Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Zensko rivalstvo 🙂
Zadevo poznajo vsi zato velike 4 ne podpisujem.

Veliki 4? Koliko vem so 4 pesniki izdali pesniško zbirko “Pesmi 4”, nisem pa ziher če se jim tudi reče 4 veliki :/

Žensko rivalstvo ni zame, mi je izpod časti 😉

Pa saj smo sami domaci 🙂
Bo pa z druge strani priletelo 🙂

Z moškimi ne tekmujem, raje vas kako drugače ponucam 😛

prirojena sposobnost

Zakaj ne bi bilo fer? Tako je, kaj moreš.

babe – jebte se same s svojimi bluzenji in dajte descem mir, če vam gospodinstvo, vzgoja otrok, f.u.k ne gre.
Skratka spizdite v ilegalo.

nastavljate svoje fufle s prekrižanimi bedri in sedeče na njih … ste totalen ausšuš človeštva!!!

a vam ni jasno, da descu od “dobre debate” ne špricne???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nek talentek pa moram imeti, drugače tak brezveze, da obstajam 😛

nimaš niti “talentka” … si pa popolna napaka narave
brezveznost si pa določaš sama sebi … naredi kaj v/s tem samoodkritju
btw/hint: muhe, ki ne crknejo, same pobijamo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

nimaš niti “talentka” … si pa popolna napaka narave
brezveznost si pa določaš sama sebi … naredi kaj v/s tem samoodkritju
btw/hint: muhe, ki ne crknejo, same pobijamo[/quote]

Kaj je te muči NM-3w, da si spet tako glasen? Si si že izprašal vest pred spanjem? Zmolil pokoro? Kar fajn si jo naloži :))))

ps: vsak človek je napaka narave in res ne bi želela biti ta, ki je brez 😛

Antilopa noče biti z mano v dobrih odnosih, tako da sem spet prepuščena sama sebi ://

[sub]ps: lahko bi vsaj zraven pripisal, da je avtor teh verzov T. Pavček :)[/sub][/quote]

Calypso, a ne, da je to že “plagiatorstvo”, hehe. Calypso, pa dajva biti prijateljici, narobe sva začeli, ampak jaz sem v resnici kar v redu dušca.

V astrologiji se znamenja delijo bolj po tem, katero znamenje ima rado svobodo in katero vezo. Ti slednji so težko sami. Samoto npr. najtežje prenesejo ribe in raki, medtem ko škorpijoni (tudi vodno znamenje) niti nimajo problemov s tem. Zanimivo je, da se veliko škorpijonov in strelcev odloči za duhovniški poklic, torej jim samostojnost kar ustreza. Pri levih in levinjah je težava, da se jim mora v vezi vedno “kaj dogajat”, ker se hitro začnejo dolgočasiti. So tudi zelo ponosni in ne odpustijo oziroma vsaj težko prebolijo varanje.

Device moški so najbolj zahtevno astrološko znamenje – kritični, preveč natančni in dlakocepski. Pogosto tudi skopuški, vendar denar dajejo tja, kjer je to najmanj potrebno. Njihov največji problem je čustvena neodzivnost navzven. To pomeni, da ne kažejo svojih čustev, kar pogosto bega partnerja. V njih samih pa se dogaja vulkan. Mnoge ženske zapustijo devico, ker imajo občutek, da jih ta ne ljubi oz. ne ljubi dovolj. Imajo pa eno zelo dobro lastnost – radi imajo otroke in so tudi humanitarni. Se nadaljuje….

Calypso, a ne, da je to že “plagiatorstvo”, hehe. Calypso, pa dajva biti prijateljici, narobe sva začeli, ampak jaz sem v resnici kar v redu dušca.

Si me presenetila hehe:)))

Znamenja ….

Draga,čakam nadaljevanje:))

Joj ne spet s temi astrološkimi znamenji:).

Antilopa noče biti z mano v dobrih odnosih, tako da sem spet prepuščena sama sebi ://

[sub]ps: lahko bi vsaj zraven pripisal, da je avtor teh verzov T. Pavček :)[/sub][/quote]

Calypso, a ne, da je to že “plagiatorstvo”, hehe. Calypso, pa dajva biti prijateljici, narobe sva začeli, ampak jaz sem v resnici kar v redu dušca. [/quote]

Hehe, prav. Kolito te berem, si res v redu dušca 🙂

[sub]Slab začetek dober konec.[/sub]

Tega pri rakih ne razumem, baje da so težko sami pa vendar se zelo radi umaknejo, poniknejo, se trmasto zaprejo vase, so povsem nedostopni – kot da se nezavedno odločajo za tisto česar ne marajo – le kdo razume takšno obnašanje ://

Goldfish, če ti tema ni ok, jo pač preskoči 😉

Tega pri rakih ne razumem, baje da so težko sami pa vendar se zelo radi umaknejo, poniknejo, se trmasto zaprejo vase, so povsem nedostopni – kot da se nezavedno odločajo za tisto česar ne marajo – le kdo razume takšno obnašanje ://

Goldfish, če ti tema ni ok, jo pač preskoči ;)[/quote]

Calypso takšni so vsi moški (da se umaknejo oz. poniknejo) in ne samo raki. :)) Me ženske probleme rešujemo “govorno” in pogosto drezamo v moške, da naj že nekaj rečejo. Ne prenesemo tišine. Moški pa so se sposobni umaknit za nekaj dni in premišljevat. Mogoče nas tudi radi malo mučijo. 🙂

Pri moških rakih pa je potrebno biti pozoren na drug problem – zelo so navezani na primarno družino, še posebej na mater. Enkrat me je en fantek (po horoskopu rak) na morju boksnil, ker sem se pogovarjala z njegovo mamo. 🙂 Južneje od Kolpe temu rečejo “mamina maza”. 🙂 Fatalna kombinacija pa sta mama rak in sin rak. 🙂

Ne bi trdila, da se vsi umaknejo – pogosto sem jaz ta, ki se umaknem, nekateri še potem kar vztrajajo. To nisem vedela za omenjeno fatalno kombinacijo. Včasih pride kak dan, ko astrologijo povsem odmislim potem pa spet kak dan, ko mi je kar precej smiselna; zlasti takrat ko naletim na nekoga, ki mi nehote oz nezavedno zleze pod kožo, kakor da bi obstajala med nami neka magična nit :/

bejbe – evo vam perspektive ☺
klik

hahahaha zopet sem se nasmejala do solz.

[/quote]
Mogoče samo protestirajo proti svojemu opisu horoskopa. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
Mogoče samo protestirajo proti svojemu opisu horoskopa. :))[/quote]

Vem, da je bilo mišljeno kot hec, toda meni to ni smešno, res ne ://

Calypso, najbolj smešni pa so moški ovni – oni se hitro zapodijo v žrtev, to vse grmi in bliska. :)) Ampak žal niso dolgoprogaši in vztrajni pri osvajanju. Oni bi vse na brzino. Tudi sicer jih hitro navdušenje mine.

Vem, da je bilo mišljeno kot hec, toda meni to ni smešno, res ne ://[/quote]
Ti verjamem. Res. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hehe….možno, nimam izkušenj z njimi. Morda pa to celo kateri ustreza ta brzina in neučakanost, you never know 🙂

No, zdaj po vseh Antilopinih razlagah vsaj vem zakaj sem “svetnica”. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close