kakšne so ženske postale danes
Ne vem a imam samo jaz to srečo, a vedno spoznam takšno, ki ne bi bila prav “resna” če veste kaj mislim, pa vedno se je vsedla že na veliko lulekov od prijateljev in tko, pa tudi še kar naprej prijateljuje z več moškimi, vedno ima po par supplierjev, če se lahko tako izrazim, ki bi jo takoj napolnili, če bi privolila…
kaj se je zgodilo z mladimi ženskami dandanes? nisem nek ljubosumnež, ampak kako sploh lahko začneš s takšnimi karkoli resnega, če veš, da ima ene 5-10 moških prijateljev, z polovico od teh pa je že sedela na njihovih lulekih??
veš kako gre una
sve su žene qurve osim moje majke…
to je široka tema…
ajde bomo mileta uzeli za primer… tam te je en tak kot mile švasal jaz te bom pa oženu pa vzel za mamo svojih otrok.. halo??’ veš da… tvoj nivo so gelipteri i propalice… tam si se z svinjami valjala zdaj bi pa bla gospa…
ludnica je ovaj svet stari… gore nego životinje. kot pišem to je široka tema… tam gledam neke konje na internetu po par miljonov… zakaj taka cena?? ker je nekaj šepavega naskočlo? tamo sa ulice?
vse je razvrednoteno. zobmije prave od vas… ko paščad.. vsega itak ne morem napisat ampak ej… zadnjič je bla ena tema sicer ne vem če je res o eni ki se ji je javil bivši iz mladosti kao pustil jo je itd zdaj bi pa spet… je rekla da je bila osramočena… da je ugled cele družine padel in trpel… da je bil uničen… ja, ja.
js ne vem kak uzame neko tako ki je rabljena… prost? to je zame (jaz rečem temu) nekaj na “jeftinjaro”
Ah ja..kok je fajn, forum je spet na pota stare slave stopil, tako da je vse kot je bilo … 😉
-
Hja, vec kot ocitno je ravno skupina eksperimentačic tvoj ciljni krog, sicer se ne bi v njih ‘zaletaval’ … Ni ravno jasno, kaj te pri tem moti; to, da izkušena ve, kaj zeli, ali te moti, da je tudi ženska vse bliže moski seksualni naravi …
avtor, zgledaš zelo nesrečen zaradi lulčkov, ker vidiš vse bejeb, da šaltajo iz lulčka na lulček… Pa ti bom jst tako rekel, kaj če ti ženska, ki ni imela nobenega lulčka v roki, ali konkretno v sebi, ki je kao nedolžna oz. devica, če ta ženska nima ženske miline v svoji duši.
Namreč, ženska milina zgleda tako, da ona preprosto čuti moški utrip in ritem življenja, ki ga ta moški živi s katerim je… To je pa zmožna samo ženska, ki je zaljubljena v tega tipa s katerim je v vezi, pa če je imela lulčka prej v sebi ali ga pač nikoli ni imela. Ene ženske so karieristka, pa se raj vpraš kakako bi fural z njimi… Več boš imel težav s tisto, ki je pri 25-30 tih nedolžna, kot s tisto, ki pri 25-30 tih ni nedolžna.
Mudrosti i koristi u ovom propisu:
Jedna od mudrih islamskih uputa u izboru bracnog druga je i to da ona bude djevojka tj. neudavana i to zbog dalekoseznih mudrosti i znacajnih koristi kao sto su: ocuvanje porodice od svih gorcina zivota, porodicnih svadja, razdora te svega sto unutar doma siri sjeme neprijateljstva i netrpljenja, a u isto vrijeme, s druge strane, ucvrscuje ljubav medju supruznicima, iz razloga sto je neudavata po prirodi sklona na prisnost i intimnost sa prvim u cijoj se zastiti nadje, za razliku od udavate zene, koja nece naci u svom drugom braku potpunu bliskost, medjusobnu ljubav i iskrenu privrzenost zbog velike razlike u licnosti izmedju prvog i drugog muza.
