Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Ste pa radodarni v deljenju komplimentov. 🙂

Jaz tako ekstremnimh mnenj nimam o nikomer na forumu. Se mi zdi, da naše predstave o osebah s foruma, ki jih v resnici niti ne poznamo, niso vedno najbolj točne.
Ker pa tega ne vem kakšen je v resnici kdo in ker tega niti nikoli ne bom ugotovila, si ne mislim zastrupljat misli z nepotrebnim negativizmom.
Sad vas ima, sad vas nema. Če mi kaj ne paše, lahko to rešim z enim klikom. 🙂

In Antilopa mene nikar ne tišči v neke kur….. e skupine in ne z desne in prav tako ne z leve,sem premočna osebnost da se bom ukvarjala z neko bedno kuretino….Praviš da se niti javila nisem.Seveda ne,mi na pamet ne pade.Mi sladko dol visi kam boš kljusetino postavila,zaradi mene si jo domov pelji.

Jaz sem samo od mojega moža. 🙂 (evo spet ga omenjam, iiiii bo vesel!)
Samo njemu toleriram to, da si me na nek način prisvaja. Pa še to samo ob res lepih in sončnih dnevih.

Da sem se “zablokirala” z registrirano bikinko tudi zato, ker ne mislim z nikomer paktirat, sem pa tudi že povedala.

srce: ne gre za odnos do “vrednosti” besede … gre za sposobnost doumetja, da ljudje dajejo!! “moč” pomen besedam.
Za mene so samo grafična prezentacija bitkov ☺ pač kombinacija tipk na tastaturi ☺
kaj osebno mislim, dojemam … tega ni na netu, v IT tehnologiji … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bikinka ne “sramuj” se virtualnih besed.Tudi sama imam možnost zadnjega klika.Mi je ravno ko Slavonija:)

srce: ne gre za odnos do “vrednosti” besede … gre za sposobnost doumetja, da ljudje dajejo!! “moč” pomen besedam.
Za mene so samo grafična prezentacija bitkov ☺ pač kombinacija tipk na tastaturi ☺
kaj osebno mislim, dojemam … tega ni na netu, v IT tehnologiji … ☺[/quote]

Tudi internet je medij, ki ga vsi ne dojemajo na enak način. Je treba tudi to v zakup vzet, da včasih kdo kaj malce preveč na hard vzame.

Je pa tudi mene presenetilo, da te je Calypso, vsaj tako pravi, šla prijavit. Kolikor se spomnim je ona mene ob najinem prvem “ovohavanju mej” prepričevala, da moram vzet vse bolj na izi. 🙂

Kaj pa vem, jaz niti v osnovni šoli nisem nikogar zašpecala. V moji glavi je shranjenih veliko skrivnosti, ki bodo šle verjetno kar z mano v grob. 🙂

Hinavska je ko pras……a.

Ne maram potuljenih kuretin.Bože ne daj vojne in takšno krulo zraven.

V primeru vojne: “Prijatelje imej blizu, sovražnike še bližje.”

Se strinjam.Hvala:)))

kaj osebno mislim, dojemam … tega ni na netu, v IT tehnologiji … ☺[/quote]

Tudi internet je medij, ki ga vsi ne dojemajo na enak način. Je treba tudi to v zakup vzet, da včasih kdo kaj malce preveč na hard vzame.

Je pa tudi mene presenetilo, da te je Calypso, vsaj tako pravi, šla prijavit. Kolikor se spomnim je ona mene ob najinem prvem “ovohavanju mej” prepričevala, da moram vzet vse bolj na izi. 🙂

Kaj pa vem, jaz niti v osnovni šoli nisem nikogar zašpecala. V moji glavi je shranjenih veliko skrivnosti, ki bodo šle verjetno kar z mano v grob. :)[/quote]

srce — zaradi “špecanja” sem jaz imel kar nekaj štale — hoteli so me vršti iz osnovne šole — pa sem dokazal, da me morajo oni izšolati☺
hoteli so me zjebati na maturi … pa sem briljiral (iz zgodovine)
hoteli so me vrzšti iz Yugo partije … še danes nimam opravičila, da so me vrgli iz združbe katere član NIKOLI nisem bil ☺
aja … ukvarjam se pa z mednarodnimi projekti — uspešno ☺ z narejenimi Yugo faksi ☺

in ena Calypso na MON_u … emmm kdo kaj kje … aja ena po glavi obrita prepričana, da nekaj ve .. OK

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa vem, jaz niti v osnovni šoli nisem nikogar zašpecala. V moji glavi je shranjenih veliko skrivnosti, ki bodo šle verjetno kar z mano v grob. :)[/quote]

srce — zaradi “špecanja” sem jaz imel kar nekaj štale — hoteli so me vršti iz osnovne šole — pa sem dokazal, da me morajo oni izšolati☺
hoteli so me zjebati na maturi … pa sem briljiral (iz zgodovine)
hoteli so me vrzšti iz Yugo partije … še danes nimam opravičila, da so me vrgli iz združbe katere član NIKOLI nisem bil ☺
aja … ukvarjam se pa z mednarodnimi projekti — uspešno ☺ z narejenimi Yugo faksi ☺

in ena Calypso na MON_u … emmm kdo kaj kje … aja ena po glavi obrita prepričana, da nekaj ve .. OK[/quote]

NM-3w, večinoma tvoji provokativni prispevki in bedne teme niso vredni počenega groša, pokvarijo dan, pokvarijo (moj) besedni zaklad – takšne posredujem tja kjer jim je mesto. Niti malo ME NE zanima, kaj in kako in kdo pa kaj si. Zame nihče, nek gnilo gnil podpovprečen državljan, pohlepen nad pozornostjo in samopomembnostjo. Ko crkneš, se bom rade volje prišla na tvoj grob poscat, pa še tega nisi vreden.

