kakšni so vaši statusi(samski, poročen, v zvezi) skozi življenjska obdobja
Poba,
a boš na poročno noč molil al’ seksal⁉️ ????
… verjetno bi se večina odločila za slednje…
No, kakorkoli dopuščam tudi možnost, da glede na to s kakšno vnemo strmiš k idejam modernim v davni preteklosti, prve noči sploh ne preživiš z izbranko, marveč fevdalni gospod izkoristi “ius primae noctis”.
pise v bibliji..
Ko kori bezboznika prima rug.
A ni to eno ruganje?
Nimas pojma.
Pa razcloveceno.
Mislim kaj me sploh prepricujete? Ko da boste ve? Js zase ze vem kako hocem. In kako mislim. In kako bom.
Nema tu.
Jesil vjerna? Nisi.
Nevina? Nisi.
Cifurka? Nisi.
Zelenooka? Nisi.
Pa halo… Kako onda moze? Tebi se zdi da moze? Da bi moglo? Da lahko? Da izpolnjujes kriterije?
Dej uno tabelo. Tako jaz mislim narest.
……………..glansic……xy……..
Vera
Poreklo
Denar
Eto… Oznaci ikse kjer mislis zame in zase… Pa da vidimo ce lahko… Ce je enakovredno…
Lepota
s preteklostjo se ne obremnjujem, če sem jst imel 30 žensk, toleriram, da je imela tudi ženska toliko tipov, če briše čustvene impulze iz pretekosti seveda (ampak ok, vem, da je lepe trenutke težko izbrisat), ko je ženska z mano s katero se bi spajdašil, če bi imela skupne interese seveda, važna je milina ženske… Psiho pa znam čitat tako pri devici kot kot pri izkušeni ženski in točno vem kaj se ji čustveno dogaja z mano.
Preteklost ženske je pa jebena v manjših mestih….., eee, tam pa zna bit delikatno in, tam, če ženska da 30 tipov čes je to lahko katastrofa za njo, za tipa pa nepromestljiva ovira, ker tam se vsi pač med sabo poznajo.
Lahko bi opisal zgodbe med devico in tistimi, ki so že dale nekaj čes… in mirne duše rečem, da sem v vseh pogledih na strani tistih, ki imajo nekaj kilometrine za sabo z tipi, kot za tisto brez kilometrine, kar se življenaj v mestu tiče…, na vasi je seveda to drugače…. Dejansko pa, ko sem imel tako imenovane avanture, je trajalo kakšen mesec, ko sem prekinil z eno, da sem prešaltal na drugo, tako sem vstopil v novo vezo z novo željeno vznemerljivo energijo po ženski, pa kaj me je brigala njena preteklost…, važno, da je bila za…. in, da se je napalila na mene, se kresneva iz čiste strasti in človeške želje, pol se pa lahko o skupnem življenju pogovarjava…. Kje je fora, ene niso bile device, so pa imele partnerja, mogoče dva, tri pred mano ampak so bile orng lesene, pa sem jih obračal kot čvap na žaru, ko sem jih pa naštelal za mene je bilo pa to to. Pač zlati časi svobodnega duha z vetrom v jadrih in imam občutek, da teh časov svobode in sproščenosti naslednje genracije več ne bodo doživele, ker preprosto sex več ni v modi, đapanci baje sploh več ne sexajo, takle mamo.
Poba,
kriteriji, ki jih omenjaš so rahlo neposodobljeni za danšnji čas.
Že res, da naj bo ženska lepa in je lepota v veliki meri objektivne narave (zlati rez, skladnost, proporci,…), ampak kriterija kot sta poreklo in vera, pa sta rahlo za lase privlečena.
Poreklo⁉️ Kaj sploh sodi v to domeno❓ Če je ženska lepa in poslovno uspešna, zakaj bi se potemtakem ukvarjal z njenim izvorom⁉️
Točno tako.
Sama sem izobražena, oba z možem imava nadpovprečno plačo, poleg tega pa še vedno rada seksam in nisem ena zategnjena ženska, ki ji paše samo misijonarc pri ugasnjeni luči seveda 1x na mesec mogoče.
Čista al pa nečista, pomembna je kvaliteta življenja in predvsem odnos med partnerjema..preteklost pa ostane preteklost.
Vidi ljakse… Taka i taka stvar je..
Ima hadis… Nekje tako nekje tako..
Cuvaj se zene loseg porjekla i loseg vaspitanja.
Cuvaj se ljepe zene loseg porjekla i loseg vaspitanja.
???
Fala Bogu sto mi dade da to kontam.
Imaju ovdje neki makedonjarosi…
Majo hcero…
Stari??
Eeee moji vi…
A je biti slovenka dobro poreklo?
Eeeeeeeeeeeee moju vi.
Enkrat sem ze meriški napisal. Da bo cas pokazal ce je tako ali ni…
Nema finog zivota sa nekom ili nekim koji je nepokoran Bogu.
