Kakšne moške imate rade?
Jaz hočem takega
– ki me bo telesno privlačil, čeprav ni pogoj, da je tudi drugim lep, glavno je, da je privlačen meni; skratka hočem iskrice med nama
– ki se bo z njim fajn pogovarjat
– in s katerim bom čutila, da sva si podobna, da imava podobne cilje, želje
Debela denarnica mi ni pomembna (imam svojo službo in stanovanje, dovolj za osnovo), glavno je, da ima tudi on službo ali pa da je delaven. Za položaj mi je vseeno, nimam prav nobenih ambicij, da bi sama prilezla kam. Hočem miren lajf, v družinskem krogu.
Z dobrim avtom? Glavno je, da ima avto, ki ni kaj iz ex yuge, napol podrt. Na znamke avtomobil pa se niti slučajno ne spoznam, zame je to samo prevozno sredstvo in nič več.
Dobro srce pa je seveda pomembno – ta pri meni že spada pod tretjo alinejo.
Odvisno, kakšne kriterije ima xxxy 🙂 Če hoče vse v kompletu, potem tudi 95 % ustreznost nič ne pomaga :)[/quote]
če mu ne pomaga 95% ustreznost si tud z 99,99999999999% nima kaj pmagat, kaj takega kot 100% pa itak ne obstaja.)) razen v domišljiji, ki pa jo razje kruta resničnost..pol pa tud kriteriji hitro padejo))
kakšne kozle ste pa zdaj natrosili, tukaj gor.
Da denar ni važen? Pajade: Ni dokler samo sanjaš o takem, ko ga pa cele dneve preživljaš on pa nosi tvoj denar v gostilno, pol pa je še kako važen.
Tip mora biti samstojen in spoštovati mora mojo samostojnost, dober sogovornik, prevzeti svoj del odgovornosti za odnos…..
Forum je zaprt za komentiranje.