Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšni so dvojčki?

kakšni so dvojčki?

Vsa ta jajca so si izmislili, da bi zaposlili neizvirne in nezanimive ljudi. Nekak kruha jim je treba vreči, da se zaposlijo, sicer bi delali še večjo škodo svetu.

Če si zelo racionalen, razumski, pragmatičen človek – je to brezveze.
Sicer pa ne govori o običajni ceneni časopisni astrologiji, ker preučevanje natalne karte je cela študija, saj je unikatna z nešteto kombinacijami (vplivi, postavitvami ali konstalacijami), pododbno gre pri tarot kartah. Ni niti toliko pomembno, da bi moral verovati, ampak samo udeleževanje in poglabljanje vase, da (se) raziskuješ (psihološko odkrivaš določeni stvari o sebi). To so jungovski pristopi ( Sanje o zlatem skarabeju ).

The Jodorowsky Constellation (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=caLTJahMnjc
https://www.youtube.com/watch?v=36Fo9sMvT40

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako so si lahko potem dvojčki tako različni? Kako je lahko punca, ki je zgolj 10 minut starejša od mene, tako zelo drugačna od mene? Ti bi naju na podlagi tega vrgla v isti koš?
Pri primerih Budimpešte in Nairobija sem ciljala na to, da je marsikaj odvisno tudi od vzgoje in kulture, v kateri človek odrašča, čeprav sta osebi rojeni na isti dan in ob isti uri.
V prvi vrsti sem za oba primera navedla mesti, ne držav, malce doslednosti, nič drugega, samo tebi se ni dalo niti tega poguglat, zdaj sem pa jaz neolikana, ker ti nisem olajšala dela. V končni fazi pa, ko mi je prijatelj, ki se res že zelo dolgo ukvarja s temi stvarmi, ponudil, da mi izdela astrološko karto, me je tudi po mestu rojstva vprašal.[/quote

Hahaha si me pa nasmejala ! 😀 preden kaj neumnega napišeš ti priporočam da večkrat prebereš kaj sem napisala, potem pa mi povej ALI SEM SPLOH KDAJ OMENILA DA STA S PUNCO, KI JE 10 MINUT STAREJŠA, ISTI????! Nikoli nisem tega rekla, ampak samo da SO PRI VAMA PLANETI V ISTIH ZNAMENJIH ! halo, dej preberi dobro preden me obtožiš česa! Vidim da rada vse povprek obračaš moje besede. In pa to da si neolikana ker mi nisi olajšala dela HAHAHAHAHAHA kakšna neumnost, a si resna???? neolikana si zato, ker me označiš za leno, po tem ko se mi je DALO računati in gledati katera znamenja ima tista oseba v planetih!

Zabitost je veliko bolj pomembna od znamenja v horoskopu, četudi sta s horoskopom močno povezani.
Kot po pravilu se največji zabiteži najbolj aktivno ukvarjajo z vedeževanji, horoskopi, branjem kavne usedline… mogoče je predpogoj za razumevanje te znanosti nedokončana osnovna šola in to, da še nisi slišal za Nairobi, hkrati pa moraš biti dovolj nesposoben, da ga ne najdeš, kljub očitnemu dostopu do spleta… kdo bi potem pričakoval, da bo tako praznoglavo bitje še našlo kakšno pozitivno lastnost pri sočloveku….

Hahaha si me pa nasmejala ! 😀 preden kaj neumnega napišeš ti priporočam da večkrat prebereš kaj sem napisala, potem pa mi povej ALI SEM SPLOH KDAJ OMENILA DA STA S PUNCO, KI JE 10 MINUT STAREJŠA, ISTI????! Nikoli nisem tega rekla, ampak samo da SO PRI VAMA PLANETI V ISTIH ZNAMENJIH ! halo, dej preberi dobro preden me obtožiš česa! Vidim da rada vse povprek obračaš moje besede. In pa to da si neolikana ker mi nisi olajšala dela HAHAHAHAHAHA kakšna neumnost, a si resna???? neolikana si zato, ker me označiš za leno, po tem ko se mi je DALO računati in gledati katera znamenja ima tista oseba v planetih![/quote]
Vse se je nanašalo na tole:

Ne bluzi, okej?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če si zelo racionalen, razumski, pragmatičen človek – je to brezveze.
Sicer pa ne govori o običajni ceneni časopisni astrologiji, ker preučevanje natalne karte je cela študija, saj je unikatna z nešteto kombinacijami (vplivi, postavitvami ali konstalacijami), pododbno gre pri tarot kartah. Ni niti toliko pomembno, da bi moral verovati, ampak samo udeleževanje in poglabljanje vase, da (se) raziskuješ (psihološko odkrivaš določeni stvari o sebi). To so jungovski pristopi ( Sanje o zlatem skarabeju ).

