Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne ženske imamo moški radi

Kakšne ženske imamo moški radi

Veš, ta moski111 je zelo skrivnosten… in dvoumen… in ….. jaz velikokrat ne razumem zakaj kaj napiše.:) Zakaj je potem to napisal je velik vprašaj?????

Zgodba je pa čisto v redu.:)

Hvala, Bibita, ti me kar opozori, če bo kak moški tu na forumu dvoumen in preveč skrivnosten, da ne bi preveč zabredla :)). Tega moškega 111 pa bova že dešifrirali :)).

Če mene vprašate je to to to. Ampak tega je danes (žal) vedno manj. Danes imaš pa vedno več “zmešanih kur” (se opravičujem izrazu, ampak ne vem kateri drugi bi to bolje opisal) in s kariero obsedenih intelektualk. To me odbije že na daleč, vsaj ne v smislu punce/žene.

Edit: “To me odbije že na daleč, vsaj ne v smislu punce/žene.”
Ne je preveč.

Težka bo. Sem brala, da ga ene “poznajo” že nekaj let, pa še vedno ne vedo, kam bi ga dale… 🙂
Tudi jaz se že nekaj časa ukvarjam z njim, pa mi ni ratalo. Upam, da boš ti odkrila “pravo” šifro.:)

Moram pa rečt, da ima zelo dober spomin (si zapomni vse za nazaj in za naprej :)) … je pa tudi zelo pozoren…. skratka pravi moški.

Kompliment da sem se stopil kot puding.

Pomeni, da si postal cel “mehak”, kot bi te z mehčalcem oprali.:)

Težka bo. Sem brala, da ga ene “poznajo” že nekaj let, pa še vedno ne vedo, kam bi ga dale… 🙂
Tudi jaz se že nekaj časa ukvarjam z njim, pa mi ni ratalo. Upam, da boš ti odkrila “pravo” šifro.:)

Moram pa rečt, da ima zelo dober spomin (si zapomni vse za nazaj in za naprej :)) … je pa tudi zelo pozoren…. skratka pravi moški.[/quote]

Da je pozoren? Ja meni so že ovenele tiste rože, ki mi jih ni prinesel :)). Aja, pa sploh se še ni opredelil glede nebesnega znamenja – lev, dvojček ali škorpijon?

Antilopa ostaniva pri bilogiji

Prevedi mi to moški111.

Numerologija ni tvoje podrocje. Pojdiva raje na safari 🙂

Se strinjam, greva z jeepom?

Samo da zberem drobiz 🙂

Glej model, tema je nesmiselna. zase veš, kakšne imaš rad? Če en veš, dost žalostno. če veš, kaj te tolk zanima, kaj imajo radi drugi tipi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O.K., samo toliko, da veš koga boš peljal na safari – nisem blondinka, ampak znam kuhati, pa pravijo tudi, da sem inteligentna :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close