Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kakšni Maldivi … Klevevž v Sloveniji, voda ma skoz okoli 24 stopinj, ker gre za termalni izvir

Kakšni Maldivi … Klevevž v Sloveniji, voda ma skoz okoli 24 stopinj, ker gre za termalni izvir

Iztok Gartner se ti naslajaš nad to fotko in si ves slinast? 🙂

Gucigirl…Kaj je tebi kuljka tak trn u peti? Zakaj se toliko obremenjuješ z njo, če se on s tabo ne?

Meni je vseen zanjo. Sam na živce mi gre, da iz vsakih časopisov ven skače.
A Kuljajka je on? hahahaha

Meni je vseen zanjo. Sam na živce mi gre, da iz vsakih časopisov ven skače.
A Kuljajka je on? hahahaha
[/quote]

Torej ti je pomembna, da se tolk sekiraš zanjo…:)

Torej ti je pomembna, da se tolk sekiraš zanjo…:)
[/quote]

Jaz sploh ne kupujem tračarskih revij, tako da mi je vseeno za to babuško.
Všeč je našemu pohotnemu avtorju, če je celo napisal litanije kako se mu dviga na njo.

Jaz sploh ne kupujem tračarskih revij, tako da mi je vseeno za to babuško.
Všeč je našemu pohotnemu avtorju, če je celo napisal litanije kako se mu dviga na njo.
[/quote]

Ženšče skrajni čas je, da si dobiš tipa.

Ženšče skrajni čas je, da si dobiš tipa.
[/quote]

Nisem Kuljajka, jaz kamot preživim brez seksa, imam vibratorje. 🙂 Nisem toliko mahnjena na denar in seks, kot ona.
Pa sem mlajša in lepša od nje.

Nisem Kuljajka, jaz kamot preživim brez seksa, imam vibratorje. 🙂 Nisem toliko mahnjena na denar in seks, kot ona.
[/quote]

Potem lahko vzameš mene, lej nimam denarja, pa tudi seksam ne, samo bi te pa znal spravit v dobro voljo, bi lahko meni razgalila svojo dušo in mi predala svoj balast, bi bil s teboj, če bi zbolela in ko bi rabila oporo ter te nikoli ne bi zapustil.

[/quote]

Ah samo svoje frustracije tukaj zlivaš, Kuljajka je boginja napram tebi in priznam, da mi na tele njene joškice prav lepo stoji. Ob tvojih bi se pa mogoče kakemu najstniku dvignil, ki je prvič videl povešene.

Za te, ki radi primerjate ženske z avtomobili….
Tukaj se vidi, da za nekatere moške ni važno, če je mašina zgonjena, amortizerji zjahani, olje žre, karambolirana in karoserija slabo na nov preštrihana…
Važn, da ma hude feltne :)))

Ah samo svoje frustracije tukaj zlivaš, Kuljajka je boginja napram tebi in priznam, da mi na tele njene joškice prav lepo stoji. Ob tvojih bi se pa mogoče kakemu najstniku dvignil, ki je prvič videl povešene.
[/quote]

Hahaha, jaz nimam povešenih, sem mlajša in lepša od nje.

Lol, samo da je luknja ali dve. 🙂 Pa čeprav ženska ni nič kaj ekstra ali lepotica.

Lol, samo da je luknja ali dve. 🙂 Pa čeprav ženska ni nič kaj ekstra ali lepotica.
[/quote]

Mater si bedna. In kolk se ukvarjaš z eno osebo, s katero se mi ne.

Imam rada neokrnjeno naravo. Tko da tole ne bo zame. 🤷‍♀️🤣😂😂😂 Čeprav sama narava bi bila. 😊

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close