Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšni so to ljudje?!

kakšni so to ljudje?!

Ena za borce, ki bi želeli biti brez dvojnih meril pa ne gre. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=FxzOLFyVWwQ%5B/quote%5D

mmmmm, kolikor sem prebral -to vsebino-, si ti edina borka za pravičnost.

Barvo japkica, 10-ka.

Po moje so površni in to malo bolj od tistih, ki ne postavljajo velikih začetnic in še malo bolj od tistih, ki jih. 🙂 Ena vejica lahko včasih povsem spremeni pomen stavka. Začetnice pa niso tako velikega pomena, vsaj ne pri forumskem čveku.[/quote]

no, hvala lepa! to pravim! 😀

madonca, se človek utrudi tukaj gor, med vsem tem prerivanjem, kdo bo bolj ‘globokoumen’ in še kaj… :)[/quote]
Važno, da si (od Markota) dobila potrditev, da s tabo ni nič narobe. 🙂

madonca, se človek utrudi tukaj gor, med vsem tem prerivanjem, kdo bo bolj ‘globokoumen’ in še kaj… :)[/quote]
Važno, da si (od Markota) dobila potrditev, da s tabo ni nič narobe. :)[/quote]

ne iščem in ne potrebujem potrditev, še najmanj na forumih.

vprašanje je bilo zgolj firbčne narave, brez namena provociranja ali žaljenja.
ampak me veseli, da sem vseeno zadovoljila potrebo nekaterih po neprimernih komentarjih in ‘sproščanju’… 🙂

tudi ti si izven konteksta. ampak važno, da si sploh komentiral.

se ne obremenjuj s tem ‘kakšna’ sem. sploh. in nekako sumim, da si glavni med težaki..

tvoja težava ni slabo tipkanje. slabo razmišljanje in mišljenje, prav gotovo.[/quote]

za tebe velja:pomilostiti ne, obesiti

in ja, imas prav – moje mozgane za to, da kaj dajo od sebe, je treba polniti z EURi 🙂

se ne obremenjuj s tem ‘kakšna’ sem. sploh. in nekako sumim, da si glavni med težaki..

tvoja težava ni slabo tipkanje. slabo razmišljanje in mišljenje, prav gotovo.[/quote]

za tebe velja:pomilostiti ne, obesiti

in ja, imas prav – moje mozgane za to, da kaj dajo od sebe, je treba polniti z EURi :)[/quote]

😀
vidim, da res vsaka mucka praska, če ji stopiš na rep…
no, potemtakem si pa res ‘revež’… 🙂

Robi, to nekaj šteje, ne se hecat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj pojej kakšno tableto,pa ne galami ,še vsak post je bil berljiv ,če se pa ti nimaš s čim drugim ubadat ,pa ajd gremo v delavnice ,otrok je zdaj polno ,ker so počitnice ,pa se tam delaj pametna .Forumaši ,čist o.k ste

Daj pojej kakšno tableto,pa ne galami ,še vsak post je bil berljiv ,če se pa ti nimaš s čim drugim ubadat ,pa ajd gremo v delavnice ,otrok je zdaj polno ,ker so počitnice ,pa se tam delaj pametna .Forumaši ,čist o.k ste[/quote]

Točno to.

To so produkt naših šol (in nesposobnih učiteljev), ki v svet pošiljajo nepismene ljudi.

Robi, to nekaj šteje, ne se hecat. :)[/quote]
A ni cela tema bolj za hec ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close