Najdi forum

kakšni novi kodeki?

Živjo!
Smo kar redni uporabniki dvix filmov, zdaj pa sem od bratranca dobila nekaj novih in mi ne špilajo. Kakšni novi kodeki (zadnji update smo imeli maja 04) za format .avi? Kje?

T.

Načeloma ne.
Kaj pa ne špila? Zvok? Slika?

Poskusi še enkrat naložit DivX in XviD kodek in AC3 audio filter.

Meni ponavadi napiše cant read the file

lp Žan

Kaj pa če napiše: Unknown file format MP43?

To ti verjetno napiše če gledaš film direkt iz cdja pa je cd poškodovan in neberljiv.

Potem pa dolpotegneš tolele odpakiraš in prebereš txt datoteko v kateri piše kako instaliraš.

downlovdi si ace mega codecs pack pa ti bo sigurno delal

pa še ac3 filter probi

http://www.softpedia.com/public/cat/11/2/7/11-2-7-10.shtml za ace mega codecs pack

http://www.softpedia.com/public/cat/11/1/2/11-1-2-60.shtml za ac3 filter

sem inštalirala, ampak ni kompatibilen z XP-ji, tako da mi kljub temu, da sm inštaliralala ne dela.

O je, je.
Ti kar takole naredi.
Odpakiraj tisti zip in datoteki ki nista txt, se pravi eden je inf drugi pa dll če se ne motim. No tadva skopiraj v svoj windows/system32 direktorij.
Nato poišči tisto int datoteko, pritisni z desno miško nanjo in izberi install.
Mlinček bo nekaj mlel in izjavil, da ne najde one druge dll datoteke. Še enkrat jo iz zipa skopiraj v windows/system32 direktorij in pritisni ok, potem pa bo dokončal svoje delo.
In filmček bo delal….

Sem se šele zdaj spravila tole ponovno inštalirat, pa mi javlja napako pri preimenovanju,..napaka#183(DAtoteke, ki že obstaja ni možno ponovno ustvariti. Spodi pa piše ime datoteke:potem je pa prazno:S). Kako pa to odpravim? Hvala za pomoč:o)

Ali delaš to pod uporabnikom, ki je administrator?
Kdaj točno ti to napiše?

ToKo dam install ni napiše,najprej, da ni kompetabilen z Xpji, kliknem vseeno nadaljuj, se začnejo tiste črtice kazat, ki so,ko se datoteka prenaša, potem po parih sekundah pa tisto zgoraj napisano, da datoteke ni mogoče preimenovati, napaka#183;

pod uporabnikom? Delam na svojem rečunalniku, kjer imam samo vstopno geslo, nimam ča nič razdeljeno na različne uporabnike, če je to to kar sprašuješ:o)

Aha, potem pa probaj takole.
v windows\system32 poišči datoteko MPG4C32.DLL in jo zbriši.
Nato ponovi komplet zadevo –> mpeg4fix.inf –> Install –> ni kompatibilen –> Continue Anyway –> potem išče MPG4C32.DLL –> MPG4C32.DLL skopiraš v system32 –> tko nekako

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close