Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakšno bundo- jakno nosite? Kroj in firma

Kakšno bundo- jakno nosite? Kroj in firma

In koliko jih imate? Npr. jaz imam eno za v službo, eno smučarsko in eno za okrog hiše.
Firme: Jack wolfskin, Brunati in columbia.

a ni škoda denarja za smučanje?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Eno sivo od H&M, eno črno od Tally wally (ali kako že).

imamo za še obleč, pa se ne hvalimo

Imam eno lansko jakno iz MANE. Črna z kapuco in pasom

Ena bunda iz Hervisa.

In črn Murin plašč za pogrebe in druge boljše priložnosti. Plašč je pa star 30 let in je v bistvu “podedovan”.

Dve puhovki no-name, eno Esprit, dva bunda-brezrokavnika no-name, plasc Benetton, Mana in se enega no-name, smucarsko bundo Spider. Mogoce sem kaj pozabila, ampak to je nekje to. Zakaj te pa to zanima?

Po mojem kakih 20 različnih krojev, barv, materiala in namembnosti.

Saj ni treba vsega po pravici povedat. Boste še kakše komplekse dobile.

tri različne plaščke, siv, rumen in črn, pa ena smučarska bunda za na sneg

Tak ziv rumen? Jaz bi takega imela, da malo ubijem to zimsko mrtvilo 🙂

Bund, plaščev in kar je tega … cel kup. Za različne namene.
Znamke? Pojma nimam… za večino.

Eno tričetrt toplo za službo, eno za prosti čas…ena je pa še komaj za okrog hiše. Kakšne znamke ? Pojma nimam. Po moje nobene ;).

Tak ziv rumen? Jaz bi takega imela, da malo ubijem to zimsko mrtvilo :)[/quote]

tak kanarčkast 🙂 tudi meni je najljubši od vseh, rada imam barve 🙂 so jih prodajali na nami, ampak ne vem če še vedno

plašč Roxy karirast (za službo)
bela dolga bunda (plašč) ice peak (za službo)
črna dolga bunda (plašč) icepeak (za službo)
črna bunda ice peak (za službo)
bela bunda smučarska icepeak (za doma)
jakna rjava kratka gastra (za službo in doma)
brezrokavnik puhast moder champion (prosti čas)
trespass bunda za doma (za delat)
bela bunda jutranjka za doma (za delat)

Jutri,ko bo res taprava zima,bom oblekla mojo najljubšo medvedovo jakno,ker je zelo topla.:))

[img]http://www.shrani.si/f/o/CF/4AG25n5Q/medo.jpg[/img]

…pa tako kapo.

[img]http://www.shrani.si/f/1h/wb/ETKeOC9/hat.jpg[/img]

….da pa ne bo telefon zmrznu,bom vzela bobrovo torbico. :))

[img]http://www.shrani.si/f/1K/10Q/jAMxbim/bobr.jpg[/img]

Eno kratko rjavo bundico Cavalli, rjav plašček Versace, črno puhovko Just Cavalli, Črno bundico T. Hilfigger in bundico za okrog hiše Roxy. Smučam pa ne. Zadovoljna?

ha ha 🙂

V vseh teh tvojih mocnih bundicah in plasckih bi jaz zmrznila 🙂 Mogoce edino puhovka Just Cavalli, ce ni puhovkica 🙂

Plašč Max Mara, smučarska jakna Lasse Kjus, usnjena jakna Hugo Boss, windstopper Helly Hansen in pelc montel, to pa ne vem čigav je, ker je podedovan.

rjavo od monta, modro puhovko tudi od monta (se mi zdi), samo je ne nosim veliko, rjav, po meri narejen volnen plašč (blago je bilo kupljeno v majšperku) in eno scufano bundo, ki je bila kupljena v nekje v nemčiji.

Ena letos nova dolga črna bunda C&A, taka bolj elegantna, ena dve leti stara dolga rjava bunda Charles Voegele, ena kratka športna črna bunda za v naravo, en star in zguljen črn mura plašč, blago je mešanica kašmirja in volne, en star (nič zguljen) zeleno rjav malo krajši plašč, narejen po meri (v kompletu s krilom iz enakega blaga iz majšperka), en dolg tajčiran eleganten siv plašč, nov, iz avenije mode, blago je mešanica kašmirja in volne, narejen na slovaškem.

Za letos nova bundo in plašč sem dala vsega skupaj le 190 EUR, tako da sem z nakupom zelo zadovoljna.

Imam cel kup bund, daljših bund in jakn takih in drugačnih…Najraje imam Roxy in Brunotti tako za vsak dan, za lepše (služba,..)pa športno-elegantno od IcePeak ali Fracomina.

jaz mam smucarsko bundo killtec, beli plascek, crni plascek, sivo volneno jakno s kapuco, svetlomoder podlozen anorak carhartt, crno usnjeno jakno massimo dutti, rjavo usnjeno jakno zara.

zal imam redkokdaj priloznost obleci kaj od tega, ker je, kjer zivim, prevroce. berem novice o snegu iz slovenije in me daje domotozje.

Pa kaj ste tu eni obremenjeni s firmami!! Važno da se v oblačilu dobro počutiš in da ti je ravno toliko toplo kot želiš. Nekaterim je pa važno samo da je firma, bolano!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close