Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšni moški se zanimajo za vas?

Kakšni moški se zanimajo za vas?

Zanima me, ali ste tukaj tudi samske ženske, stare 45 let in več? Kakšni moški se zanimajo za vas?

taki, ki imajo za šankom dobro družbo in, da vsak plača svoj zapitek ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A tako. Torej je vlak že odpeljal in lahko gremo s postaje?:)))))

a nimajo ajznponarji več tistih derezin, ki jih na roke goniš kot, da bi gumo pumpala??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a nimajo ajznponarji več tistih derezin, ki jih na roke goniš kot, da bi gumo pumpala??[/quote]

Ne, ne, tudi ajznponarji niso več tisto, kar so bili…:)

a nimajo ajznponarji več tistih derezin, ki jih na roke goniš kot, da bi gumo pumpala??[/quote]

Ne, ne, tudi ajznponarji niso več tisto, kar so bili…:)[/quote]

jah … pol pa pod mailom čakaj, če kaj pride notri ☺

Ja, ja, upanje je življenje in pot je pomembnejša od cilja….še dobro, da obstajajo vsi ti prikladni stavki.:)
Ah, življenje je kljub vsemu prelepo….Veš, kako poje Balašević? Ja još kradem dane Bogu. Ja još umem, ja još mogu.Još sam sretan, što postojim, pišem pesme, zvezde brojim…..Jaz sem tudi.

čeprav upanje umrje zadnje … umrje ☺

o Čoletu vem pa vsak 90%, kar je treba vedeti ☺ (btw: Balašević je v EN dancing f.u.c.k.e.r ☺

Tok stari, kot jst se ziher ne zanimajo za njih.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

če bi rada kakega mladega, se tukaj kar ponujajo

Kakšni moški se zanimajo za žensko zato ker je stara 45let in več? Je to kak pomemben kriterij? O_o

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kakšni moški se zanimajo za žensko zato ker je stara 45let in več? Je to kak pomemben kriterij? O_o[/quote]

Ni. Samo radovedna sem, ali se vsem dogaja to, kar se dogaja meni. Naprej pa ne bom.:)

Kakšni moški se zanimajo za žensko zato ker je stara 45let in več? Je to kak pomemben kriterij? O_o[/quote]

Ni. Samo radovedna sem, ali se vsem dogaja to, kar se dogaja meni. Naprej pa ne bom.:)[/quote]

Radi “bi” stari, mladi, grdi, lepi, pametni neumni, samski, poročeni, šekasti, s prečko… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšni moški se zanimajo za žensko zato ker je stara 45let in več? Je to kak pomemben kriterij? O_o[/quote]Ni. Samo radovedna sem, ali se vsem dogaja to, kar se dogaja meni. Naprej pa ne bom.:)[/quote]Ja kaj se ti pa doga oz ne dogaja?
A te ogovarjajo vsi, al samo prestari/premladi al te pri teh letih nihče več ne ogovarja in samo še ekonom lonec za tabo žvižga?…… :)))))

Po drugi strani ne moreš verjet, da si še vedno tako dobra al se čudiš, da nisi več nikomur zanimiva? 😉

ps
dej še mal naprej….prosim…..sam še mal :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

taki, ki bi kresali 45+ in njeno godno hčero ☺ (v skrajni sili bejbo njenega sina ☺)

Dokler je ponudba pod 45, “ribarim” tam!

Tako se dela. Sebi moraš privoščiti samo najboljše.:)

Tako se dela. Sebi moraš privoščiti samo najboljše.:)[/quote]Aja?
Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 😀

Tako se dela. Sebi moraš privoščiti samo najboljše.:)[/quote]Aja?
Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 :D[/quote]

Smo, samo on tega ne ve.

Aja?
Kaj po 45tem niste več dobre? 😉 :D[/quote]Smo, samo on tega ne ve.[/quote]Uh, mi je odleglo, sem se že ustrašil, da jo bom moral potem zamenjat za kak drug še uporaben model….. 😉 :))))
Redni in kvalitetni servisi ohranjajo formo, a ne? 😉

Smo, samo on tega ne ve.[/quote]Uh, mi je odleglo, sem se že ustrašil, da jo bom moral potem zamenjat za kak drug še uporaben model….. 😉 :))))
Redni in kvalitetni servisi ohranjajo formo, a ne? ;)[/quote]

Ne, ne, nič ne zamenjuj – takih ne delajo več. Reden servis, to pa ja.:)

Aja?

Smo, samo on tega ne ve.[/quote]
emm kam si se ugriznila … sama si dokaz, da niste ☺

Aja?

Smo, samo on tega ne ve.[/quote]
G(l)upi, ne sklepaj na pamet. Vem toliko, da boš težko prenesla, če ti vse povem.
Če te moti moje mnenje, ni najboljše, da mi enkrat pritrdiš, drugič me pa pljuneš!

Do mojega 47 ali 48 vse sorte, mlajši, starejši. Do 45 tam med -10 pa do ++++ viška, prav smešno. Po 50+ pa tistih pod 40 ne zaznavam, v glavnem par let – še, v glavnem pa moj letnik ali več. Vsaj tako mislim, ne znam določat let, pa se mi zdijo eni ful stari, potem pa vidiš, da so mlajši.

Verjetno pa tudi nisem pravi barometer, skoraj nikamor ne hodim, pa še moža imam, tako, da me takšno pentljanje niti ne zanima, zato je bilo vsega konec še predno se je začelo. Ampak recimo, če štejemo to, da bi lahko sprejela povabilo na kavo ali pa da je koga zanimala tudi moja telefonska, morda bi pa kaj bilo?
Aja, pa skoraj vsi so bili poročeni ali drugače vezani, torej bi rekla, da se v glavnem da najti bolj fu*fehtarje.
Pa tudi kdo bi se pa petljal resno s poročeno?

Smo, samo on tega ne ve.[/quote]G(l)upi, ne sklepaj na pamet. Vem toliko, da boš težko prenesla, če ti vse povem.
Če te moti moje mnenje, ni najboljše, da mi enkrat pritrdiš, drugič me pa pljuneš![/quote]Tule ti bolj težko prenašaš, če ti ona kaj “preveč” pove….pa še zdaleč ne vsega.
Nisem pa videl, da bi te pljuvala, le obliznila te je malo….. Te moti, če si slinast? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close