Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšno frizurco imate in kakšno barvo las

kakšno frizurco imate in kakšno barvo las

To ja.pa se s komentarji kjer pluva cez zenske se prilizuje EnemTipu in verjetno se komu pa drgac kao ni samska..[/quote]
Na privatu majo dirty talk, na javnem pa skp držijo. Tko to gre.[/quote]
Jeba tale virtula ja.eni se mal zgubijo..

Po horoskopu, ja. Po reakcijah sodeč pa…[/quote]
To je tvoja strokovna ocena po enem napisanem stavku,hm…[/quote]

Ah, kakšna strokovna neki? Na čveku smo, remember?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če pa kdo ni dosadan, je pa to Senza. Res najbolj miroljubno in skulirano bitje tle.

Jep, tako zelo dosadna in nadležna, da se ne moreš upreti komentiranju.

Na polno se prilizujem, upam, da te to ne moti preveč.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To ja.pa se s komentarji kjer pluva cez zenske se prilizuje EnemTipu in verjetno se komu pa drgac kao ni samska..[/quote]

Ja, baje si že pol leta registriran, tako da se greš komot tudi ti dirty talk, če te že toliko privlači, da že dva dni fantaziraš o njem.

Če pa kdo ni dosadan, je pa to Senza. Res najbolj miroljubno in skulirano bitje tle.[/quote]

Pretiravaš. Tudi jaz sem “svojega denarja vredna”. 🙂

Jeba tale virtula ja.eni se mal zgubijo..[/quote]

Ti že veš. 🙂

Ja, baje si že pol leta registriran, tako da se greš komot tudi ti dirty talk, če te že toliko privlači, da že dva dni fantaziraš o njem.[/quote]
Bljebljeblje,…

Sem Senza in sploh nisem boga v kepo, to se vam samo zdi.

You wish.

Če pa kdo ni dosadan, je pa to Senza. Res najbolj miroljubno in skulirano bitje tle.[/quote]
?? Ki oznaci zensko s pitbulko zato k je napisala nekomu,da ne rabi njegovih komentarjev!?

?? Ki oznaci zensko s pitbulko zato k je napisala nekomu,da ne rabi njegovih komentarjev!?[/quote]

Sorry, ampak način, kako si to napisala, je bil res pitbulski.

Da nisi ti v obraz pitbulu podobna ?

Nikoli ne boš vedel.

?? Ki oznaci zensko s pitbulko zato k je napisala nekomu,da ne rabi njegovih komentarjev!?[/quote]

Sorry, ampak način, kako si to napisala, je bil res pitbulski.[/quote]
Hja meni se ni zdel,glede na to kako vcasih tuki poteka komunikacija..sicer je slo tole kot ponavadi spet predalec.

Ma pust..

Sorry, ampak način, kako si to napisala, je bil res pitbulski.[/quote]
Hja meni se ni zdel,glede na to kako vcasih tuki poteka komunikacija..sicer je slo tole kot ponavadi spet predalec.[/quote]

Verjamem, da se tebi ni tako zdelo, itak. Res pa je, da sem pozabila poudariti, da sem (samo) jaz dobila tak vtis.

Ma pust..[/quote]

A mu kaj drugega preostane? 🙂

Itak da mi ne. Pustil ti bom zadnjo besedo in ti s tem polepšal večer.

Sadni, ti si men tok prjazn!

Verjamem, da se tebi ni tako zdelo, itak. Res pa je, da sem pozabila poudariti, da sem (samo) jaz dobila tak vtis.[/quote][/quote]

Ni se sam teb tko zdelo. Men se je zdelo kt da ma PMS.

Nikol ne boš vedel 🙂
Sicer pa sem komentiral @Ona, če si se že vpiknil :)[/quote]
Ne rabis komentirat prav?[/quote]
Že dolgo nisi kur.ca fasala? Tečna k driska ….ccccc pa obnašanju ga še tud dooooooolgo ne boš.. če sploh 🙂

Jep, tako zelo dosadna in nadležna, da se ne moreš upreti komentiranju.

Na polno se prilizujem, upam, da te to ne moti preveč.[/quote]
Mene sploh ne moti 🙂

Ne rabis komentirat prav?[/quote]
Že dolgo nisi kur.ca fasala? Tečna k driska ….ccccc pa obnašanju ga še tud dooooooolgo ne boš.. če sploh :)[/quote]
Ma ja. Da bi se registrirala, bi jo pa še isto sekundo kontaktiral. Tko kot še vsako do zdej…

Že dolgo nisi kur.ca fasala? Tečna k driska ….ccccc pa obnašanju ga še tud dooooooolgo ne boš.. če sploh :)[/quote]
Ma ja. Da bi se registrirala, bi jo pa še isto sekundo kontaktiral. Tko kot še vsako do zdej…[/quote]
itak… kdor prej pride… prej melje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close