Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Bikini_, rabim podnapise 🙂 zaradi katere razlage si baje svetnica?

Bikini_, rabim podnapise 🙂 zaradi katere razlage si baje svetnica?[/quote]

Astrološke. 🙂

Bikini_, rabim podnapise 🙂 zaradi katere razlage si baje svetnica?[/quote]

Astrološke. :)[/quote]

To že, da so bile astrološke, toda kje si našla med tekstom dokaz, da se lahko uvrščaš med svetnico? To me zanima.

Astrološke. :)[/quote]

To že, da so bile astrološke, toda kje si našla med tekstom dokaz, da se lahko uvrščaš med svetnico? To me zanima.[/quote]

Eh, ne dokaz. Dokaz imam jaz pri sebi. 🙂 Ampak bolj razlago zakaj je tako.

To že, da so bile astrološke, toda kje si našla med tekstom dokaz, da se lahko uvrščaš med svetnico? To me zanima.[/quote]

Eh, ne dokaz. Dokaz imam jaz pri sebi. 🙂 Ampak bolj razlago zakaj je tako.[/quote]

Ok, ne bom več spraševala 🙂

Eh, ne dokaz. Dokaz imam jaz pri sebi. 🙂 Ampak bolj razlago zakaj je tako.[/quote]

Ok, ne bom več spraševala :)[/quote]

Mal preberi za nazaj, no.

špilfrderbarka … Bikini_ bi pa tako rada natipkala, če jo boš še 175.968.666 x vprašala ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

špilfrderbarka … Bikini_ bi pa tako rada natipkala, če jo boš še 175.968.666 x vprašala ☺[/quote]

No, no, nisem ne sadistka ne mazohistka. Določene meje morajo bit. Sto ponovitev mi je čisto dovolj. Potem se že začnem dolgočasit.

ti si pa zares pesimisticna glede interessa mooski -zenska po 45 letih .

ti si zamisljas da vsi starejsi moski samo za smrkljami letijo to pa ni res

ker vsi moski ( normalni ) se vzamejo za frajerje in ne mislijo takoj kar

zmeraj na fu(ga) nekateri tudi zelijo spoznati eno zanimvljivo osebo z katero

bo v osmozi vse bolj ko so ail so bli z svojo sedanjo -presnjo zeno ..

pa mi ne reci da je Slovenija polna samo luzerjev in f.fehtarjev ..

seveda tudi normalen moski konec konca ce so v simbiozi z to novo cudovito

naravo mu bo prej ali kasneje — za usesi skrbelo –JE je pa tudi vecina deklet teh ki tudi samo na

f. mislijo ali pa se bojijo da smo jih ogovorili samo zato ….Ce pa hocemo odgovoriti

zakaj luzerji ihcejo bolj mlade punce kot pa tiste od njihovih let ….

jas mislim da se bojijo zensk ki so zrele Te nove starkinje so ze iz hruske padle

in tudi luzerje ali fu(garje) one po nekaj besed sppoznajo to s ze zrele hruske

katere so bolj zrele kot ti luzerji in nemoremo jim vec pripovedovati pravljic in so vseskozi v pobudi

—kaj pa zdaj tole ??–te lazi z cim nas flajsa ?? …mlada dekleta pa so bolj naivna in jim je vsec da

spoznajo nove stvari z starejsimi fanti ker vecinoma so imele slabe izkusnje z mladici ..nagli

ejakolatorji — te mlade kozice so najlazje za ujeti .Starkinje pa ze vejo prevec stvari o

zivljenju da jih ne morejo vec naviti ..okoli palca .Alle korajzo ti bos ga ze nasla tvojega supermana

pocakaj se kake dva stoletja stvari se bojo same od sebe uredile , za zdaj pa bos ze morala placati

da tudi ti dobis enega zilavega mladica da te v nebesa poslje …

tele astrološke so pa hude, pa ne vem sem spregledal al bika še ni noben opisal(astrološkega)

Res je, moškega bika še nisem opisala. Glede na vse pluse in minuse, ki jih imajo astrološki znaki, se mi zdijo biki najboljši moški. Spadajo med tradicionalne moške, ki naredijo vse, da lepo preskrbijo svojo ženo in otroke. Vseeno je precej bikov samskih, ker se preveč posvetijo službi, v najslabšem primeru so tudi deloholiki, ki od sodelavcev zahtevajo red in disciplino. Če gre za sodelavca, se je treba navaditi na njegovo ambicioznost in včasih potrebo po dokazovanju. Če ga “potapkaš” po rami in pohvališ, se ti bo dobro pisalo, sploh če je tvoj nadrejeni. :)) Pa še malo poudariš njegov izjemen prispevek za organizacijo, pa si na konju. 😉

V življenju so uživači. Privoščijo si dobre počitnice in primerno namestitev (ni jim žal dati evrčke za hotel in dobro hrano). Kadar je zaljubljen, je za to svojo “princesko” pripravljen storiti marsikaj. Takrat so biki z glavo v oblakih, čeprav so praviloma znamenje, ki stoji trdno na tleh. Imajo tudi izjemen občutek za estetiko (vlada jim Venera, enako kot tehtnicam). Ni pa se jim dobro zameriti. Če so “na položaju”, te bodo v primeru zamere poteptali. K sreči pa se jim ne zameriš tako hitro, ker znajo odpuščat ljudem. Biki praviloma niso vzkipljivi (razen, če imajo ognjeni podznak ali luno), vendar ni dobro izzivati njihove potrpežljivosti in jim mahati z rdečo krpo pred očmi. 🙂

