Kakšni moški se zanimajo za vas?
Ste pa radodarni v deljenju komplimentov. 🙂
Jaz tako ekstremnimh mnenj nimam o nikomer na forumu. Se mi zdi, da naše predstave o osebah s foruma, ki jih v resnici niti ne poznamo, niso vedno najbolj točne.
Ker pa tega ne vem kakšen je v resnici kdo in ker tega niti nikoli ne bom ugotovila, si ne mislim zastrupljat misli z nepotrebnim negativizmom.
Sad vas ima, sad vas nema. Če mi kaj ne paše, lahko to rešim z enim klikom. 🙂
srce: ne gre za odnos do “vrednosti” besede … gre za sposobnost doumetja, da ljudje dajejo!! “moč” pomen besedam.
Za mene so samo grafična prezentacija bitkov ☺ pač kombinacija tipk na tastaturi ☺
kaj osebno mislim, dojemam … tega ni na netu, v IT tehnologiji … ☺
srce: ne gre za odnos do “vrednosti” besede … gre za sposobnost doumetja, da ljudje dajejo!! “moč” pomen besedam.
Za mene so samo grafična prezentacija bitkov ☺ pač kombinacija tipk na tastaturi ☺
kaj osebno mislim, dojemam … tega ni na netu, v IT tehnologiji … ☺[/quote]
Tudi internet je medij, ki ga vsi ne dojemajo na enak način. Je treba tudi to v zakup vzet, da včasih kdo kaj malce preveč na hard vzame.
Je pa tudi mene presenetilo, da te je Calypso, vsaj tako pravi, šla prijavit. Kolikor se spomnim je ona mene ob najinem prvem “ovohavanju mej” prepričevala, da moram vzet vse bolj na izi. 🙂
Kaj pa vem, jaz niti v osnovni šoli nisem nikogar zašpecala. V moji glavi je shranjenih veliko skrivnosti, ki bodo šle verjetno kar z mano v grob. 🙂
kaj osebno mislim, dojemam … tega ni na netu, v IT tehnologiji … ☺[/quote]
Tudi internet je medij, ki ga vsi ne dojemajo na enak način. Je treba tudi to v zakup vzet, da včasih kdo kaj malce preveč na hard vzame.
Je pa tudi mene presenetilo, da te je Calypso, vsaj tako pravi, šla prijavit. Kolikor se spomnim je ona mene ob najinem prvem “ovohavanju mej” prepričevala, da moram vzet vse bolj na izi. 🙂
Kaj pa vem, jaz niti v osnovni šoli nisem nikogar zašpecala. V moji glavi je shranjenih veliko skrivnosti, ki bodo šle verjetno kar z mano v grob. :)[/quote]
srce — zaradi “špecanja” sem jaz imel kar nekaj štale — hoteli so me vršti iz osnovne šole — pa sem dokazal, da me morajo oni izšolati☺
hoteli so me zjebati na maturi … pa sem briljiral (iz zgodovine)
hoteli so me vrzšti iz Yugo partije … še danes nimam opravičila, da so me vrgli iz združbe katere član NIKOLI nisem bil ☺
aja … ukvarjam se pa z mednarodnimi projekti — uspešno ☺ z narejenimi Yugo faksi ☺
in ena Calypso na MON_u … emmm kdo kaj kje … aja ena po glavi obrita prepričana, da nekaj ve .. OK
Kaj pa vem, jaz niti v osnovni šoli nisem nikogar zašpecala. V moji glavi je shranjenih veliko skrivnosti, ki bodo šle verjetno kar z mano v grob. :)[/quote]
srce — zaradi “špecanja” sem jaz imel kar nekaj štale — hoteli so me vršti iz osnovne šole — pa sem dokazal, da me morajo oni izšolati☺
hoteli so me zjebati na maturi … pa sem briljiral (iz zgodovine)
hoteli so me vrzšti iz Yugo partije … še danes nimam opravičila, da so me vrgli iz združbe katere član NIKOLI nisem bil ☺
aja … ukvarjam se pa z mednarodnimi projekti — uspešno ☺ z narejenimi Yugo faksi ☺
in ena Calypso na MON_u … emmm kdo kaj kje … aja ena po glavi obrita prepričana, da nekaj ve .. OK[/quote]
NM-3w, večinoma tvoji provokativni prispevki in bedne teme niso vredni počenega groša, pokvarijo dan, pokvarijo (moj) besedni zaklad – takšne posredujem tja kjer jim je mesto. Niti malo ME NE zanima, kaj in kako in kdo pa kaj si. Zame nihče, nek gnilo gnil podpovprečen državljan, pohlepen nad pozornostjo in samopomembnostjo. Ko crkneš, se bom rade volje prišla na tvoj grob poscat, pa še tega nisi vreden.
