kakšni so to ljudje?!
ljudje, ki ne poznajo ločil. ne vejice, ne pike. vprašaji so (zgleda) povsem nepotrebni, klicaje so pa že itak davno skurli na grmadi.
in ne, nisem pikolovska, ampak – dajte no! to me ubija. res.
kako (za vraga) si tolmačiti sporočila človeka, ki ne (zna ali noče, pojma nimam) postavlja ločil? ma, ne vem ali je ‘ljubavna poruka’, me sprašuje o sosedih ali mi enostavno grozi. 🙂
ampak kaj to pove o človeku? je v življenju tudi tako – vse na komot, nelogično, nametano in razpuščeno, brez reda in logike? ali kaj? pa dvomim, da ne znajo!
😀
pa jaz ga tudi biksam s temi vejicami, včasih mam jih povsod, samo tam ne, kjer treba. (kot v tem stavku, domnevam …).
še obstaja kdo, ki se mu to zdi nefajn?? ali sem res edina? 😀
sicer dotičnim osebam tega ne omenjam, ampak žuli me pa vseeno, kaj naj … 😛
Če sem se že kaj naučil na tem forumu je, da tisti, ki ne postavlajo ločil in ne napišejo besed pravilno, so že takoj ožigosani za nezreleže in otročaje. Navadil sem se tudi tega, da se nihče ne zna več nasmejat iz srca. Namesto “hahahaha” raje postavi kakšnega smeška in ufurava nek beden sarkazem, kot da bo zaradi tega izpadel kaj pametnejši.
pa, tudi jaz včasih kaj ne napišem pravilno, vsi se motimo (hvalabogu) in se iz tega ponavadi tudi nasmejim (iz srca, pa čeglih priznam, da brez ‘hahaha’), pa to ne pomeni, da je bilokdo nezrel. ali otročji.
zanima me pač, kako to? kako lahko človek pošlje za dve strani sporočila in ne postavi niti enega samega samcatega ločila? meni je hecno (haha), ampak ne tisti moment, ko prebiram dvakrat, ker ne skužim za kaj gre. 😀
pa nadomestni razni 🙂 za ‘hahaha’ še ne pomeni, da se kdo iskreno ne nasmeji!
kot redna uporabnica pa o sarkazmu ne bom veliko… ha. ha.
no, lej ga unga, tamle! če nisem pikolovska jaz, bo pa nekdo drug!
ja, jih poznam, jih uporabljam, ampak pri vzdevkih na forumu ne. ker tako hočem.
tudi o številih bi kaj vedla, in tudi nekaj malega o rorcangah, elektrodah in vijakih. če že vprašaš.
ampak, tipično MON-ovsko se tukaj vedno vtikuje v napačno luknjo. ‘prebrihtni’, da bi preprosto odgovarjali na preprosta vprašanja, in daleč preneumni, da bi molčali.
Ti pa si se v LOL-u in na koncu še postavil smeška nad katerimi se zmrduješ. hahaha.
…ker LOL je pa res vrhunec iskrenosti. Aja, pa še pameti zraven.[/quote]
LOL sodi samo k debilnim izjavam.
Npr. kakšna izjava Matkića me lahko komot nasmeje. Takrat uporabim tudi “hahahahaha”. Medtem, ko v pogovoru s tabo tega nikoli ne uporabljam. Tebi se bom pač še naprej LoLal, ker kaj več od tega ti tudi ne morem ponudit. Žal…
provokacija, kakor jo kdo vzame.
kar se tiče ‘mojih’ velikih in malih začetnic… enostavno se mi ne ljubi. če bi postavljala vprašanja glede velikih začetnic, bi jih ti vsekakor videl, verjemi.
sporočilo z malimi začetnicami je vseeno veliko bol razumljivo, kot takšno brez ločil. če ima beseda pa več pomenov, se pa že potrudim(o). a ne?
pa ne govorim o norčevanju, vprašala sem samo, če in kakšno mnenje imate o nekom, ki ne postavlja vejic in pik. preprosto vprašanje, ki ga eni radi izkoristijo v prid svoje čemernosti..
Po moje so površni in to malo bolj od tistih, ki ne postavljajo velikih začetnic in še malo bolj od tistih, ki jih. 🙂 Ena vejica lahko včasih povsem spremeni pomen stavka. Začetnice pa niso tako velikega pomena, vsaj ne pri forumskem čveku.
Po moje so površni in to malo bolj od tistih, ki ne postavljajo velikih začetnic in še malo bolj od tistih, ki jih. 🙂 Ena vejica lahko včasih povsem spremeni pomen stavka. Začetnice pa niso tako velikega pomena, vsaj ne pri forumskem čveku.[/quote]
no, hvala lepa! to pravim! 😀
madonca, se človek utrudi tukaj gor, med vsem tem prerivanjem, kdo bo bolj ‘globokoumen’ in še kaj… 🙂
Najbrž se tudi drugim ne ljubi. Postavljati vejice, namreč.
Ni velike razlike, kajne? Med tabo in drugimi. Kakšna vejica in pika, tu pa tam…[/quote]
no, pa je le odgovor! (po pričakovanju, seveda)
no, mogoče med mano in drugimi res ni velike razlike. ampak ti imaš vsaj, tu in tam, veliko začetnico. če že kaj drugega ne.
Ena za borce, ki bi želeli biti brez dvojnih meril pa ne gre. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.