoto in stratstjo v zeleno ali rdeče jabolko in od njega špricne, da bog pomagaj?? Si zdaj lahko kaj bolje predstavljaš pravo strast!!!! Si se ob tem kaj zamislil, a, a, a???

Ampak, mislim, da ne bo šlo. Samo dva moška osebka sta zdaj tukaj in treba bo kaj ukrenit. Lisička se je pripopala na medota …… bemti. ……., s tabo, Štrumpi, še ni čisto jasno, kdo vse ti na repu visi …… treba bo še koga priklicat in zdaj mi roji po glavi, eh, seveda ………

MIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTJAAAAAAAAAAAAAAAAA, pojavi se,
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTJJAAAAAAAAAAAAAAAAA, oglasi se, če te je kaj v hlačah in pomgaj tema dvema “dedcema” (eh, ne vem, če sta res, jaz verjamem samo v tisto, kar primem, pošlatam, vidim, ………

PEEEEEEEEEEPIIIIIIIIIIIIIIIIII, PEEEEEEEEEEEEEEPIIIIIIIIIIIII, PEEEEEEEEPIIIIIIIII, tile fantje rabijo enega izkušenega in preizkušenega veterana v pariranju …… in mislim, da bi jima lahko dal kak nasvet!!!

Zdaj mi je pa moške zalege že zmanjkalo!!!! Dekleta, vse veste, katera manjka, javite se, če ne boste dobile le še ………… izmozgane, izmučene, izpite primerke moške ……………. ovite srajce!!!!

Oh, sem izmučena, če sem zdaj padla na finto, sem pa padla. Moram pa že priznati, da je lepo počasi padati!!!!! Magari na finte!!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A tebi kdaj kaj gor pade, a!!! Upsa, mogoče pa
tudi, samo da se temu ne reče “pade” ampak,
kako že, ej, dej no, pomagi!!! Bemti pa ta moj
opešani spomin!
Mariči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close