Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Prestar!

No, še vedno se lahko postavi v vrsto – vsi se staramo, tudi ti antilopa 😛

Saj jaz sem zgrešila temo, ker nisem v istih letih kot avtorica. Sem preveč zasledovala m111. :))

še par dni pa boš čisto jasno in odkrito “ponujala”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zenske izbirate moske po analogji nakupovanja 🙂 Zato v vecini primerov izberete nekaj glasnega in “blescecega” 🙂 Brez skrbi Antilopa tudi jaz sem zate prestar.

To je bilo mogoče ugotoviti iz tvojih “lepih pesmi”, da imaš malo višji EMŠO. 🙂

Nič zato Antilopka.Je pa agilen:)

Po domače povedano: KIČ !

So ljudje ki ne morejo ostati sami in tisti drugi ki jim je najti partnertja skorajda nemogoce. Ne bom natipkal katero znamenje ima najvec tezav (ne bi bilo fer) no preprican sem da ravno levi in levinje nimajo prav nobenih tezavic. Edina omejitev so njihova visoka pricakovanja 🙂
Sicer pa vsi iscejo(te) taksne in drugacne lastnosti, niti eden pa se ni zapisal da bi rad nekoga ki bi ga imel rad. To pa je edina stvar ki ostane. Lepotec in lepotica ti lahko zabijeta noz v hrbet, tista iskrena dusa ki s tabo diha in zivi zate pa nikdar. NEKATERE STARI PAC NISO SAMOUMEVNE.
Mimogrede za visoke temnolasce bo potrebno na jug 🙂

Daj no skopuh, razodeni nam to skrito psevdo modrost, katero znamenje ima največ težav z “najdbo” partnerja ?

Grem si žile rezat.
Ampak žiletko imam tudi precej staro.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Po moje Device.

Pa jaz sem cista dobrota 🙂 Zakaj bi komu grenil ali zakompliciral zivljenje.

Kakšna dobrota? Ima katera uporabnica od tebe kakšno prednost, lahko kaj pokaže? Kr neki.

Raziskovalka pa to je samo neobvezni forum za cvekanje. To ni tekmovanje in teren za pridobivanje koristi. Vsaj zame ne.

To je precej izkrivljeno čvekarjenje, če uporabniki skoparijo s “pomembnimi modrostmi”.
Vsem bi nam koristilo vedeti, kar veste le posvečeni posamezniki :))

Ah zenske dosti bolj poznate znacaje kot pa moski 🙂
Tako hitro popredalckate da je veselje 🙂

To je precej izkrivljeno čvekarjenje, če uporabniki skoparijo s “pomembnimi modrostmi”.
Vsem bi nam koristilo vedeti, kar veste le posvečeni posamezniki :))[/quote]

To so vendar državne tajne. Veri important staf!

Ne bo držalo, ni vsakdo primeren material za predalčkanje, nekateri pravzaprav za nič [sub](odkritost je nevarna stvar, vem).[/sub]

Zakaj imam obcutek da smo vsi moski pri tebi v nemilosti 🙂

m111, občutek te vara – FUL ! ! !

Potem pa ima celoten moski rod en veeeelik minus 🙂
Eden od nasih clanov nas je spravil na slab glas 🙂

Nastanek slabega glasu si vsi pomalem skup klekljate; človek postavi z razlogom vprašanje katero znamenje si težje najde partnerja in namesto odgovora se mora ciklati v čvek krožišču brez odseka; slab glas je v takem primeru neizogiben 😛

Tvoj moto 🙂

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
a v sebi – do rdečice
čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi
vnovič
in zopet
in znova.

Za odgovor vprasaj Antilopo. Ona ze ve te reci.

Antilopa noče biti z mano v dobrih odnosih, tako da sem spet prepuščena sama sebi ://

[sub]ps: lahko bi vsaj zraven pripisal, da je avtor teh verzov T. Pavček :)[/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close