Kakšni so Srbi kot partnerji?
kot narod naivni in gostoljubni z prevelikim spoštovanjem do Slovencev, ki so jim vedno v zgodovini zabili nož v hrbet, ker so jih imeli za prijatelje. Med 2.s. v. so lepo število Slovencev sprejeli v svoje domove katere je Hitler steral iz njihovih domov, celo Kučan je bil med njimi. Robert de Niro je kot neznan običan študent brez kinte v žepu prespal pri njih in bil deležen obilne pojedine v domačiji pri Nišu, ko je šel na štop iz Grčije v Trst.
Feler je, ker imajo vedno nesposobne voditelje in so tako dovolili pol Slovencu in pol Hrvatu, da jim je zjebal sistem sred Beograda, kar 35 let.
Sicer sem v preteklosti spoznal kar ene par zoprnih modelov in mi ni bilo v interesu, da se bi še kdaj družil z njimi, takih je bilo tudi nekaj Slovencev, seveda. Tako, da znajo bit dobri in slabi kot pri vseh narodih, jebi ga, brate.., ups, to je tema… kot partnerji, ehh, zdej se mi pa ne da brisat napisano…
Ki je imela enga strahopetca za fanta.. boze mili pa ce je blo kaj narobe, ali pa kaj resnega, boze nedaj da bi dec to predebatiru, ne, takrat je on hotel it narazen, da rabi cas zase pa brez obveznosti bit, potem pa cez dva dni v solzah nazaj, kaj je naredil, da mu vse pomenim in bi se porocil z mano in da naj ga ne pustim, ce sem prevec zamerla, bla bla bla..
Cowards
Forum je zaprt za komentiranje.