Kakšno je lahko jutro ……..
In zagotovo srajca diši po zelenih jabolkih, vonj,
ki človeka dvigne tri centimetre od tal……. ah, s
kakšno lahkoto bi pustila sled šminke …….. eh,
ne na srajci, ne ………. ne, na vratu ……………..
eh, eh, !!!!
Mariči
Če srajca po jabolkih diši, če v tej srajci prav
dedec čepi, kar ti verjetno si???!!!!, potem,
dragi moj Štrumpi, ti spasa NI, NI, NI!!!!
O pravi strasti pa še nekaj: ali ti veš, kako izgleda,
ko ugrizneš z vso lakoto in stratstjo v zeleno ali rdeče jabolko in od njega špricne, da bog pomagaj?? Si zdaj lahko kaj bolje predstavljaš pravo strast!!!! Si se ob tem kaj zamislil, a, a, a???
Ampak, mislim, da ne bo šlo. Samo dva moška osebka sta zdaj tukaj in treba bo kaj ukrenit. Lisička se je pripopala na medota …… bemti. ……., s tabo, Štrumpi, še ni čisto jasno, kdo vse ti na repu visi …… treba bo še koga priklicat in zdaj mi roji po glavi, eh, seveda ………
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTJAAAAAAAAAAAAAAAAA, pojavi se,
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTJJAAAAAAAAAAAAAAAAA, oglasi se, če te je kaj v hlačah in pomgaj tema dvema “dedcema” (eh, ne vem, če sta res, jaz verjamem samo v tisto, kar primem, pošlatam, vidim, ………
PEEEEEEEEEEPIIIIIIIIIIIIIIIIII, PEEEEEEEEEEEEEEPIIIIIIIIIIIII, PEEEEEEEEPIIIIIIIII, tile fantje rabijo enega izkušenega in preizkušenega veterana v pariranju …… in mislim, da bi jima lahko dal kak nasvet!!!
Zdaj mi je pa moške zalege že zmanjkalo!!!! Dekleta, vse veste, katera manjka, javite se, če ne boste dobile le še ………… izmozgane, izmučene, izpite primerke moške ……………. ovite srajce!!!!
Oh, sem izmučena, če sem zdaj padla na finto, sem pa padla. Moram pa že priznati, da je lepo počasi padati!!!!! Magari na finte!!!!
Mariči
A tebi kdaj kaj gor pade, a!!! Upsa, mogoče pa
tudi, samo da se temu ne reče “pade” ampak,
kako že, ej, dej no, pomagi!!! Bemti pa ta moj
opešani spomin!
Mariči
Forum je zaprt za komentiranje.