Kakšni moški se zanimajo za vas?
Ne še….. :)))))
Ampak njeno vprašanje je: Kakšni moški SE zanimajo, ti pa pišeš, da se moški ne zanimajo….oz se zanimajo vsi drugi le moški ne 😉
Tako kot Gupi sem tudi jaz radoveden, kaj vse bi se pa lahko zanimalo zate pa raje ne bom…. :)))
Sploh pa, če ti odpisujem…. a lahko to šteješ že pod zanimanje? In če ja a potem že kar sodim v skupino raznih f.fehtarjev in drugih luzerjev, ker drugi se itak ne zanimajo zate?…. :/
Madona, kako pa se je tisti f.fehtar poročil, če ni bil vsaj enmal moški?!
Je šel brez pipija na svadbo….. Ne verjamem 😉 :))))))))
Sploh pa je bilo že tu kar nekaj oglasov, ko so se fantje zanimali zate, kaj se pa nisi javila in bi lahko naredila iz fanta moža? 😉
On, ti imaš resne težave z razumevanjem napisanega, a ne?
Katera beseda ti v naslednjem stavku ni jasna? NOBEN MOŠKI SE NE ZANIMA ZAME.
Še vedno ne razumeš? V čem je fora, da si se sedaj vpiknil vame? Odgovorila sem avtorici teme in tebe to tako grozno moti.
Pri mojih letih ženske zanimajo moški, ne fantje. Toliko v namig.
Sploh pa je bilo že tu kar nekaj oglasov, ko so se fantje zanimali zate, kaj se pa nisi javila in bi lahko naredila iz fanta moža? ;)[/quote]
Zdaj pa daj link do kakega takega oglasa, kjer je tu kak normalen fant/moški iskal žensko. To si pa res želim videt.
G(l)upi, ne sklepaj na pamet. Vem toliko, da boš težko prenesla, če ti vse povem.
Če te moti moje mnenje, ni najboljše, da mi enkrat pritrdiš, drugič me pa pljuneš![/quote]Tule ti bolj težko prenašaš, če ti ona kaj “preveč” pove….pa še zdaleč ne vsega.
Nisem pa videl, da bi te pljuvala, le obliznila te je malo….. Te moti, če si slinast? :D[/quote]
On, preberi še enkrat. Zmedel si jo ti, pred tem je bila tako tako.
Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 :D[/quote]Smo, samo on tega ne ve.
Sploh pa je bilo že tu kar nekaj oglasov, ko so se fantje zanimali zate, kaj se pa nisi javila in bi lahko naredila iz fanta moža? ;)[/quote]Zdaj pa daj link do kakega takega oglasa, kjer je tu kak normalen fant/moški iskal žensko. To si pa res želim videt.[/quote]Saj dokler si fant ne najde žensk oz ona njega, ni noben normalen…….. 😉 😀 😀
Na vas je, da nas popeljete v “normalnost”. ;) Te besede vse razumem, ne razumem pa, ko potem pišeš, da se pa vendarle nekaj osebkov moškega spola nekaj slini zraven…. To pa ni več število “noben” 😉
In to je vprašanje teme 😉
Se pravi zate se v teh letih zanimajo samo še poročeni (in) f.fehtarji ….. osebki moškega spola, ki pa meda niso moški.
Seveda niso, ker šele ženska naredi iz fanta moža – moškega….česar pa ti ne zmoreš, ker….. nisi ženska? 😉
Kdor pri 45+ še ni moški in pravi, da je še vedno fanta, bo fant tudi večno ostal. Če do sedaj ni odrasel, ga ne more nihče več spremenit. S tem, ko kvasiš take neumnosti On, kažeš na svojo nezrelost. Koliko si star? 20? Čakaš, da te ženska spremeni v moškega? ALi pa si že mojih let in si še vedno fant?
Ja to se pa strinjam s tabo…. kdor do teh let ni srečal (vsaj kake) ženske ima dobre možnosti da bo ostal večno fant…. :/
Drugače pa ti nimaš ravno smisla za humor? To ti je ušlo z leti ali je od vedno tako?
Potem se pa čudiš, ko ti pristopajo le poročeni f.fehtarji…… :/
Neumnost je, da pri teh letih trdiš, da lahko fant kar sam odraste v moža…..
Daj pomisli malo, ni vse samo od drugih odvisno, niso za tvoje stanje le drugi krivi 😉
Je pa res, da je nekako lažje krivdo valit na druge kot pa prevzet odgovornost nase.
Forum je zaprt za komentiranje.