Bez knjige ni prosperitete. Ni.
I know how u behave. Nemarno. Nevaspitano. Seljacko. Nemoralno.
Po cem da se vas pa vrednoti? To je hadis. Ne da se vsega napisat. Tebi tvoje meni moje.
Kako da se vas vrednoti?
Ne po starosti… Veckrat so debate tu… Tupite da kljub starosti imate vrednost… Ok
Ne po manjsemu stevilu partnerjev. Ok
Ne po tem kolk se drzis tega kar je napisano…
Po cem pa? Kolk se dobro nabija?
Po prolazni lepoti?
A vidis da ste vi cist neki xy.
U zabludi.
Pa stari… Npr u kuranu… Tam same dobre stvari pisejo. Koristne. Pametne. Ok ne bomo vrednotil po tem kolk rega pocnes…
Samo ti s tem ko to odbijas, odbijas dobro.
Kaj naj si mislim?
Zato pa mate propale brakove… Zafurane zivote… Tezave. Probleme.
Eeee moj ti… Znaci po satanistickem sistemu vrednosti? Ne po Božji ligi šampionov?
Bolj destruktiven bolj vreden?
Hitro idpisi ce mislis… Idem u delavnicu. Danas ucimo “sklapanje žic”.
Onako… Ako zatreba po’kuči.
Nogavicka, 20.11.2021 ob 15:32
No, pa še to: moj (nečisti) mož, ki se je sprijaznil s (nečisto) mano, ima družino, pestro spolno življenje in neko normalno življenje.
Ti pa kar čakaj svojo čisto deklico..
Ja. Bom čakal. Il kako treba il nikako.
Nema napola, po seljacki, neke tolazilne “priboljske”.
Samo kako treba.
Blaablaa, 20.11.2021 ob 15:35
Vidi ljakse… Taka i taka stvar je..
Ima hadis… Nekje tako nekje tako..
Cuvaj se zene loseg porjekla i loseg vaspitanja.
Cuvaj se ljepe zene loseg porjekla i loseg vaspitanja.
???
Fala Bogu sto mi dade da to kontam.
Imaju ovdje neki makedonjarosi…
Majo hcero…
Stari??
Eeee moji vi…
A je biti slovenka dobro poreklo?
Eeeeeeeeeeeee moju vi.
Enkrat sem ze meriški napisal. Da bo cas pokazal ce je tako ali ni…
Nema finog zivota sa nekom ili nekim koji je nepokoran Bogu.
Bez knjige ni prosperitete. Ni.
I know how u behave. Nemarno. Nevaspitano. Seljacko. Nemoralno.
Po cem da se vas pa vrednoti? To je hadis. Ne da se vsega napisat. Tebi tvoje meni moje.
Kako da se vas vrednoti?
Ne po starosti… Veckrat so debate tu… Tupite da kljub starosti imate vrednost… Ok
Ne po manjsemu stevilu partnerjev. Ok
Ne po tem kolk se drzis tega kar je napisano…
Po cem pa? Kolk se dobro nabija?
Po prolazni lepoti?
A vidis da ste vi cist neki xy.
U zabludi.
Pa stari… Npr u kuranu… Tam same dobre stvari pisejo. Koristne. Pametne. Ok ne bomo vrednotil po tem kolk rega pocnes…
Samo ti s tem ko to odbijas, odbijas dobro.
Kaj naj si mislim?
Zato pa mate propale brakove… Zafurane zivote… Tezave. Probleme.
Eeee moj ti… Znaci po satanistickem sistemu vrednosti? Ne po Božji ligi šampionov?
Bolj destruktiven bolj vreden?
Hitro idpisi ce mislis… Idem u delavnicu. Danas ucimo “sklapanje žic”.
Onako… Ako zatreba po’kuči.
No, zgoraj sprašuješ… “A je biti slovenka dobro poreklo?”… na kar ti lahko odgovorim le s preprostim “zakaj pa ne❓” Samo poreklo namreč ne definira osebnostnih lastnosti, ki pa so največkrat ključ izbiri “boljše polovice”.
Šta si ti meni odgovorio??? A vidiš… In to ni prvič.
Sej se sploh ne da napisat vsega…
In kaj ces s tako osebo? Se lahko kaj zmenis? Pa kolk ste stari? Kaksne so to igrice pa bedne forice… Pa nekaj na svoje tirnice… Pa dobis tam po usesih vidis da ti ni slo v prid pa spet malo obrni pa tam tudi ni prida pa spet v drugo smer.
Velikokrat mesate vero z napakami posameznikov, obicaji, mentaliteto in navadami nekega naroda itd…
No… Tukaj pri poreklu slovenk nimas kaj za mesat… Mentaliteta obicaji in navade so kot so. Vemo kaksni.
Manjkajo vam osnove. Cudni l’dje. Ja.
