Kakšne korenine ima Janez Janša (premier)?
No saj to, ja. Bolj različnih “bratov” ne srečaš nikjer. Sicer pa starejši Grosupeljci še pomnijo šarmantnega burekdžijo, ki je zašarmiral domačinko in rodilo se je božje dete. Mlajši pa danes kupujemo že pri vnuku tega (zdaj že pokojnega) šarmerja.
Ne vem, če teorija o posvojitvi pije vodo. Bolj je znana ta prej omenjena “resnica”, vsaj v Grosuplju.
Nisem vedela za to informacijo, ampak zdaj mi pojasni marsikaj. Mogoče pa ima zato JJ stalno preganjavice in išče zaroto in zarotnike, ker že kot majhen fantek ni mogel zaupati mami. Pa verjetno “oče” tudi ni bil prijazen do njega, saj je vedel da ni njegov. To zaznamuje človeka za celo življenje. Bog vedi, kakšno življenje je imel kot nezaželen otrok v družini.
Naš premier Janša je šaljivec. Zdaj bo zaradi nepomembnega tvita anonimneža iz Maribora, ki ne premore več kot 300 sledilcev, vložil kazensko tožbo. Janša zelo selektivno tožari tiste, ki mu nastavljajo ogledalo. Nikoli ne bo tožil nekoga, ki ga na sodišču lahko osmeši z dokazi in argumenti. Mene npr. nikoli ni tožil. Namesto tega je na sodnijo pošiljal svoje bevskajoče pse, ki so bili v zgodbah o njem mimogrede omenjeni in razžaljeni. Stranski igralci, razni Vinkoti, Špele in takratni medijski hlapci.
Najbolj bran članek na tem blogu je tisti, da je Janša posvojen šiptar. Avtor članka nisem jaz, dobil sem ga pred leti po mailu in objavil na blogu. Zaradi te objave sem dobil kup mailov v katerih me v glavnem prepričujete, da Janez Janša ni posvojen iz Kosova. Ker nisem avtor tega teksta in trditve, na vaše maile nisem odgovarjal. Jaz namreč resnico o poreklu aktualnega premierja poznam že dolgo. Pa ne samo jaz. Zgodovino Janše pozna večina Grosuplja, vendar se o tem ne govori na glas.
Oče Janeza Janše je bil jeseni l.1957 (2.10.1957 arhiv Unz) aretiran in odpeljan v zapor zaradi vlomnih tatvin po okoliških kmetijah. Obsojen je bil na 6 mesecev zapora in v Plešivec nad Mlačevem in Žalno se je vrnil Aprila 1958. Pet mesecev kasneje je bil rojen Ivan Janez Janša. Stari Ivan niti teoretični ni mogel biti oče malega Ivana Janeza. Kdo je torej nabrisal Francko, ko je stari Ivan “robijal”?
Ko je bil stari Ivan v arestu, se je mama Frančiška (po domače Francka) zapletla z Albancem, ki je imel v Grosuplju manjšo prodajalno. Pisal se je Rushiti, danes pa ima v Grosuplju pri železniški postaji na Taborski cesti prodajalno bureka in kebaba . Rushiti je naskočil Francko in na svet je prišel »največji sin slovenskega naroda. Največji sin slovenskega naroda za skrajno desnico in vernike. Za vse ostale državljanke in državljane pa je Janša največje zlo Slovenije. Janša je tipičen obraz dinaroidnega homo iliricusa (šiptar zahodnega Balkana)
Družinski posel v Grosuplju danes uspešno vodi vnuk očeta Janeza Janše, Gjelfije Rushiti. Ali je stari Rushiti, oče Janše še živ, mi ni znano.
Je pregrd za šiptarja.
https://duckduckgo.com/?q=famous+albanians&atb=v250-1&iax=images&ia=images
Janša je taprav Slovenc, proti Šarcu se sploh vidi, da je Janša 2 odtenka svetlejši z alpsko genetiko, mogoče bodo na novi24 naredili analizo 😀
[img]https://cdn.kme.si/public/images-cache/740xX/2020/02/14/6de7b6ad1910603024ff33f9da43b417/600c23e185777/6de7b6ad1910603024ff33f9da43b417.jpeg[/img]
[img]https://www.mladina.si/media/www/slike/2015/41/__610/tk2-jan_a-kos.jpg[/img]
[img]https://i.ibb.co/KzHhZt4/jansamugshot.jpg[/img]
Zakaj je to važno?
Me samo zanima, kdo lahko dokaže čistokrvno slovenstvo od leta 600 dalje (takrat naj bi Slovenci prišli na današnje ozemlje).
Ali bi bilo kaj drugače, če bi imel nemške, avstrijske, madžarske ali italijanske korenine?
[/quote]
Zakaj je važno, si vprašal/a ane
Zato, ker je po vsej verjetnosti na skrivaj komunist, ki se pretvarja da je Slovenec.
Enako kot se Šarec pretvarja, da je populist, ko je samo komunist. Tako gre mogoče Janez še dosti bolj daleč in to se ti ne zdi nič posebnega ane 🙂
Meni je to postalo jasno po volitvah 2018, ko so uturili nečakca Šarca. Ko je Janša bil izvoljen in je oblast dal Šarcu, mi je naenkrat kapnilo, da smo pod komunisti. Ampak mi smo pač narod otrok… Meni je to tak srčno smešno, ko boš zdaj še vprašal/a ‘zakaj je važno, če je nekdo komunistične vere’. Saj zato ste pa Slovenci neosvoljivi, ker ste tako srčno naivni in neumni.
Zakaj je važno, si vprašal/a ane
Zato, ker je po vsej verjetnosti na skrivaj komunist, ki se pretvarja da je Slovenec.
Enako kot se Šarec pretvarja, da je populist, ko je samo komunist. Tako gre mogoče Janez še dosti bolj daleč in to se ti ne zdi nič posebnega ane 🙂
Meni je to postalo jasno po volitvah 2018, ko so uturili nečakca Šarca. Ko je Janša bil izvoljen in je oblast dal Šarcu, mi je naenkrat kapnilo, da smo pod komunisti. Ampak mi smo pač narod otrok… Meni je to tak srčno smešno, ko boš zdaj še vprašal/a ‘zakaj je važno, če je nekdo komunistične vere’. Saj zato ste pa Slovenci neosvoljivi, ker ste tako srčno naivni in neumni.
[/quote]
JJ je konvertit. Najprej je bil zagrizen komunist, zdaj je zagrizen desničar, mogoče bo spet zagrezen (vstavi poljubno)… Od bivših časov mu je všeč maršal in njegov absolutizem. Samo spregledal je, da je bil Tito karizmatičen, sposoben, všečen, svetovno vpliven, predsednik velike države.
JJ je konvertit. Najprej je bil zagrizen komunist, zdaj je zagrizen desničar, mogoče bo spet zagrezen (vstavi poljubno)… Od bivših časov mu je všeč maršal in njegov absolutizem. Samo spregledal je, da je bil Tito karizmatičen, sposoben, všečen, svetovno vpliven, predsednik velike države.
[/quote]
Starega kozla ne naučiš novih trikov. Pustimo da zrecitira svoje in gre na smetišče zgodovine, po možnosti brez da se začnemo klati med sabo.
Forum je zaprt za komentiranje.