Bikini_, to kar sem trdila, da jemlji bolj na izi, sem izhajala iz sebe – da mene jemlješ bolj na izi – v imenu drugih ne morem govoriti; drugi niso niti tega sposobni priznati, ali v čvekanju mislijo resno, ali gre bolj za hec.

Pissing menda enim paše, kaj če bi mu še godilo? Edino če bi mu v krsto zatekalo, mu verjetno ne bi bilo najbolj prijetno, pa lepe zelene koprive bi ožgala z urinom na njegovem grobu. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pissing menda enim paše, kaj če bi mu še godilo? Edino če bi mu v krsto zatekalo, mu verjetno ne bi bilo najbolj prijetno, pa lepe zelene koprive bi ožgala z urinom na njegovem grobu. :)))[/quote]

Moje dejanje bi bilo simbolično, vse ostalo je irelevantno.

V primeru vojne: “Prijatelje imej blizu, sovražnike še bližje.”[/quote]

Nenadarjenim ljudem, ki se želijo uveljaviti, drugega ne preostane, kakor da grajajo resnično nadarjene…(se mi je ob branju vajinega dialoga utrnila misel)…

ps: omenjen rek ne velja le za vojni čas.

Pod to se pa enostavno moram podpisat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Prekomerno ukvarjanja s horoskopi tudi ni dobro, Antilopa. A prvo vprašaš moškega, kaj po horoskopu, potem preračunaš ujemanje natalnih kart, in če ima preveč negativnih aspektov s tvojim znamenjem, se ga izogneš. :))) S takšnimi pogledi si zelo ožimo izbor, če verjamemo, da je si nas lasti, usmerja in določa “kozmični nebo”.[/quote]

Ne, moj se astrološko z mano sploh ne ujame. :))[/quote]Zdej al so te zvezde izneverile ali si se pa ti nekaj uštela s tem tvojim preračunavanjem….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, moj se astrološko z mano sploh ne ujame. :))[/quote]Zdej al so te zvezde izneverile ali si se pa ti nekaj uštela s tem tvojim preračunavanjem….. :)))[/quote]

Mislim, da me zvezde vlečejo za nos. :)) Ali pa je tista višja sila zgoraj pomešala natalne karte med saboj. :))

Popravek “seboj”.

Kot že prej omenjeno, ženska samo išče pozornost, preveč prostega časa bi reku.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

da, draga ☺♥

btw: ki pridem s piva pričakujem, da te ni več niti preko obzorja

Se sploh ne zanimajo zame 🙁

Nooo sigurno je kdo, ki se zanima, Samo mogoč mu je nerodno.

Antilopa, nočem biti krivična, toda s katero žensko oz s katero predstavnico znamenja se ti sploh v redu razumeš? Se mi zdi, da koliko te berem, da imaš z vsemi neke mučke, zlasti kadar gre za persono ženskega spola.[/quote]

Sem dvojna strelka in se z ženskami odlično razumem. Zelo lepo se razumem tudi z drugimi strelci (obeh spolov). Ne poznam strelca, ki bi imel pretirane težave z ljudmi in na sploh so kar priljudni.

Kolikor sem z navdušenjem prebrala opis bika, ker je točno tak moj mož (in ja, je mogoče biti deloholik, tradicionalist in razvajati svojo partnerko hkrati), se mi zdi, da te je pa pri strelcih nekam zaneslo zaradi nekih osebnih zamer. Ti kaka strelka v zelje hodi? Dobra prijateljica nemara, ki jo opazijo prej kot tebe? Strelci resda streljamo, vendar to počnemo tako simpatično, da ljudje ne zamerijo.

Antilopa, nočem biti krivična, toda s katero žensko oz s katero predstavnico znamenja se ti sploh v redu razumeš? Se mi zdi, da koliko te berem, da imaš z vsemi neke mučke, zlasti kadar gre za persono ženskega spola.[/quote]

Sem dvojna strelka in se z ženskami odlično razumem. Zelo lepo se razumem tudi z drugimi strelci (obeh spolov). Ne poznam strelca, ki bi imel pretirane težave z ljudmi in na sploh so kar priljudni.

Kolikor sem z navdušenjem prebrala opis bika, ker je točno tak moj mož (in ja, je mogoče biti deloholik, tradicionalist in razvajati svojo partnerko hkrati), se mi zdi, da te je pa pri strelcih nekam zaneslo zaradi nekih osebnih zamer. Ti kaka strelka v zelje hodi? Dobra prijateljica nemara, ki jo opazijo prej kot tebe? Strelci resda streljamo, vendar to počnemo tako simpatično, da ljudje ne zamerijo.[/quote]

Ne, jaz sem imela z njimi probleme le na službenem področju. In njihovo streljanje ni bilo tako simpatično. Mogoče sem imela le smolo. 🙂 Sicer pa o teh konkretnih strelkah večina sodelavcev ni imela dobrega mnenja, ne le jaz.

Zagotovo ni nikogar 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close