Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšne se vam zdijo ženske 30+, ki hodijo na žure?

Kakšne se vam zdijo ženske 30+, ki hodijo na žure?

Imam sodelavko, staro 37 let, ki pravi, da zelo pogreša žure zdaj ko je korona. Da pogreša, da hodi na partyje, kjer pleše, pije in verjetno še kaj drugega počne celo noč. Ta ženska je ločena in ima otroka. Se vam to zdi normalno? Meni je kar jasno zakaj je ločena, kateri bo pa to gledal? Dajte še vi, moški, povedat svoje mnenje o takšni ženski.

Samo enkrat smo mladi…. Nezreli pa lahko tudi celo zivljenje.

Takšnih nezrelih žensk (in tudi moških) je nažalost ogromno. Posledica slabe vzgoje, pri ženska krivi predvsem očetje pri moških pa oba starša. V mladosti jim niso postavili nobenih meja, pol pa se čudijo, da v odrasli dobi ni nič iz njih. Ponavadi takšni tudi opravljajo kakšna lahkotna dela, brez neke odgovornosti ker drugega tudi niso sposobni. Pišeš, da je ločena. Grem stavit, da živi pri svojih starših, ki po možnosti še skrbijo za njenega mulca.

Kaj si mislim o takih?

Za valjanje je OK, vsekakor pa se mora spokati pred zajtrkom, zlepa ali zgrda. To je to kar si mislim! To si misli sicer vsak normalen moški o takih.

Avtor… Ti tudi nisi kaj bols… Sploh ne vem zakaj ta tema… Da si potrdis da si boljsa? Da si potrdis da ne bo dobila moskega? Tako malo da tracas? Da jo se drugi ponizujejo? A se ne sama dosti? Pusti…. Te boli?

Jaz sem pa hvaležen, da je precej takšnih žensk. Sem dobrega izgleda in šarmer, posledično imam vedno prazna jajca in nobene slabe vesti. Lule se po 2 ali 3kratni uporabi naveličam in zaradi tega, ker jih je ogromno, takšnih zavrženih, lahko menjam po mili volji in se praznim kadarkoli se mi pač dvigne. Te punce pa pričakujejo princa na belem konju…haha…

Razlika med navadno kurbo in tukaj omenjenih je le v tem, da kurbi daš tistih 100 evrov za eno uro, vse poteka nekako mehansko in si pač številka. Tukaj si pa njihov kralj, večerjica na katero jih peljem stane tudi približno stotaka, sa se najeva oba, porivam jo lahko po želji, s kondomom ali brez in to je to..

Boljše in ceneje, bi se reklo

Lajdre si nihče ne želi, razen tisti, ki jo dela lajdro in jo izkoristi.

Pa se bi se lahko nastevalo.

Vidis… In potem sem jaz izkompleksiran ker nocem rabljene. Tole so ti delal, v to si se spuscala zdej pa da te jaz gotivim? Neka sam ja iskompleksiran.

Takšne ženske poberejo samo moški, ki imajo od tega korist. Za partnerko jo vzame kak, ki ima bodisi finančno korist, rešitev stanovanjskega problema ali podobno. Nekaterim je bolje živeti s takšno, pa magari pri njenih starših, kot pa biti brez bivališča.

Sicer pa vsebuje vse elemente, ki normalne in uspešne moške odvračajo. Žurerka, ločenka in mater. Nihče ne želi žurerke, še manj pa tujega otroka od neke ločenke. Toliko se pa zaljubiti res ne more noben normalen moški.

kurba je kurba in bo vedno kurba, to se ne spremeni…. zakaj pa mislis, da je locena?

Poznam eno, ki je točno takšna. Divja pnca, stalno žuri, vedno bila varalica, žur in after za to je živela. Tipi so jo na afterjih porivali, če so seveda imeli bonbončke ali belca. Pol se je zresnila, se poročila in rodila. Zdej je seveda ločena, saj se njeno bistvo ni spremenilo. Prišle so gubice, verjetno tudi sledi poroda…. Ona zdaj sanja o nekih uspešnih poslovnežih….. hahaha, komedija. Pomoje se globoko v sebi zaveda, da je svoje življenje zasrala, da je odcvetela in odslužila svoje.

Tko to gre. Njena bestica, s katero sta bile take prilubljene žurerke, je pa sedaj vsa neka spiritualna. Bolano! pa sta bile tja do 30ga obe res lepe bejbe….. čas gre, tega se ponavadi takšne ne zavedajo.

Meni se takšne ženske enostavno gravžajo. Jih je pa res polno, Metelkova, Cvetličarna, Circus, povsod. Sam sem star 24, pa si ne predstavljam, da ko bom star 30, da bi lahko takšno gledal. Žalostno, da nekateri morajo

Ja, nekoč sem tudi sam hodil na afterje. Malo MDMAja sem prinesel, pa sem lahko delal s tem pičkam, karkoli sem si želel.. Kasneje sem si seveda izbral ženo iz drugih vod. To so smeti, ki morajo nujno ostati na smetišču in nikoli mi ni padlo na pamet, da bi se katero od teh zapletel.

