Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Tule ti bolj težko prenašaš, če ti ona kaj “preveč” pove….pa še zdaleč ne vsega.
Nisem pa videl, da bi te pljuvala, le obliznila te je malo….. Te moti, če si slinast? :D[/quote]
On, preberi še enkrat. Zmedel si jo ti, pred tem je bila tako tako.

Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 :D[/quote]Smo, samo on tega ne ve.[/quote]
Paco, hvala ker mi špilaš “advokata”. Ampak ni potrebno, bom kar sam zmogel.

Jaz se zanimam zate, zdaj pa ne okolišiva, gremo hitro: starost, velikost košarice, zadnjica…. :)))[/quote]

54/d/zajetna

Jaz se zanimam zate, zdaj pa ne okolišiva, gremo hitro: starost, velikost košarice, zadnjica…. :)))[/quote]

54/d/zajetna[/quote]

Super, spominjaš me na mater. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Uf, potem pa ne morem več reči, da nikogar ne zanimam. Zanimam tiste z Ojdipovim kompleksom. Zdaj bo pa On zadovoljen, ko ve, koga zanimam.

Rekla si, da se noben ne zanima zate. Vidiš, že samo na forumu imaš precej oboževalcev, ki se mečejo za tabo. 😀 Ne bi vzela enega sinkota k sebi na prsi, to so sami mladi, kaj boš z nekim “starim bikom”, ki jih zanimajo samo mlajše. :)))

Dovolj imam enega sina, ki pa je že tudi moški. Odrasel, samostojen, zrel moški. Časi sinkotov na prsih so zame minili in me ne mikajo več.

Ronkica, ali kaj že si, ne ga več biksati z istimi tematikami, dajmo malo kaj bolj izvirnega, poskusi? 😉

?????????????????

Ja ne vem, zelo spominjaš na eno dekle z vzdevkom Ronka, ki rada piše doktor romane, kar ni nič narobe, dokler se ti ne začnejo ciklično vrteti s ponavljanjem. In če “imaš dovolj vsega”, kot praviš, ja kaj pa ti naj zdaj drugi na forumu konkretno rečejo? Kakšna pričakovanja imaš od foruma? Zelo slabo je, če nam služi le kot “kanta za smeti”, v katero trpamo vsa možna razočaranja, negodovanja, nezadovoljstvo s sabo in svetom….

Matjažko in ON, vidva imata malce težave, a ne?
Tako kot ne razumem o čem On bluzi, ne razumem tebe.
Dva filozofa, ki sta se zaciklala?

Ups, župnik matajžko, ne filozof.

Vprašanje je bilo jasno: kaj pričakuješ od foruma?
Zakaj nekaj sprašuješ, če imaš a priori odklonilno držo za vse nasvete. Takšno početje je potem povsem brezplodno.

Ej, župnik, sem mogoče vprašala za kak nasvet? Jaz sem samo odgovorila avtorici teme. Vidva s filozofom pa ste se skopala name.
Če bi prosila za nasvet, bi to napisala. Nočem nasvetov.

Talej je eden bolj redkih.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8841034

Jaz sem prestara (56) in predaleč.

@Gupi

Zame se zanima vse živo, večinoma f.fehtarji, kar pa me ne zanima.
Uredi svoj videz in ne obupaj. Lahko tudi starejši uživamo toplino in ljubezen.
Komentarje mladih žrebcev pa prezri.

a ponuja (v reali) pa kašna tudi … al se samo otepate virtualnih FF ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim, da se nihče, razen partnerja. Itak pa imam najraje, da me opazi čim manj ljudi, ne maram izstopat.
Ravno sem gledala posnetke in fotke z neke tekaške prireditve in molila, da me ni nikjer. In me res ni. Ne maram.

Mislim da zenske iscete mesanico med Danielom Craigom in Dudekom- tu negdje 🙂

Me ženske iščemo takega kot si ti, ampak ti vedno bežiš. Tebi je sigurno neka packa v preteklosti popoprala in posolila življenje. 🙂 Upam, da ni bila levinja. 🙂

V nobenem opisu se nisem nasel 🙂 Tako da je obratno res.

Pa kaj ti to pomeni, da je “obratno res”? Hočeš reči, da je nekdo meni zagrenil življenje? Bo kar držalo, ampak to je že kar nekaj let nazaj.

In sedaj je nekdo spremenil vrednotenje moskih :)????

Daj mi prišepni kje misliš, da sem postavila previsok kriterij, prosim. A veš, mogoče sem res prezahtevna, pa se tega ne zavedam. 🙂 Ampak od nečesa ne bom nikoli odstopila – tistih moških, ki izgledajo tako nedolžno, kot da ne znajo šteti do pet, tistih se je treba najbolj bati.

Pa saj sem ze vceraj namignil da iscete princa 🙂
No cez nekaj casa princ skrivnostno izgine in pred tabo stoji nek bumbar 🙂
In potem? Potem se zgodbica ponovi … 🙂

Aha, tista Tanja Ribič je bila zame. 🙂 Ja ona res ni dobila princa, ampak ji ne morem pomagat, hehe.

A, če jaz rečem, da bi rada moškega, ki me ne bo varal, to pomeni, da iščem princa? Saj nisem kot pogoj postavila, da mora biti bogat, genij ali lepotec.

Evo postavljam se v vrsto.
Reven, butast, grd, prav neumno zvest.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close