Zato nije cudno kad vidimo Aisu r.a.kako pojasnjava Allahovom Poslaniku s.a.v.s. znacaj toga kada, u hadisu koji prenosi Buhari, kaze: “Allahov Poslanice kada bi hteo da odmoris u nekoj dolini, u jednoj je drvo s kojeg je brano a u drugoj drvo koje nije dirano, za koje drvo ces privezati devu, ” Za ono s kojeg nije brano” odgovori Allahov Poslanik s.a.v.s. na to Aisa r.a. rece: to sam ja.
Ovim ona zeli objasniti njenu vrijednost nad ostalim zenama s obzirom da su ostale zene Allahovog Poslanika bile udavane prije njegove zenidbe s njima. Allahov Poslanik s.a.v.s. je ukazao na neke od mudrosti u zenidbi s djevicama pa tako u hadisu kojeg prenose Ibn Madze i Bejheki kaze: “Zenite se djevicama one su slatkorijecive, radjaju djecu,manje lazu( spletkare) i zadovoljne su cak i u neimastini”Allahov Poslanik s.a.v.s. je ukazao Dzabiru r.a., da zenidba djevicom radja ljubav, jaca cednost i krepost, pa tako prenosi Buhari i Muslim da je Allahov Poslanik s.a.v.s. rekao Dzabiru kada su se vracali sa bitke ” zatur-rika’ a”-” Dzabire, jesi li se ozenio” jesam, Allahov Poslanice, odgovorih, “Jesi li ozenio djevicu ili zenu? “upita Allahov Poslanik s.a.v.s. na sta odgovorih: zenu, na to mi Allahov Poslanik s.a.v.s. rece: “Zasto nisi uzeo djevicu s kojom ces se zabavljati, i koja ce se s tobom zabavljti”, rekoh: Allahov Poslanice moj otac je poginuo u bitci na Uhud, ostavio je sedam kcerki, pa sam se zato ozenio zenom, koja bi ih iznjivila i koja je kadra na to, “Ispravno si uradio ako Bog da” odgovori Allahov Poslanik s.a.v.s..
Ovaj Dzabirov hadis nas upucuje da je u nekim slucajevima brak sa vec udavatom zenom bolji negoli sa djevicom, kao sto je bio primjer Dzabira r.a. koji smo vec spomenuli, u uzajamnoj pomoci bracnog para u odgoju sirocadi, njihovom razvoju i vecoj paznji, cime bi se postupilo po Allahovom naredjenju, a na sta ukazuje ajet u kojem se kaze:
“Jedni drugima pomazite u dobrocinstvu i cestitosti “( al -Maida: 2)
Sam se cudim, da sploh izgubljate cas z rabljeno robo, ki vam cez nekaj casa rece: “Samo za f.ukat me imas!”. Ja kaj je pa druga violina pricakovala drugega?
Obstajajo zgledne, spodobne punce, najdes jih na mladinskih katoliskih skupinah (dr. Gostecnik itd.) in so dobra partija za poroko in druzino in obstajajo one druge, ki jih verjetno vidis na kolesu z/brez zica ob petkih zvecer.
Kakor cutim, bi ti rad spoznal izbranko iz prve skupine. Vabljen na skupine, mase, pevske zbore, med planince, tabornike, skavte,…tudi zdajle bi si pri Mariji na mojem Kurescku napasel oci…gotovo je prisla kaksna mladenka, ki je molila za dobrega fanta, ki bo kasneje njen moz….
Vesel oce, pravkar od mase na Kurescku
ja avtor, 22.05.2021 ob 13:55
on bi imel hudo žensko, ve pa da tiste bolj zadržane ponavadi ne dajo veliko na videz, so bolj natur. To mu pa sklepam ne diši. Potem pa tukaj joka. Avtorček treba bo znižat kriterije , sam tudi verjetno nisi 10ka
Ne znižati, ampak zvišat kriterije.
Tiste umetne in namalane nezrele babe niso vredne moškega.
Samozavestna ženska je naravna.
Forum je zaprt za komentiranje.