Bikini_, to kar sem trdila, da jemlji bolj na izi, sem izhajala iz sebe – da mene jemlješ bolj na izi – v imenu drugih ne morem govoriti; drugi niso niti tega sposobni priznati, ali v čvekanju mislijo resno, ali gre bolj za hec.
Prekomerno ukvarjanja s horoskopi tudi ni dobro, Antilopa. A prvo vprašaš moškega, kaj po horoskopu, potem preračunaš ujemanje natalnih kart, in če ima preveč negativnih aspektov s tvojim znamenjem, se ga izogneš. :))) S takšnimi pogledi si zelo ožimo izbor, če verjamemo, da je si nas lasti, usmerja in določa “kozmični nebo”.[/quote]
Ne, moj se astrološko z mano sploh ne ujame. :))[/quote]Zdej al so te zvezde izneverile ali si se pa ti nekaj uštela s tem tvojim preračunavanjem….. :)))
Antilopa, nočem biti krivična, toda s katero žensko oz s katero predstavnico znamenja se ti sploh v redu razumeš? Se mi zdi, da koliko te berem, da imaš z vsemi neke mučke, zlasti kadar gre za persono ženskega spola.[/quote]
Sem dvojna strelka in se z ženskami odlično razumem. Zelo lepo se razumem tudi z drugimi strelci (obeh spolov). Ne poznam strelca, ki bi imel pretirane težave z ljudmi in na sploh so kar priljudni.
Kolikor sem z navdušenjem prebrala opis bika, ker je točno tak moj mož (in ja, je mogoče biti deloholik, tradicionalist in razvajati svojo partnerko hkrati), se mi zdi, da te je pa pri strelcih nekam zaneslo zaradi nekih osebnih zamer. Ti kaka strelka v zelje hodi? Dobra prijateljica nemara, ki jo opazijo prej kot tebe? Strelci resda streljamo, vendar to počnemo tako simpatično, da ljudje ne zamerijo.
Antilopa, nočem biti krivična, toda s katero žensko oz s katero predstavnico znamenja se ti sploh v redu razumeš? Se mi zdi, da koliko te berem, da imaš z vsemi neke mučke, zlasti kadar gre za persono ženskega spola.[/quote]
Sem dvojna strelka in se z ženskami odlično razumem. Zelo lepo se razumem tudi z drugimi strelci (obeh spolov). Ne poznam strelca, ki bi imel pretirane težave z ljudmi in na sploh so kar priljudni.
Kolikor sem z navdušenjem prebrala opis bika, ker je točno tak moj mož (in ja, je mogoče biti deloholik, tradicionalist in razvajati svojo partnerko hkrati), se mi zdi, da te je pa pri strelcih nekam zaneslo zaradi nekih osebnih zamer. Ti kaka strelka v zelje hodi? Dobra prijateljica nemara, ki jo opazijo prej kot tebe? Strelci resda streljamo, vendar to počnemo tako simpatično, da ljudje ne zamerijo.[/quote]
Ne, jaz sem imela z njimi probleme le na službenem področju. In njihovo streljanje ni bilo tako simpatično. Mogoče sem imela le smolo. 🙂 Sicer pa o teh konkretnih strelkah večina sodelavcev ni imela dobrega mnenja, ne le jaz.
Forum je zaprt za komentiranje.