Vidi… Ne da se vsega napisat.
Ja. Mlad sem.
Ampak sem za svoja leta mogoce se malo prevec izpiljen. Prevec ozavescen. Ceprav tega ni nikoli prevec.
Jaz sem odrastel v siski. Mestu. Moglo bi se reci getu. Zato sem vajen raznoraznih foric. So mi znane. Vem kako je. Vem kaksni so ljudje.
Nemogu meni supljoglavci da govore kako cu ja da zivim.
Kao hedonisti a sklopko sparate.
Vem se predobro kaksni ste. Nemarni. Nevjernici. Najgora stvorenja. Dalje od kuurca i piicke ne vidite. Hihihi huhuhu.
Ze po teh tvojih odgovorih..
Kakav je to neki grbav covjek?
Isto nogavica.. Ne vem a si to ti al…
In fejk nick… In laze.
Ne mozete vi samnom. U need to beg. Beg. 2 razlicna sveta. Hhh ti bi… Ma nemoj…
Ne, ne lažem, prvič v življenju pišem na ta forum, ker me taki ljudje kot si ti res pogrejejo.
En mulo, s totalno nerealnimi predstavami o življenju, ki žali vsepovprek, kar njemu ni povšeči..
Če pa nisi mulo, pa se tolk slabše.
Kdor se odloči ostati s prvim, naj bo, kdor čaka devico naj jo čaka, kdor jih da 30 čez, naj jih da..različni smo si.
Blaablaa, 20.11.2021 ob 19:42
Šta si ti meni odgovorio??? A vidiš… In to ni prvič.
Sej se sploh ne da napisat vsega…
In kaj ces s tako osebo? Se lahko kaj zmenis? Pa kolk ste stari? Kaksne so to igrice pa bedne forice… Pa nekaj na svoje tirnice… Pa dobis tam po usesih vidis da ti ni slo v prid pa spet malo obrni pa tam tudi ni prida pa spet v drugo smer.
Velikokrat mesate vero z napakami posameznikov, obicaji, mentaliteto in navadami nekega naroda itd…
No… Tukaj pri poreklu slovenk nimas kaj za mesat… Mentaliteta obicaji in navade so kot so. Vemo kaksni.
Manjkajo vam osnove. Cudni l’dje. Ja.
Vidi… Ne da se vsega napisat.
Ja. Mlad sem.
Ampak sem za svoja leta mogoce se malo prevec izpiljen. Prevec ozavescen. Ceprav tega ni nikoli prevec.
Jaz sem odrastel v siski. Mestu. Moglo bi se reci getu. Zato sem vajen raznoraznih foric. So mi znane. Vem kako je. Vem kaksni so ljudje.
Nemogu meni supljoglavci da govore kako cu ja da zivim.
Kao hedonisti a sklopko sparate.
Vem se predobro kaksni ste. Nemarni. Nevjernici. Najgora stvorenja. Dalje od kuurca i piicke ne vidite. Hihihi huhuhu.
Ze po teh tvojih odgovorih..
Kakav je to neki grbav covjek?
Isto nogavica.. Ne vem a si to ti al…
In fejk nick… In laze.
Ne mozete vi samnom. U need to beg. Beg. 2 razlicna sveta. Hhh ti bi… Ma nemoj…
“Velikokrat mesate vero z napakami posameznikov, obicaji, mentaliteto in navadami nekega naroda itd…
No… Tukaj pri poreklu slovenk nimas kaj za mesat… Mentaliteta obicaji in navade so kot so. Vemo kaksni.”
Sklepam, da ciljaš na vpliv (bližnjega) sorodstva in okolice na mentaliteto, običaje in navade… a naj te opmnim, da obenem pozabljaš, da je ta vpliv močan natanko toliko, kolikor mu posameznik dovoli… tako pri Slovenkah, kot pri Švabicah in tako naprej…
Nekdo je lahko vzgajan po takih in onakih moralnih načelih, pa to še ni garancija, da se jim ne bo kasneje v življenju odrekel.
Tako da poreklo, zaradi vseh mogočih razlik med ljudmi vsekakor ni ravno konstruktiven kriterij.
Običajno je pri izbiri žensk poleg vizualne všečnosti pomemben še karakter, pri čemer pa je potrebno poudariti, da nas privlačijo različne značajske lastnosti… seveda so tudi drugi kriteriji, a ta dva sta nekako ključna.
Češplovje, 14.11.2021 ob 02:11
lepo obdobje, 14.11.2021 ob 00:47
Do 16.leta samska, 5let v zvezi, 2 leti samska, 20 let poročena, 3 leta samska. Mislim, da nimam ravno pestrega statusa. Pa ostali?
V glavnem da imaš češplo fajn umito da ne širiš bolezni
Nič ne pomaga umivanje. Gnila češplja je gnila, samo pognoji te še lahko.
Forum je zaprt za komentiranje.