Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšni so Srbi kot partnerji?

Kakšni so Srbi kot partnerji?

..če ima kera morda izkušnje..

Jaz bi raje izbrala Indijca…mislim, da so to dobri možje …

Težko posplosujem, mi pa delujejo zelo neprilagodljivi in posesivni. Ženske so zelo ponosne, ne pustijo se podrejati.

Posesivni.

Posesivni in na drugi strani varalice!

kaj pa Slovencem manjka, da se zanimaš za Srbe?

Opomnik da so Srbi Slovani… Slovenski ‘Srbi’ pa povečini niso Slovani in so bolj Turki. Predvsem komunistično usmerjeni ‘Slovenci’ in ‘Srbi’ igrajo Srbe oz. Slovane, Slovene, sami pri sebi sanjajo o nekem Velikem zavičaju, pa so v resnici Turki.

Kaj ma to veze

bjezi 😃😂
js mam raj bosance 😃🙂
srbe drzim na daleko 🙂
za mene osebno polni samih sebe najvecji jebaci in oh in sploh najbolsi so oni… KAO😄
za mene tema od teme po obnasanju in odnosu do zensk…skos se jebejo okol in flirtajo a glumijo neko srecno familijo pa kao najbolsa najlepsa zena k ji je naredu 3 froce a jebe se okol 🙂
ampak bosanac… 😃to je druga debata 🙂

pa še največji strahopetci. To se enkrat spomne, da te noče, pa čez 10 dni piše da bi se poročil s tabo… :/ mah

pa še največji strahopetci. To se enkrat spomne, da te noče, pa čez 10 dni piše da bi se poročil s tabo… :/ mah
[/quote]

Čisti bojazljivci! Puno priča, ko je treba pa kaj naredit, pa rep med noge!

So obupni (tepejo,pijejo cele dneve,nic ne delajo) in ogabni (smrdijo, se ne umivajo,itd).

poznam take ja, fotrca cele dneve v njihovem fast foodu/bifeju?, whatever, pije in to skupaj z mulci pa ogromno žlahte, kje so ženske pa nimam pojma. Verjetno jih imajo zaprte doma.

So dobri, so slabi, so povprečni – tako kot pri vseh drugih narodih.

Sodeč po tem forumu stalno nabijajo o izmišljenih vojaških zmagah.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Mnogi Srbi so postali Turki, Avari in Tatari.

Jaz jih ne prenesem. Polni samega sebe, ogromno varajo, posesivni, ljubosumni, nič fajn lastnosti.

Prvo će da te bije, a posle će da te kara.

https://youtu.be/A-wGyMNZQkE

Vztrajaj! .

Samo stran! Obup, brezdelneži, delomrzneži, ponavadi neizobraženi in cele dneve in noči po kafičih s frendi. Ženski naštepa otroke, pol ga pa briga, ker se z njimi ne zna in noče ukvarjat.

Jep! :))))))))))))))))))))))))))))))

So dobri, so slabi, so povprečni – tako kot pri vseh drugih narodih.
[/quote]

1.normaln komentar.

1.normaln komentar.
[/quote]

Reče ena, ki jo je Srb varal ahahahah

poznam take ja, fotrca cele dneve v njihovem fast foodu/bifeju?, whatever, pije in to skupaj z mulci pa ogromno žlahte, kje so ženske pa nimam pojma. Verjetno jih imajo zaprte doma.
[/quote]

Nimamo zaprte. Samo napako so naredile pa slovenclje oženile in so jih pobili. Zdaj jim pa cucki posteljo grejejo taki taveliki, ki so baje kot mucki.

Reče ena, ki jo je Srb varal ahahahah
[/quote]

Srba fanta sploh imela nism 😛
Pa tud da bi me tip prevaru, noben problem, bi bil tist moment ko bi zvedla, bivši in takoj pozabljen. Prevare tipu ne bi oprostila NIKOL.

https://youtu.be/UQG2VMC5-6M

Vztrajaj! .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close