Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kakšni prameni?

kakšni prameni?

imam srednje dolge lase, zelo goste in dokaj valovite, torej ne gladke kot svila in na tv in ne špagete.

rada bi si dala pramene, pa ne vem kakšne, torej več ali manj, debelejše ali tanjše.
kaj mi svetujete vi glede na to, da imam take lase, kot sem opisala?

rada bi imela tko, da se barva oz. pramen vidi, kajti zadnjič mi je dala frizerka le malo in tanke in se skoraj nč ni vidlo. raje bi imela več kot manj, da se res fajn vidi, da imam dvobarvne lase. oz. (pravkar mi je šinilo v glavo), kakšne barve mi svetujete, da bi imela 3 barvne lase?

barvo las imam temno kostanjeve (črne obrvi). rada pa bi kaj odštekanega, saj sm bolj rokerica in sem mislila na temne barve kot npr. črna oz. siva, modra… le kako naj sestavim kombinacijo + moja naravna barva las, da se bo fajn videlo? katere barve? kostanjeva-modra in siva ali črna?

glede na to, da imam črne obrvi, mi svetlejši lasje ne bi pristajali, kajne?

kaj pa temne barve in rdečkasto-oranžna barva. ali pa kombinacija iz teh rdečkastih barv…kako?

ali je res, kot je ta nova reklama od fructis ali garnier, ne vem točno, da je sredstvo, da ti zgladi lase oz. da niso kodraste? za skoraj 2000 sit.

prosim čim temeljite odgovore!!!!!

tnx, lp, a.

Z vprašanji si me kar bombardirala. Naj ti povem, da gre barva vedno v skladu s frizuro.
Težko ti svetujem odštekane pramene, če nimaš takšne frizure. Plus tega pa večbarvni prameni, meni osebno ne pašejo na naravne lase.
pobarvana mora biti celota in nato barvni efekti. ne moreš imeti modre pramene ali sive brez beljenja…..!
Frizura se dela na tip človeka, tako, da ti ne morem svetovati natančno, brez osebnega kontakta, da ti ne bi kaj narobe.
prepusti se domišljiji dobrega frizerja, povej mu kaj bi rada približno in se prepusti.
Upam, da ti bo odgovor vsaj malo v pomoč.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close