Kakšni moški se zanimajo za vas?
a nimajo ajznponarji več tistih derezin, ki jih na roke goniš kot, da bi gumo pumpala??[/quote]
Ne, ne, tudi ajznponarji niso več tisto, kar so bili…:)[/quote]
jah … pol pa pod mailom čakaj, če kaj pride notri ☺
Kakšni moški se zanimajo za žensko zato ker je stara 45let in več? Je to kak pomemben kriterij? O_o[/quote]
Ni. Samo radovedna sem, ali se vsem dogaja to, kar se dogaja meni. Naprej pa ne bom.:)[/quote]
Radi “bi” stari, mladi, grdi, lepi, pametni neumni, samski, poročeni, šekasti, s prečko… :)))
Kakšni moški se zanimajo za žensko zato ker je stara 45let in več? Je to kak pomemben kriterij? O_o[/quote]Ni. Samo radovedna sem, ali se vsem dogaja to, kar se dogaja meni. Naprej pa ne bom.:)[/quote]Ja kaj se ti pa doga oz ne dogaja?
A te ogovarjajo vsi, al samo prestari/premladi al te pri teh letih nihče več ne ogovarja in samo še ekonom lonec za tabo žvižga?…… :)))))
Po drugi strani ne moreš verjet, da si še vedno tako dobra al se čudiš, da nisi več nikomur zanimiva? 😉
ps
dej še mal naprej….prosim…..sam še mal :)))
Aja?
Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 :D[/quote]Smo, samo on tega ne ve.[/quote]Uh, mi je odleglo, sem se že ustrašil, da jo bom moral potem zamenjat za kak drug še uporaben model….. 😉 :))))
Redni in kvalitetni servisi ohranjajo formo, a ne? 😉
Do mojega 47 ali 48 vse sorte, mlajši, starejši. Do 45 tam med -10 pa do ++++ viška, prav smešno. Po 50+ pa tistih pod 40 ne zaznavam, v glavnem par let – še, v glavnem pa moj letnik ali več. Vsaj tako mislim, ne znam določat let, pa se mi zdijo eni ful stari, potem pa vidiš, da so mlajši.
Verjetno pa tudi nisem pravi barometer, skoraj nikamor ne hodim, pa še moža imam, tako, da me takšno pentljanje niti ne zanima, zato je bilo vsega konec še predno se je začelo. Ampak recimo, če štejemo to, da bi lahko sprejela povabilo na kavo ali pa da je koga zanimala tudi moja telefonska, morda bi pa kaj bilo?
Aja, pa skoraj vsi so bili poročeni ali drugače vezani, torej bi rekla, da se v glavnem da najti bolj fu*fehtarje.
Pa tudi kdo bi se pa petljal resno s poročeno?
Smo, samo on tega ne ve.[/quote]G(l)upi, ne sklepaj na pamet. Vem toliko, da boš težko prenesla, če ti vse povem.
Če te moti moje mnenje, ni najboljše, da mi enkrat pritrdiš, drugič me pa pljuneš![/quote]Tule ti bolj težko prenašaš, če ti ona kaj “preveč” pove….pa še zdaleč ne vsega.
Nisem pa videl, da bi te pljuvala, le obliznila te je malo….. Te moti, če si slinast? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.