Kakšne korenine ima Janez Janša (premier)?
Ti tudi ne, ker primerjas clanek o izobrazbi volilcev z izobrazbo ministra. Take statistike na faksu ne ucijo.
Ne razumeš članka. Članek primerja tudi izobrazbo volivcev SDS z volivci SD, Svobode. SDS je najnižja, prevladuje OŠ.
Minister pa nisem ne jaz, ne ti. Torej, kaj si ti, SDSovc, statistično gledano?
statistika, 18.10.2024 ob 19:27
Ti tudi ne, ker primerjas clanek o izobrazbi volilcev z izobrazbo ministra. Take statistike na faksu ne ucijo.
Ne razumeš članka. Članek primerja tudi izobrazbo volivcev SDS z volivci SD, Svobode. SDS je najnižja, prevladuje OŠ.
Minister pa nisem ne jaz, ne ti. Torej, kaj si ti, SDSovc, statistično gledano?
Zdaj si se izkazal za se vecjega bedaka. Na moj komentar o ministrovi izobrazbi ti odgovoris z linkom o volilcih. Ce ze dajes kontra, kar je cisto fer, primerjaj ministra z ministrom, ne pa jabolk in hrsuk. In ne domnevaj prevec. Nisem SDSovec. Od mene nikoli niso dobili glasu kot ga nikoli ne bo dobil Golob, ker so isti smorn, eni in drugi, samo slepci tega ne vidite.
sdsovci, 18.10.2024 ob 18:59
Golobov minister za gospodarstvo je spackal srednjo trgosko solo
sdsovci večinoma niso skup spravili niti srednje šole:
Ne čudi , ponosni potomci kurjih tatov, faliranih študentov, hlapcev in gostilniških razgrajačev, kri ni voda ko bi vaš ipredniki ne bili taki gnoji bi bili pa vi potomci posestnikov, obrtnikov, trgovcev in industrialcev, ga ni lastnika kapitala, razen marxa kateri bi prestopil med levake, pa še ta je imel pre več polno rit vsega , do dela mu pa ni bilo ker ga niso prav vzgojili.
Zdaj si se izkazal za se vecjega bedaka. Na moj komentar o ministrovi izobrazbi ti odgovoris z linkom o volilcih. Ce ze dajes kontra, kar je cisto fer, primerjaj ministra z ministrom, ne pa jabolk in hrsuk.
Zakaj bi se omejevali na ministre, če imamo večje vzorce povezav izobrazbe in političnih strank? Na linku je primerjava jabolk in jabolk (volivcev posameznih strank)
In ne domnevaj prevec. Nisem SDSovec
Bolj verjetno si ti SDSovec kot jaz minister SD.
Ariia489, 02.11.2024 ob 12:40
On je čisto pravi Slovenec. Moji so poznali njegovega dedka.
Verjetno so teoretiki zarote spravili ven glupe fake informacije o njegovem poreklu. Tisti, ki mislijo, da je zemlja ravna.
Je bil dedek tudi tat? Za “očeta” se ve, da je vola ukradel.
Genetika ni teorija zarote. Temna polt ni teorija zarote. Afro frizura v mladih letih ni teorija zarote. Unibrow ni teorija zrote. Zavzemanje SDS za Haradinaja ni teorija zarote. Kosovski častni doktorat ni teorija zarote. Podpora Albancev v Sloveniji preko Berishaja ni teorija zarote.
Vse našteto so dokumentirana dejstva.
kaj si je izmislil, si je kožo prefarbal?
https://pbs.twimg.com/media/FJZ6vVPXIAEFM0N?format=jpg&name=large
Forum je zaprt za komentiranje.