kakšne pramene?
Spoštovani!
Imam kostanjeve barve las oz. bolj temno rjave. Paše mi malo blond pramenov in rdečkasta barva. Polt mi je precej bela. Obrvi imam skorajda črne.
Ker bi rada imela poleg svoje naravne barve še 2 barvi, so mi kolegice (ena je frizerka) svetovali blond in rdečkaste pramene. Tista frizerka mi je svetovala, da naj ne dam pramene po celem, pač pa da pramen las se naj pobarva en del, isti ta pramen potem naj se pusti naravna barva las, za tem spet barva itd. Baje je lepše, da se ne opazi tako hitro narastek, saj imam dolge lase. Jaz sm si to poskušala narisati-pobarvati na papirju in nisem preveč navdušena (tudi na drugih mi ni najbolj všeč) ta oblika pramena, ko je isti del, pobarvan del ne, pa spet… imam pa naravno bolj kodraste lase. Kaj mi svetujete? Ali res naj probam take pramene, bom dobro izgledala z njimi ali se mi “razgubijo” med kodri ali pa naj imam pramene od zgoraj pa do dol?
Kakšno barvo pa bi mi vi svetovali glede na opisano? Najbolj rada bi imela neke odštekane barve-modro, vijolično… smo ne vem, če mi paše.
A je res,da v MB obstaja tak salon oz. mašina ali kaj, ko lahko sprobaš kakšna frizura ti paše?
Mogoče poznate kakšen računalniški program, kjer se da sprobavati frizure in barve, po možnosti z vstavitvijo lastne slike?
Hval in lp.
Draga Mirella.
vaš problem bo rešen, ko pridete na brezplačno svetovanje (naša svetovanja so brezplačna) v naš novi salon na Trubarjevi 44.
Vse vam bomo povedali. Pa pozabite na računalnik, ker on ne vidi VAS, vaš ”image”, ten kože, barvo oči, želje, personality…
Kar pridite brez bojazni.Smo strokovnjaki za barve, posebaj NINa, Urška in Tjaša.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.