Odgovor na objavo uporabnika
hvaležen, 22.09.2021 ob 16:25

Jaz sem pa hvaležen, da je precej takšnih žensk. Sem dobrega izgleda in šarmer, posledično imam vedno prazna jajca in nobene slabe vesti. Lule se po 2 ali 3kratni uporabi naveličam in zaradi tega, ker jih je ogromno, takšnih zavrženih, lahko menjam po mili volji in se praznim kadarkoli se mi pač dvigne. Te punce pa pričakujejo princa na belem konju…haha…

Razlika med navadno kurbo in tukaj omenjenih je le v tem, da kurbi daš tistih 100 evrov za eno uro, vse poteka nekako mehansko in si pač številka. Tukaj si pa njihov kralj, večerjica na katero jih peljem stane tudi približno stotaka, sa se najeva oba, porivam jo lahko po želji, s kondomom ali brez in to je to..

Boljše in ceneje, bi se reklo

tudi tu je problem v vzgoji

Da se jim da …

Kakšne obsodbe in nespoštovanje žensk, ki si želijo biti srečne, tako kot vsak od nas.

kakšna, 22.09.2021 ob 15:58

Imam sodelavko, staro 37 let, ki pravi, da zelo pogreša žure zdaj ko je korona. Da pogreša, da hodi na partyje, kjer pleše, pije in verjetno še kaj drugega počne celo noč. Ta ženska je ločena in ima otroka. Se vam to zdi normalno? Meni je kar jasno zakaj je ločena, kateri bo pa to gledal? Dajte še vi, moški, povedat svoje mnenje o takšni ženski.

neresna, tako bo imel samo kak lufter kot je ona.

Jaz hodim na žure in sem preko 50. Je pa tudi res, da me veze s slovenskimi talibani niso nikdar zanimale.

pa mislim da je veliko odvisno od tega kakšna ste imeli najstniška leta… jst sem v njih in v mojih 20-ih imel kar veliko težav zaradi česar v bistvu vse do 35-ga nisem niti zaživel. Sedaj pri 39 pa hodim precej več na izlete, zabave in podobne zadeušne ker sem si že v 20-ih govoril kako bo nekoč le prišel moj čas… in na srečo tudi je… vsak ima svojo življenjsko zgodbo in kar tako kritizirati da se nekdo rad zabava v svojih 30-ih še ne pomeni da se zabava že celotno življenje.

Ah, to so neka prepričanja kmetavzarskih omejencev in zagrenjencev, ki mislijo, da mora biti življenje po dvajsetem eno samo brkljanje okoli štale, po vrtu in za šporgetom. Taki neizživeteži potem na dopustu na Hrvaškem pijani povzročajo incidente in sramoto celemu narodu. Doma se nazaj držijo in delajo resne ter odgovorne, na morju, kjer ni sosedov, se jim pa utrga.

Desperadodajka, 22.09.2021 ob 20:03

Ah, to so neka prepričanja kmetavzarskih omejencev in zagrenjencev, ki mislijo, da mora biti življenje po dvajsetem eno samo brkljanje okoli štale, po vrtu in za šporgetom. Taki neizživeteži potem na dopustu na Hrvaškem pijani povzročajo incidente in sramoto celemu narodu. Doma se nazaj držijo in delajo resne ter odgovorne, na morju, kjer ni sosedov, se jim pa utrga.

Velik ?

ghrbnh, 22.09.2021 ob 18:45

Da se jim da …

Sem tudi sama takoj pomislila na to. Saj paše žuranje, ko si mlad, ampak že tam proti 30. še malo umiriš, po 30. pa kar naveličaš. Se mi zdi, da vsako obdobje življenja nekako prinese svoje. Saj ne, da rataš zapečkar, a energijo in čas raje trošiš za stvari, ki so ti takrat pomembnejše.

ha, 22.09.2021 ob 19:44

pa mislim da je veliko odvisno od tega kakšna ste imeli najstniška leta… jst sem v njih in v mojih 20-ih imel kar veliko težav zaradi česar v bistvu vse do 35-ga nisem niti zaživel. Sedaj pri 39 pa hodim precej več na izlete, zabave in podobne zadeušne ker sem si že v 20-ih govoril kako bo nekoč le prišel moj čas… in na srečo tudi je… vsak ima svojo življenjsko zgodbo in kar tako kritizirati da se nekdo rad zabava v svojih 30-ih še ne pomeni da se zabava že celotno življenje.

Enako, samo da sem sama stara 34.

Kul

Ja, takih je velik med samskimi 35 +. Mogoče, dokler so otroci še majhni se malo zadržijo, pol pa ko so otroci večji, se še bolj sprostijo in konkretno pikirajo na samske dedce. Povsod jih je polno, na vsaki veselici, žuru kot so bli v Franciju, sosedski žuri…. Pol pa poslušaš kolk so dedci pokvarjeni, enkrat jo je dol dal pa se ni oglasu. Sem enkrat eni rekla, da ni mel potrebe, ker ima očitno raufnk spucan.

za enkrat še živimo v svobodni državi. Tako da lahko počnemo kar hočemo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close