Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Zame pa se sploh noben moški ne zanima.
Raznih f.fehtarjev in drugih luzerjev ne štejem v rubriko moški.

svaki se “cigo” sa svojima ponosi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

svaki se “cigo” sa svojima ponosi ☺[/quote]Nekaj podobnega sem se tudi sam vprašal, kakšna le je sama, da se le taki “ne moški” zanimajo zanjo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Očitno nezanimiva, če se noben moški ne zanima zame.

izbircna 🙂

Zakaj pa naj bi se?
Oz kaj je na tebi takšnega kar naj bi jih/ga pritegnilo? Razen telesnih “posebnosti” 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, preberi uvodni post avtorice teme. Jaz sem odgovorila na njeno vprašanje. Bi rekla, da je tema namenjena ženskam tam okol 45, da povemo kakšni moški se zanimajo za nas.
Si ženska pri 45ih?

Ne še….. :)))))

Ampak njeno vprašanje je: Kakšni moški SE zanimajo, ti pa pišeš, da se moški ne zanimajo….oz se zanimajo vsi drugi le moški ne 😉

Tako kot Gupi sem tudi jaz radoveden, kaj vse bi se pa lahko zanimalo zate pa raje ne bom…. :)))

Sploh pa, če ti odpisujem…. a lahko to šteješ že pod zanimanje? In če ja a potem že kar sodim v skupino raznih f.fehtarjev in drugih luzerjev, ker drugi se itak ne zanimajo zate?…. :/

On, vprašanje teme je kakšni moški se zaniamjo za vas. Napisala sem, da noben, razen f.fehtarji in drugi luzerji. Katerega dela ne razumeš?
Sem mislila, da je tema namenjena, da odgovarjamo žesnke.

Kdo bi vedel komu vse je tema namenjena, mislit se pravi nič vedet 😉 Ravno tako lahko misliš, da so vsi tisti moški, ki se zanimajo zate čisto vsi f.fehtarji in luzeriji…..

Če te poročen moški nagovarja k seksu, kaj je to, a ni f.fehtar?

Morda si pa dotičen moški našo radoživost subjektivno interpretira:))

Pa ne boš sedaj rekla, da te nagovarjajo le poročeni in še to samo takrat, ko te fehtajo za seks? :/

joj On hehe…si ti en vragec:))))

On. Poglej moj nik. Razumeš?
Če napišem NOBEN, pomeni noben. Katera beseda ti dela težave v razumevanju?
NOBEN MOŠKI SE NE ZANIMA ZAME.

Madona, kako pa se je tisti f.fehtar poročil, če ni bil vsaj enmal moški?!
Je šel brez pipija na svadbo….. Ne verjamem 😉 :))))))))

Sploh pa je bilo že tu kar nekaj oglasov, ko so se fantje zanimali zate, kaj se pa nisi javila in bi lahko naredila iz fanta moža? 😉

On, ti imaš resne težave z razumevanjem napisanega, a ne?
Katera beseda ti v naslednjem stavku ni jasna? NOBEN MOŠKI SE NE ZANIMA ZAME.
Še vedno ne razumeš? V čem je fora, da si se sedaj vpiknil vame? Odgovorila sem avtorici teme in tebe to tako grozno moti.
Pri mojih letih ženske zanimajo moški, ne fantje. Toliko v namig.

Sploh pa je bilo že tu kar nekaj oglasov, ko so se fantje zanimali zate, kaj se pa nisi javila in bi lahko naredila iz fanta moža? ;)[/quote]

Zdaj pa daj link do kakega takega oglasa, kjer je tu kak normalen fant/moški iskal žensko. To si pa res želim videt.

G(l)upi, ne sklepaj na pamet. Vem toliko, da boš težko prenesla, če ti vse povem.
Če te moti moje mnenje, ni najboljše, da mi enkrat pritrdiš, drugič me pa pljuneš![/quote]Tule ti bolj težko prenašaš, če ti ona kaj “preveč” pove….pa še zdaleč ne vsega.
Nisem pa videl, da bi te pljuvala, le obliznila te je malo….. Te moti, če si slinast? :D[/quote]
On, preberi še enkrat. Zmedel si jo ti, pred tem je bila tako tako.

Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 :D[/quote]Smo, samo on tega ne ve.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sploh pa je bilo že tu kar nekaj oglasov, ko so se fantje zanimali zate, kaj se pa nisi javila in bi lahko naredila iz fanta moža? ;)[/quote]Zdaj pa daj link do kakega takega oglasa, kjer je tu kak normalen fant/moški iskal žensko. To si pa res želim videt.[/quote]Saj dokler si fant ne najde žensk oz ona njega, ni noben normalen…….. 😉 😀 😀

Na vas je, da nas popeljete v “normalnost”. ;) Te besede vse razumem, ne razumem pa, ko potem pišeš, da se pa vendarle nekaj osebkov moškega spola nekaj slini zraven…. To pa ni več število “noben” 😉

In to je vprašanje teme 😉
Se pravi zate se v teh letih zanimajo samo še poročeni (in) f.fehtarji ….. osebki moškega spola, ki pa meda niso moški.
Seveda niso, ker šele ženska naredi iz fanta moža – moškega….česar pa ti ne zmoreš, ker….. nisi ženska? 😉

Čakam oglase On, kje so linki do omenjenih oglasov, ker sem radovedna, jaz nisem še nobenega opazila :). Mogoče bi komu pisala.

Kdor pri 45+ še ni moški in pravi, da je še vedno fanta, bo fant tudi večno ostal. Če do sedaj ni odrasel, ga ne more nihče več spremenit. S tem, ko kvasiš take neumnosti On, kažeš na svojo nezrelost. Koliko si star? 20? Čakaš, da te ženska spremeni v moškega? ALi pa si že mojih let in si še vedno fant?

Ja to se pa strinjam s tabo…. kdor do teh let ni srečal (vsaj kake) ženske ima dobre možnosti da bo ostal večno fant…. :/

Drugače pa ti nimaš ravno smisla za humor? To ti je ušlo z leti ali je od vedno tako?
Potem se pa čudiš, ko ti pristopajo le poročeni f.fehtarji…… :/

Neumnost je, da pri teh letih trdiš, da lahko fant kar sam odraste v moža…..
Daj pomisli malo, ni vse samo od drugih odvisno, niso za tvoje stanje le drugi krivi 😉
Je pa res, da je nekako lažje krivdo valit na druge kot pa prevzet odgovornost nase.

On pa kaj ti sploh bluziš?
Kaj si se zdaj vpiknil vame?
Aja, v vsaki temi moraš biti prisoten. Pa če je tema zate ali pa ne.

Jaz se zanimam zate, zdaj pa ne okolišiva, gremo hitro: starost, velikost košarice, zadnjica…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close