Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšni zobje so lepi pri ženski in moškem?

Kakšni zobje so lepi pri ženski in moškem?

Velikost, oblika? Mogoče kakšno znano osebo lahko date za primer. Kaj je vam všeč?

Ok je če so čisti.

In po možnosti ne tako zelo beli, da izgledajo čisto umetni.

Všeč so mi taki z redno higieno, vse ostalo mi je drugotno. Lahko so zobje malo krivi, brez težav. Važno je, da so čisti in da je nasmeh pristen:)

Men so všeč z razmikom npr? js jih mam čist skup, da komaj nitkam, postrojene v vrsti..

Taki z mal napake…ko je od tasprednjih mal naprej, al pa kot jih je imela Beverly’d Angelo.  Ampak ima obraz verjetno tud nekaj zraven.

In koliko velik razmik med zobmi vam je še všeč? Ker jaz ga imam skoraj 5mm in mi je zato že celo življenje zelo nerodno. Zdaj sem 50+ in se mi zdi, da se še povečuje.

Beli

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 05.08.2025 ob 17:10

Men so všeč z razmikom npr? js jih mam čist skup, da komaj nitkam, postrojene v vrsti..

A nisi zadovoljna z ravnimi brez razmakov ,da se ne zatika hrana ,meso  vmes…zanimivo ,imaš idealne ,pa bi mela neki drugega ….

Anonimno 9710, 05.08.2025 ob 19:25

Beli

drgač,pa beli sploh ne ,naravni itak niso nikoli ,morajo biti kot lep kamen,z napakicami,zgoraj temnejši,spodaj prozornejši zaradi sklenine…idealno pa kr pravilno poravnani zaradi ugriza,pa sprednja dva morajo bit daljša in še so stvari,ki štejejjo,vsekakor pa naravni ,ne umetni,zelo hitro opaziš razliko ,kot pri silikonskih šobah ,ok ,nekateri  laboratoriji ,znajo naredit zelo naraven videz ,tudi silikonskih polnil,redki….

Beli in ravni.  Ne preveč skupaj in ne “predolgi”, tisto deluje kot proteza.  Morajo izgledati zdravo in naravno, pa seveda belo.

zeloodvisno02, 05.08.2025 ob 19:27

A nisi zadovoljna z ravnimi brez razmakov ,da se ne zatika hrana ,meso  vmes…zanimivo ,imaš idealne ,pa bi mela neki drugega ….

Saj ne bi imela druge, sam na drugih, ko se nasmejejo mi je pa lepo videt neki drugač, ne da so razmetani naprej,nazaj, zgolj bolj narazen?

Ne smejo biti umetno beli. Ti so grdi in iz vesolja vidno umetni. Takih ne maram. Pri meni odpade že ženska s tetoviranimi obvmi. Do zob še ne pridem.

Raje imam nepravilne naravne zobe kot colgate umeten nasmešek.

Takšni, kot bi jih nekdo s fračo nastreljal.

Jaz imam razmaknjene in štrleče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close