Kakšni moški so vam vsec
Za videz jaz nimam tipa moškega. Ne morem rečt, da so mi všeč visoki, blond ali črni itd… Jaz ko pogledam tipa, mi je lahko samo všeč al pa mi ni všeč. Ko pa spregovori pa šele vidim, ali mi je tip res všeč. Lahko je ful postaven in lep, pa ne oddaja prave energije zame….. Lahko pa je čist povprečen tip in oddaja nore vibracije.
Ravno včeraj sem spoznala enga tipa, ki res ni vizualno prav nič posebnega, pa še manjši od mene…. ampak med nama se je kar iskrilo…. ne vem, takoj ko sva se zagledala, sva se ves čas spogledovala, nasmihala, takoj se je videlo, da sva si všeč…. Po pogovoru pa sva si postala še bolj všeč.
Gutvajb, 24.11.2023 ob 12:24
Za videz jaz nimam tipa moškega. Ne morem rečt, da so mi všeč visoki, blond ali črni itd… Jaz ko pogledam tipa, mi je lahko samo všeč al pa mi ni všeč. Ko pa spregovori pa šele vidim, ali mi je tip res všeč. Lahko je ful postaven in lep, pa ne oddaja prave energije zame….. Lahko pa je čist povprečen tip in oddaja nore vibracije.
Ravno včeraj sem spoznala enga tipa, ki res ni vizualno prav nič posebnega, pa še manjši od mene…. ampak med nama se je kar iskrilo…. ne vem, takoj ko sva se zagledala, sva se ves čas spogledovala, nasmihala, takoj se je videlo, da sva si všeč…. Po pogovoru pa sva si postala še bolj všeč.
Enim vam je dano eni pa ne srečamo prave osebe in to že v 35 letu starosti. Bile veze ampak tisto nikoli, da bi se kar iskrilo…..Danes je pa težje kaj takega spoznat.
Anonimno 8409, 24.11.2023 ob 16:48
Odvisno za kaj, za delovnega konja, ki bo lojalno služil desetletja, se najbrž drugačnega izbere kot za galop s poskočnim žrebcem čez vikend.
Se strinjam!
Poleg tega nekaj se izbere zavestno (delovnega), ampak kej ko zenska (in tudi moška) podzavest diktira nekaj drugega. V primeru zensk je to privlacen, mozat, uspesen, pogumen zrebec za galop (prevec ima kandidatk da bi s tabo vztrajal). Ampak s tem ko je v galopu dal seme je narava svoj cilj opravila. Sedaj pa pride verjetno na vrsto iskanje mirnega, delovnega, varnega moskega s tradicionalnimi vrednotami.
Stekas??
Pravi moški, 24.11.2023 ob 17:02
Se strinjam!
Poleg tega nekaj se izbere zavestno (delovnega), ampak kej ko zenska (in tudi moška) podzavest diktira nekaj drugega. V primeru zensk je to privlacen, mozat, uspesen, pogumen zrebec za galop (prevec ima kandidatk da bi s tabo vztrajal). Ampak s tem ko je v galopu dal seme je narava svoj cilj opravila. Sedaj pa pride verjetno na vrsto iskanje mirnega, delovnega, varnega moskega s tradicionalnimi vrednotami.
Stekas??
Štekam, ampak da bi ta teorija držala, bi morala imeti potrditev v visokem % otrok, kjer legalni oče ni tudi dejanski, potem bi verjel, statstičnih podatkov o kukavičjih jajcih pa ni prav veliko, vsaj ko sem to enkrat sam iskal, kar jih pa je, kažejo pa zelo različne rezultate.
Da se pa kresnejo s kšnim privlačnim izvenzakonsko sem pa tja tudi najbolj “zveste”, pa drži, cca. polovica žensk vsaj enkrat v lajfu prevara.
– da ni ženskar
– vizualno – urejen in ne zanemarjen
– da ni mamin sinko
– da se zna postaviti zase in za sebe da ljudje ne hodijo po njemu
– da je prijazen, dobrega srca in pošten
– da je spoštljiv in da se zna obnašati
– da se zna pogovarjati, da zna razmišljati, da se znajde
– da je splošno razgledan ne rabi biti izobražen samo da ima zdravo kmečko pamet
V ZVEZI DA JE
– zvest, da ne laže, in da zna ali usaj želi narediti tudi sam kaj hišnih opravil
– Da ne pričakuje da bo mu ženska pedenala cele dneve medtem ko bo on pohajkoval naokoli
– da ne hodi neprestano ven na žurke ali s prijatelji cele dneve
– da mi bo pokazal da sem mu jaz na prvem mestu najlepša najboljša (ja takšnega imam sedaj in ne vem kako lahko ene ženske tolerirajo da jih tip ne tretira tako, kaj šele da jih niti enkrat ne pohvalijo.
– kako se obnaša ko sta v družbi – meni je samoumevno pri zdajšnjem da me vedno razkazuje in se ne sramuje in pokaže da me ima rad to sem opazila da veliko kdo ne, meni je pa tako čudno ker ne ve kako bi še me lahko pohvalil pred drugimi in mi pokazal da sem njegova. če te ne potem nekaj tu ne štima.
– da vidim ko je v družbi da se zna obnašati tudi ko me ni, slej ko prej se zve, da ne opreza za drugimi in flirta z njimi ker je to nespoštljivo do mene torej da se zna ceniti sebe in mene.
TO je MOJE MNENJE, tako da evo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.