Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kakšnen program za gledanje FILMOV?

kakšnen program za gledanje FILMOV?

Zanima me kakšen program moraš imeti z gledanje filmov..A, moraš imet Win Zip? Imam Windows Media Player tam lahko samo poslešam glasbo filmov pa ne morem gledat..Imam tudi PowerDVD in tudi tam ne morem gledat filmov ker ne gre..

Hudo, a ne Lara. Vse imaš, pa noče špilat 🙂

PowerDVD je namenjen za predvajanje DVD filmov, a moraš imeti v računalniku DVD cd enoto ali pa DVD pekač, oba bereta DVD plošče.

Ostale filme, ki jih dobiš na internetu, pa lahko predvajaš tudi z Media Playerjem ali z BSPlayerjem, vendar moraš prej namestiti kodeke.

Lahko poskusiš tele:

Včasih je treba malo eksperimentirat, saj je na voljo več različnih kodekov, pa tudi filmi niso na enak način zripani. Redkokdo se lahko pohvali, da mu prav vsi filmi lepo tečejo. Ravno včeraj se mi je zgodilo, da je v windowsih 2000 BSPlayer javljal napako.

Meni vsi filmi “lepo tečejo”. Samo tisti pravi MOJE ŽIVLJENJE mi včasih šteka, ker očitno nimam pravih kodekov, pa tudi vse sodelavke bi rade samo spale z mano,jaz si pa želim malo nežnosti in topline.

Ops pardon. Sem mislil da je to forum Oh Življenje to življenje in ne Računalništvo. Sorči vsem.

No, če se ne želiš bosti z raznimi kodeki, pa si lahko naložiš VLC media player. Dobiš ga na

hmm, za vraga.Tudi jaz bi to imel..

Samostojna
Kako pa naj naložim a mi lahko točno poveš kam moram klikniti, da se ta stvar naloži..Prosim,prosim

Odpreš spletno stran (=klikneš na link).
Potem na spletni strani klikneš na slikico na desni, kjer piše ‘Get VLC !’
Na strani, ki se potem odpre, greš malo dol in izbereš tam pod naslovom ‘Download VLC’ svoj operacijski sistem. Najverjetneje da imaš Windows, torej klikneš na slikico Windows.
Na strani, ki se odpre, izberi eno od povezav (kar prvo predlagam), od koder si naložiš exe datoteko (installer).
Shraniš jo na disk, in ko jo imaš na disku, jo dvoklikneš, da se začne inštalacija.

No,tako nekako.

No torej!-BS Player
-Real player
-Media player Classic
-ViPlay
-Divx Player

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close