Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Malce se bom poigral s tvojo trditvijo in zapisal da je enakovredna trditvi: Madona je najboljsa pevka 🙂
Je Madona res najbolsa pevka? Seveda ne. Je morda uspesna zaradi lepote? Lepo prosim 🙂 Je najbolj sexipilna pevka? Ha, ne na poln zelodec 🙂 NE!
Njena skrivnost je da zna. Da rada izziva in zna pridobiti pozornost.
Kako se to pocne? Pojma nimam. Za to je zadolzena zenska ekipa tega foruma.[/quote]

Gre za okusno kontroverznost. :)) Tu na forumu pač ne vemo kako kdo izgleda, zato je pomembno, kaj napiše. Da si dalj časa zanimiv, moraš znati najti pravo mero…ne smeš biti preveč nesramen, niti preveč provokativen, niti preveč osladen.

Primer odlične pridobitve pozornosti, sploh pri 3:06…:)) Ona pač zna.
http://www.youtube.com/watch?v=LYduJw5LyFM

Gre za okusno kontroverznost. :)) Tu na forumu pač ne vemo kako kdo izgleda, zato je pomembno, kaj napiše. Da si dalj časa zanimiv, moraš znati najti pravo mero…ne smeš biti preveč nesramen, niti preveč provokativen, niti preveč osladen.

http://www.youtube.com/watch?v=LYduJw5LyFM%5B/quote%5D
jah … če nobenemu ne nastaviš, da ti ga vtakne je vsaka teorija dobra … ko pa ga fašeš je pa treba vsaj migati 1

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Malce se bom poigral s tvojo trditvijo in zapisal da je enakovredna trditvi: Madona je najboljsa pevka 🙂
Je Madona res najbolsa pevka? Seveda ne. Je morda uspesna zaradi lepote? Lepo prosim 🙂 Je najbolj sexipilna pevka? Ha, ne na poln zelodec 🙂 NE!
Kako se to pocne? Pojma nimam. Za to je zadolzena zenska ekipa tega foruma.[/quote]

Kaj naj rečem o Madoni? Je uspešna, všečna moškim,….. Meni ni všeč. Takšen tip ženske mi je preveč vsiljiv.
Zagotovo svoje naredi denarja, obleke,………….. Če ne bi bilo tega, verjamem, da tudi všečnosti ne bi bilo. Ali morda kljub vsemu?

Me bo potrebno malo v šolo vzet 🙂 Morda bo potem več sreče.

bejbe: v času dopustov imamo na naših konfiih pod lampami več prostih terminov za nasajanje … rezervacije na moj ZS

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj naj rečem o Madoni? Je uspešna, všečna moškim,….. Meni ni všeč. Takšen tip ženske mi je preveč vsiljiv.
Zagotovo svoje naredi denarja, obleke,………….. Če ne bi bilo tega, verjamem, da tudi všečnosti ne bi bilo. Ali morda kljub vsemu?[/quote]

Ti si pa tud hecna. Tak tip ženske ti je preveč vsiljiv. Po čem pa ti sklepaš, da se je ona vsiljevala moškim? A jo osebno poznaš? :)))

Ti si pa tud hecna. Tak tip ženske ti je preveč vsiljiv. Po čem pa ti sklepaš, da se je ona vsiljevala moškim? A jo osebno poznaš? :)))[/quote]
f.u.ka … za razliko od “nevsiljivih” ☺
koliko jih imaš v vrsti za nocoj? jutri? do konca tedna, meseca, leta???

Me bo potrebno malo v šolo vzet 🙂 Morda bo potem več sreče.[/quote]

Racunam na zensko populacijo 🙂

Me bo potrebno malo v šolo vzet 🙂 Morda bo potem več sreče.[/quote]

Racunam na zensko populacijo :)[/quote]
koliko plačaš oz. računaš ☺

Zagotovo svoje naredi denarja, obleke,………….. Če ne bi bilo tega, verjamem, da tudi všečnosti ne bi bilo. Ali morda kljub vsemu?[/quote]
Tudi meni ni ne vem kaj, recimo s tako žensko ne bi bil, je pa treba priznati, da je uspešna ženska , ki ve kaj hoče, vsaj vtis daje tak, kako ima urejene veze z moškimi, pa nimam pojma, tračev ne spremljam, ker me ne zanimajo.

Ti si pa tud hecna. Tak tip ženske ti je preveč vsiljiv. Po čem pa ti sklepaš, da se je ona vsiljevala moškim? A jo osebno poznaš? :)))[/quote]

Morda sem se napačno izrazila. Njeno obnašanje mi ni všeč. Npr. napol gola s strganimi nogavicami, kurzetom,….. Lahko rečem, da je izzivalna. Sama nisem takšna in ne bi želela biti kljub vsemu blišču, ki jo spremlja.

Nisem želela biti nesramna ali kar koli, da bi jo žalila. Pač za primer ste dali Madono in povedala sem samo svoje mišljenje.

Se pa res ni treba opravičevat, vsako mnenje šteje a ne.

Saj ni mišljeno kot opravičilo. Ni mi prijetno, če slabo razložim in me ne razumejo. Zato sem poskušala napisati kar me moti pri njej.

Seveda, vsako mnenje šteje.

Lep dan ti želim in vsem ostalim.

Sivi repek

Brez izzivalnosti, posebnosti in “drugačnosti” težje uspeš v ‘šovbiznisu’, namreč vse to je reklama, da jih opazijo, se govori in piše o njih, so vpadljivi, provokativni. Torej v tej glasbeni branži že privzeto lažje uspevajo ekscentriki.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antropolosko prilagajanje okolici je opcija no ni za vse.

Kdor ima namen deliti komplimente, jih bo delil. Kdor ima namen žaliti, bo žalil, ne glede na to, kdo se v resnici skriva na drugi.
Za nekoga je ukvarjanje z negativizmom izguba časa, za drugega način življenja.

Kdor ima namen deliti komplimente, jih bo delil. Kdor ima namen žaliti, bo žalil, ne glede na to, kdo se v resnici skriva na drugi.
Za nekoga je ukvarjanje z negativizmom izguba časa, za drugega način življenja.[/quote]
Zelo lepo povedano. Nobenemu ne bi škodilo dati kakšen kompliment, so zelo lepi odzivi, pa še sobivanje je lažje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close