Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšni so štajerski moški?

Kakšni so štajerski moški?

Kot večina Slovenčkov, čez lamp tiča ne vidijo. velja tudi za mlade. Izjema je 5 procentov, ki pridno trenirajo.

Večina slovenskih moških je lenuhov in debeluhov brez izobrazbe, leni so se že rodili. Tudi če skupaj spacajo nek faks, je to višek njihovega lajfa.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 09.08.2025 ob 20:37

Kot večina Slovenčkov, čez lamp tiča ne vidijo. velja tudi za mlade. Izjema je 5 procentov, ki pridno trenirajo.

Večina slovenskih moških je lenuhov in debeluhov brez izobrazbe, leni so se že rodili. Tudi če skupaj spacajo nek faks, je to višek njihovega lajfa.

? uh, ja! Tole za razliko od podmerskih prenapihnjenih nekulturnih “rad bi bil moški” kreatur, ki na polno grlo delajo galamo tod okoli, sa jih lahko slišijo brez telefona njihove mame do Gevgelije?

Ja, res sreča naša, da ste neslovenci ena sama eleganca, sofisticiranost, visoka kultura in široka razgledanost, lepi pa itak za obdavčit. In kako šele prijetni in zabavni! Vsak dan parkrat to potrjujete. Ena sama radost in veselje.

Malo počasi pazi s temi Slovenčki, da se ti kaj ne zatakne.

Iz izkušenj sicer ne vem, sem pa opazila, da kadar v Sloveniji partner pokonča partnerico, je to v veliki večini na Štajerskem. Sem rajši izbrala iz Osrednje Slovenije, je bolj obvladljiv?.

Kakršnikoli že so, imajo polno neke žlahte, ki je sicer ne marajo kaj preveč, vseeno pa ji dovolijo, da upravlja z njihovim časom in življenjem.

Odgovor na objavo uporabnika
Ana984, 12.08.2025 ob 16:37

Iz izkušenj sicer ne vem, sem pa opazila, da kadar v Sloveniji partner pokonča partnerico, je to v veliki večini na Štajerskem. Sem rajši izbrala iz Osrednje Slovenije, je bolj obvladljiv?.

????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close