Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšne moške imate rade?

Kakšne moške imate rade?

Jaz hočem takega
– ki me bo telesno privlačil, čeprav ni pogoj, da je tudi drugim lep, glavno je, da je privlačen meni; skratka hočem iskrice med nama
– ki se bo z njim fajn pogovarjat
– in s katerim bom čutila, da sva si podobna, da imava podobne cilje, želje

Debela denarnica mi ni pomembna (imam svojo službo in stanovanje, dovolj za osnovo), glavno je, da ima tudi on službo ali pa da je delaven. Za položaj mi je vseeno, nimam prav nobenih ambicij, da bi sama prilezla kam. Hočem miren lajf, v družinskem krogu.

Z dobrim avtom? Glavno je, da ima avto, ki ni kaj iz ex yuge, napol podrt. Na znamke avtomobil pa se niti slučajno ne spoznam, zame je to samo prevozno sredstvo in nič več.

Dobro srce pa je seveda pomembno – ta pri meni že spada pod tretjo alinejo.

Kakšne moške imate rade?

Pametne, takšni imajo tudi debelo denarnico.

Babnce preveč ste zahtevne…preveč to in to in še to…kaj pa ve, ste vsaj približno take kakšne si moški želimo…point – kolk daš tolk lahk pričakuješ.

Se močno strinjam s tvojim zadnjim stavkom: koliko daš, toliko lahko pričakuješ.
Velja za oba spola.

alelujaaa! jaz se tokrat strinjam s klicajčkom.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

met mora vsakega po malo – mal več denarja, malo boljši avto,…da mu zaupam, …

In kaj mu daš ti?

Plis, samo ne mi rečt “sebe”…:)))))

Imaš vsaj sedmo stopnjo izobrazbe?

Oz. na splošno vprašam ženske, ki imajo neke hude zahteve glede tipov.

Kaj, če sploh kaj, je na vas takega, da se vas nadpovprečen tip ne bi naveličal v mesecu dni?

In kaj mu daš ti?

Plis, samo ne mi rečt “sebe”…:)))))

Imaš vsaj sedmo stopnjo izobrazbe?[/quote]

sedmo stopnjo izobrazbe? nisem še tok stara, da bi prišla do tja

kaj mu jst dam – kuham, pucam, pospravljam, futram hišne ljubljenčke, delam v pisarni namesto njega,hodim na fax, se učim,…a bo dovolj?

Meni bi bila čist nezanimiva, če je samo to.

Kuhat, pucat znam sam, čistilke ne rabim. Hišnih ljubljenčkov nimam.

Moji pogoji so:

-starost 23-27 let
-videz 1 A
-sedma stopnja izobrazbe
-nekadilka

Žal, enega pogoja ne izpolnjujem 🙂

Žal, enega pogoja ne izpolnjujem :)[/quote]
3 od 4, se pravi 75% ustreznost, kar pomeni vsaj preboj iz predtekmovanja v glavno tekmovanje))
ni slabo, še posebej če pogoje razvrstiš po pomembnosti, zna bit slika skor 95% ustrezna

Odvisno, kakšne kriterije ima xxxy 🙂 Če hoče vse v kompletu, potem tudi 95 % ustreznost nič ne pomaga 🙂

Odvisno, kakšne kriterije ima xxxy 🙂 Če hoče vse v kompletu, potem tudi 95 % ustreznost nič ne pomaga :)[/quote]
če mu ne pomaga 95% ustreznost si tud z 99,99999999999% nima kaj pmagat, kaj takega kot 100% pa itak ne obstaja.)) razen v domišljiji, ki pa jo razje kruta resničnost..pol pa tud kriteriji hitro padejo))

Re: Kakšne moške imate rade?

Važna je samo ljubezen. Nič drugega ni potrebno, denar najmanj, nič.
Ljubezen, ljubezen, ljubezen. Večno ljubezen.

absolutno!!!))
ps.v pravljicah se ve))

Zanimivo, vse ki že imajo moške imajo čisto spodobne “kriterije”, tiste ki so brez pa mislijo, da si zaslužijo kaj boljšega.

In zakaj bi se kvalitetna ženska zadovoljila s podpovprečjem?

Poznam precej več lepih samskih punc, kot grdih samskih.

Tipično za poročene najbrž da imajo vse podpovprečne tipe? Joj, samske emancipiranke. 🙂

kakšne kozle ste pa zdaj natrosili, tukaj gor.
Da denar ni važen? Pajade: Ni dokler samo sanjaš o takem, ko ga pa cele dneve preživljaš on pa nosi tvoj denar v gostilno, pol pa je še kako važen.
Tip mora biti samstojen in spoštovati mora mojo samostojnost, dober sogovornik, prevzeti svoj del odgovornosti za odnos…..

hehe ne izpolnjujem niti enega pogoja :))

Takšne z mesečnimi neto dohodki 3.000,00 €

Borata vzemi!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zagotovo so samske emancipiranke zadovoljne, da so zgrešile tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close