Če gledam iz vidika, da sem levinja, moram reči, da se, ne glede na vsa astrološka pravila o ujemanju, z njimi odlično razumem. Samo treba je vedeti, da oboji označujemo teritorij v poslu. Če poskušata drug drugega nadvladati, zna ratati štala. :))

Pa še to – bikom so praviloma všeč ženske z oblinami na pravih mestih in ženstvene ženske.

kaj se razburjaš!? končno se en zanima zate 🙂

Mogoče samo prej kot drugi pogruntajo, da nima smisla oz jih ti ne zmoreš dovolj dolgo motivirat 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

klinc babnice … če descem niste je.blj.ive si pa nabavite pse … lizat jih boste že navadile ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mogoče samo prej kot drugi pogruntajo, da nima smisla oz jih ti ne zmoreš dovolj dolgo motivirat ;)[/quote]

Odvisno, kaj ima za koga smisel. Sicer znajo biti zelo zabavni, ampak…..

Res je, moškega bika še nisem opisala. Glede na vse pluse in minuse, ki jih imajo astrološki znaki, se mi zdijo biki najboljši moški. Spadajo med tradicionalne moške, ki naredijo vse, da lepo preskrbijo svojo ženo in otroke. Vseeno je precej bikov samskih, ker se preveč posvetijo službi, v najslabšem primeru so tudi deloholiki, ki od sodelavcev zahtevajo red in disciplino. Če gre za sodelavca, se je treba navaditi na njegovo ambicioznost in včasih potrebo po dokazovanju. Če ga “potapkaš” po rami in pohvališ, se ti bo dobro pisalo, sploh če je tvoj nadrejeni. :)) Pa še malo poudariš njegov izjemen prispevek za organizacijo, pa si na konju. 😉

V življenju so uživači. Privoščijo si dobre počitnice in primerno namestitev (ni jim žal dati evrčke za hotel in dobro hrano). Kadar je zaljubljen, je za to svojo “princesko” pripravljen storiti marsikaj. Takrat so biki z glavo v oblakih, čeprav so praviloma znamenje, ki stoji trdno na tleh. Imajo tudi izjemen občutek za estetiko (vlada jim Venera, enako kot tehtnicam). Ni pa se jim dobro zameriti. Če so “na položaju”, te bodo v primeru zamere poteptali. K sreči pa se jim ne zameriš tako hitro, ker znajo odpuščat ljudem. Biki praviloma niso vzkipljivi (razen, če imajo ognjeni podznak ali luno), vendar ni dobro izzivati njihove potrpežljivosti in jim mahati z rdečo krpo pred očmi. 🙂

Če gledam iz vidika, da sem levinja, moram reči, da se, ne glede na vsa astrološka pravila o ujemanju, z njimi odlično razumem. Samo treba je vedeti, da oboji označujemo teritorij v poslu. Če poskušata drug drugega nadvladati, zna ratati štala. :))

Pa še to – bikom so praviloma všeč ženske z oblinami na pravih mestih in ženstvene ženske.[/quote]

Antilopa, toliko besed si namenila enemu znamenju? Zgleda, da jih zelo dobro poznaš 🙂
Odpade kaj od opisanega tudi na tiste, ki so bikci v podznaku?

Sicer pa On_, jaz dajem generalno mnenje po preučevanju vedenja posameznih znakov. Seveda pa se nekomu določena lastnost lahko zdi moteča, drugemu ne. Meni to, da ima moški smisel za humor, ne pomeni nič, če je sicer babjek ali pijanček (hipotetično mislim).

če katera rabi kaj živega v mednožje … lahko se gre past za voluharje v moji soseski … jih je kar nekaj ☺

Pa še to – bikom so praviloma všeč ženske z oblinami na pravih mestih in ženstvene ženske.[/quote]

Antilopa, toliko besed si namenila enemu znamenju? Zgleda, da jih zelo dobro poznaš 🙂
Odpade kaj od opisanega tudi na tiste, ki so bikci v podznaku?
[/quote]

Seveda, tudi za te velja. Njih dobro poznam čisto slučajno, predvsem zaradi poslovnega sodelovanja.

Mogoče samo prej kot drugi pogruntajo, da nima smisla oz jih ti ne zmoreš dovolj dolgo motivirat ;)[/quote]

Hehe…jaz bom ta sklep razumela, da nam je On_ z njim priznal svoje znamenje :))

Meni se zdi, da je On zelo potrpežljiv. Torej kateri znak tako zelo cinca, da se mu ovni zdijo hitri? 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

babnice – velja: za naslednje leto dobite 10 marmornatih konfinov pod lanternami na katere se boste lahko nasajale … lahko boste tudi klekljade medtem ☺

Ni pravila, da ovni niso potrpežljivi; če se zavedajo kaj hočejo in ni drugačne poti, še kako znajo biti potrpežljivi 🙂

Aja, jaz sem pa mislil, da je horoskop pravilo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tvoja izbira kaj misliš, tu zgolj čvekamo 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close