The Jodorowsky Constellation (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=caLTJahMnjc
https://www.youtube.com/watch?v=36Fo9sMvT40%5B/quote%5D

Neee, sploh ne, “analiza” dvojčkov tudi slučajno ni cenena. Daj, raje ji pomagaj preboleti travmo, ki si jo povzroča s tem, ko goji sovraštvo “iz dna srca”. Bo več koristi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

hahahahahahahahaha samo smejem se vam lahko 😀 ene se pa res na vsako malenkost obeste hehe, pač dvojčki, ki vam ni pomoči. Najbrž tud z moškim nimate sreče ker ste tako zadrte,zatežene,zategnjene, KAKORKOLI 😀 ja no, sej vas bo mogoče kdaj pamet srečala, do takrat si jo pa lahko samo želite ker ste daleč pod mojim nivojem!!! juhuhuhuh a veste, take ženske bi jaz dala na tiste mučilne naprave ki so jih imeli v obdobju inkvizicije, to bi bilo šele zabavno :)))))))

kaj sploh komentiraš o pameti, ko je vsem jasno, da je nimaš 🙂

Skorpijonkaa_666 nehi nam pravim skorpijonom delat bruko!!

Nisem rojena v znamenju dvojčka, sem kar lepo jesenski tris. Svoj nivo si pa lepo ponazorila, ja. Če se ti zdi visok, si po mojem mnenju zelo, zelo skromna.

Kakšni pa s(m)o pravi škorpijoni?

Kakšni pa s(m)o pravi škorpijoni?[/quote]
Trenutno se mi niti pod razno, ne da pisat o tem.Gre za to,da je ona kot sem razbrala v bistvu kozoroginja in ima ascendent v skorpijonu.Zame ni skorpijonka. Se pa tudi mi razlikujemo med sabo po dekadah in tudi ascendent ima precej vpliva na nas karakter.Seveda vse to je samo delcek nas.Kdo in kaksni smo ni samo to,je vzgoja,okolica v kateri bivamo,situacije in izkusnje,ki jih pridobivamo skozi zivljenje.
Sama vseeno nekako menim,da te nase “astroloske” karakteristike tudi na nek nacin vplivajo oziroma nas oblikujejo.

Kakšni pa s(m)o pravi škorpijoni?[/quote]
Trenutno se mi niti pod razno, ne da pisat o tem.Gre za to,da je ona kot sem razbrala v bistvu kozoroginja in ima ascendent v skorpijonu.Zame ni skorpijonka. Se pa tudi mi razlikujemo med sabo po dekadah in tudi ascendent ima precej vpliva na nas karakter.Seveda vse to je samo delcek nas.Kdo in kaksni smo ni samo to,je vzgoja,okolica v kateri bivamo,situacije in izkusnje,ki jih pridobivamo skozi zivljenje.
Sama vseeno nekako menim,da te nase “astroloske” karakteristike tudi na nek nacin vplivajo oziroma nas oblikujejo.[/quote]

Ja, na ene imajo celo tako močan vpliv, da se po tem, ko jih preberejo, načrtno želijo tako obnašati. Živeli stereotipi!

Sama vseeno nekako menim,da te nase “astroloske” karakteristike tudi na nek nacin vplivajo oziroma nas oblikujejo.[/quote]

Ja, na ene imajo celo tako močan vpliv, da se po tem, ko jih preberejo, načrtno želijo tako obnašati. Živeli stereotipi![/quote]
Se strinjam s tabo.Tale zgoraj je res prevec padla v to sceno.Sem pricakovala,da bo kaj komentirala.Vglavnem naj ovrzem eno “pomembno” lastnost skorpijonov,nisem mascevalna.:)

da je horoskop brezveze pove že to, da nima znaka “kura”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close