Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne ženske imamo moški radi

Kakšne ženske imamo moški radi

ma kakšna rama in metuljček? Zagrabi ga za rit, hudiča!!!!! :-)))))[/quote]

Ne vem, če bi mu to bilo všeč.:) Za ramo je napisal, da mu je.:)[/quote]
Pa še to bi nardila tak, da sploh ne bi čutil….ccc 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem, če bi mu to bilo všeč.:) Za ramo je napisal, da mu je.:)[/quote]
Pa še to bi nardila tak, da sploh ne bi čutil….ccc :)[/quote]

Tega pa nisem napisala, kako bi “to” naredila.:) Sploh pa še ni povedal, če mu je to tudi všeč.:)

Ah ja, potem sem pa tole napačno razumel. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bibitka dobr si mi zagodla. Klice me sef ker ima zelo pomemben projekt zame, no pri najbolsji volji ne vem kaj je govoril. BOZJA ROKA 🙂

Ah ja, potem sem pa tole napačno razumel. ;)[/quote]

Oh ja, ti si še vedno pri “ramci”… jaz pa že z mislimi naprej.:)

Oh sory… grem vstran, da še mene kakšna roka ne doseže.:)

Ne, drugi ne reagiramo tako hitro na te dražljaje :).

Antilopa to bi bilo cudno ce bi. Moras pa razumeti da moska domsilija deluje 🙂 Sestavis v glavi poodbo in ona nekaj sari z rokami 🙂

Opažam pa, da želiš Bibito impresionirati tako, da govoriš, da imaš en zelo pomemben projekt za narediti. Vidiš, Bibita, kako se ta stoenajstica trudi zate?! Mar ne znaš brati med vrsticami? :)).

Ne, drugi ne reagiramo tako hitro na te dražljaje :).[/quote]

Tole od moskega111 pa sem spregledala; zato pa “zopet” nisem čisto razumela, kaj ima zdaj naenkrat šef zraven.:)

http://www.google.si/imgres?q=flowers+man&hl=sl&biw=1894&bih=1086&tbm=isch&tbnid=FnZRIPO2o2UWhM:&imgrefurl=http://www.urbanette.com/tips-to-get-a-date/&docid=Zuacwbjytc_2GM&imgurl=http://www.urbanette.com/wp-content/uploads/2012/02/mcx-man-holding-flowers-door-0111-msc.jpg&w=400&h=300&ei=wZ3QT4C7HoyTswaU28DQDQ&zoom=1&iact=rc&dur=427&sig=108355804302078044432&page=1&tbnh=162&tbnw=216&start=0&ndsp=47&ved=1t:429,r:26,s:0,i:123&tx=89&ty=72

Ne vem, ne bi mogla rečt, da se kaj posebno trudi. Med vrsticami pa res ne znam brati. Saj sem že enkrat omenla, da sem “direktna” in tudi pišem vedno tako… in tako me je treba brati. Mogoče sem pa res preveč enostavna.:)

Jaz sem zadevo razumela tako, da poudarja, da ima na grbi en zelo zahteven projekt. Zahtevni projekti se dajejo samo zelo sposobnim osebam. Poleg tega je še prilepil tale link in sedaj ne vem, za koga ima ta tip na fotografiji rože, zate Bibita ali zame :))).

Ludje so lahko sposobni na enem področju, medtem ko na drugem povsem odpovejo. Jaz ne bi prehitro sklepal.

Marko, ampak to nam nič ne nuca, če si recimo ti tako sposoben, če pa si že oddan. Meni je en tip lahko še tako všeč in se mi zdi še tako sposoben, ampak če je oddan je zame prepovedan sadež :))

Po moje zate. Meni je že včeraj nalepil čeveljce…. če bi kaj takega obula, bi se mi od višine zvrtelo.:)

Tako sposoben lovec pa spet nisem 🙂 Moski gremo na prvo zogo.
Skoda ker ni nihce prebral kar pise v backgroundu linka 🙂

sem prebrala, jaz sem uporabila le tisto iz česa se lahko pošalim 🙂

Ja no, saj ne govorim o sebi. Povedal sem samo to, kar sem napisal. Da ni dobro prehitro posploševat oziroma sklepat. Človeka je treba dobro spoznat, preden ga ocenimo. Ampak ja, razumem, da je bil hec, pa vseeno. Nekateri pa se ne hecajo in radi ocenjujejo ljudi na prvo žogo.

Za antilopoami sicer v glavnem tecejo levinje, no kot kaze se bo tudi kak lev moral zganiti 🙂

Marko – imaš prav, da nekateri (v resnici večina) ljudi ocenjuje druge na prvo žogo. Zato pa hinavcem uspeva v življenju, ker se skoraj nihče ne vpraša, kaj je pod površjem. Na dolgi rok sicer ne uspejo, ampak do takrat pa lahko pridobijo marsikaj, tudi na račun drugega.

Moški 111 – antilope preganjajo predvsem gepardi :). Ampak, čeprav antilopa deluje tako milo in prestrašeno, naj te ta zunanji videz ne preslepi :)). Saj je Marko povedal, da se ne sme ljudi ocenjevati na prvo žogo. Mogoče pa bi jaz prestrašila kakšnega leva :).

Levi ne bezimo, antilope pac. Cut po prezivetju 🙂

ps.
Motis se tudi levi papcajo antilope. Res pa je da jih zaradi lenobe (prosim nikar nobenih paralel) lovijo levinje.

Aja, ti si levček…no, potem pa mi je jasno, zakaj si omenjal “posebno pomembne projekte”. Levi so radi občudovani in oboževani, poznam jih nekaj :)).

Bibita, z moškim 111 boš morala ravnati kot s kraljem :).

antilopa nič se zdaj na mene zgovarjat, kar si skuhala, kar sama pojej 🙂

drugače pa mislim, da je moski111 (tisti, ko sta dva, ali pa tisti, ki pika) :)))))

Bibita, sorry, sploh ne vem, od kod je ratala taka zgodba. Jaz sem vmes samo rekla, da te želi impresionirati s pomembnim projektom.

Zakaj pa je potem napisal “levi ne bežimo”? Potem ni lev in samo vozi Peugeota, ali kaj? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close