Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

Zdaj ti bolje veš od mene. Že 7 let ne živim na Fužinah, zato ne vem, kakšne so zdaj punce tam.
[/quote]
No ja, 7 let ni glih ne vem kolk dolg, da bi se ful spremenil.
[/quote]
Res je. Ampak mladi žrebec je postal stari konj v 7 letih.

No ja, 7 let ni glih ne vem kolk dolg, da bi se ful spremenil.
[/quote]
[/quote]

Hehe, res je. Tud jaz sm se v 7 letih kr spremenila. Iz najstnice v dekle 🙂

[/quote]

[/quote]

To je dobro, huje pa je, ko se iz žrebca spremeniš v konja, Hehe.

[/quote]

[/quote]

Za dobrim konjem prašina se diže 🙂

[/quote]

[/quote]

Res je. Samo ne vem, ali sem sam toliko dobar konj, da se za mnom prašina diže.

[/quote]

[/quote]

Ja to pa jaz ne vem, tako po najinem debatiranju pa sklepam, da si ful fejst 🙂

[/quote]

[/quote]

Ne me hvalit preveč, se bom zaljubil vate, pol bo pa problem.

[/quote]

[/quote]

Jah lej, karakterno mislm da si ok, glede videza pa ne vem 😉

[/quote]

[/quote]
Ma šala, mala. Razumeš ti humor nas južnjakov. Seveda je nemogoče se zaljubiti v nekoga, ki ga ne vidiš niti slišiš, niti veš kako približno izgleda.

[/quote]
Ma šala, mala. Razumeš ti humor nas južnjakov. Seveda je nemogoče se zaljubiti v nekoga, ki ga ne vidiš niti slišiš, niti veš kako približno izgleda.
[/quote]

Itak 🙂
Men mora tip bit najprej všeč, to je prvi pogoj, potem pa vse ostalo kar sm že napisala 🙂

[/quote]

Itak 🙂
Men mora tip bit najprej všeč, to je prvi pogoj, potem pa vse ostalo kar sm že napisala 🙂
[/quote]

Normalno. Vsi imamo svoj okus, kakšen bi približno moral izgledati naš potencijalni partner. Brez fizične privlačnosti, ni nič.

Itak 🙂
[/quote]

Normalno. Vsi imamo svoj okus, kakšen bi približno moral izgledati naš potencijalni partner. Brez fizične privlačnosti, ni nič.
[/quote]

Točn to.

[/quote]

Točn to.
[/quote]
Lepo se je bilo s tabo dopisovati, zdaj je pa čas za spanje, začenja se novi teden in treba vstati ob 4:00. Bodi pridna, in se ti še kaj javim, da kakšno rečeva.

Točn to.
[/quote]
Lepo se je bilo s tabo dopisovati, zdaj je pa čas za spanje, začenja se novi teden in treba vstati ob 4:00. Bodi pridna, in se ti še kaj javim, da kakšno rečeva.
[/quote]

Uf, to pa je res zgodi. No lahko noč pa lepe sanje 🙂

Jup, mi smo nartabolše. Ne kompliciramo, nič se ne sramujemo, veliko znamo…če pa je še postava dobra, pa smo itak špica. Iz lastnih izkušenj vam povem, da za mano zijajo tako mladi, kot stari. Že vejo, zakaj ;).
[/quote]

Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Lahko se tolažiš vendar ti bo ogledalo povedalo resnico. 😉
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
[/quote]

A hočeš reči, da 20-letnicam nič ne visi? Dej no.
Sicer pa ne govorim o popolnosti, govorim o tem, da smo ženske okrog 40 bolj sproščene in zelo zanimive za moške, ker se ne sramujemo svojih pomanjkljivosti in lahko seksamo pri svetlobi. Vsaj zame to velja 🙂

[/quote]

Uf, to pa je res zgodi. No lahko noč pa lepe sanje 🙂
[/quote]

Jst mam vedno lepe sanje odkar nate mislem. 🙂
Sam to mi povej kakšno barvo las maš, da ne bom napačno sanjal? 😉

Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Lahko se tolažiš vendar ti bo ogledalo povedalo resnico. 😉
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
[/quote]

Sicer pa ne govorim o popolnosti, govorim o tem, da smo ženske okrog 40 bolj sproščene in zelo zanimive za moške, ker se ne sramujemo svojih pomanjkljivosti in lahko seksamo pri svetlobi. Vsaj zame to velja 🙂
[/quote]

Se strinjam. Ženska brez kilomterine je kot motorka brez verige! Samo nekam tja v prazno nek ropota brez efekta.

[/quote]

Se strinjam. Ženska brez kilomterine je kot motorka brez verige! Samo nekam tja v prazno nek ropota brez efekta.
[/quote]

Točno tako !

[/quote]

[/quote]

:))))))) Jaz ropotam z efektom. Rabim pa vroče olje ;)))

[/quote]

:))))))) Jaz ropotam z efektom. Rabim pa vroče olje ;)))
[/quote]

Ne dajo več ker so znučani ležaji takim tud olje ne pomaga. Ajdi če se dva s slabimi ležaji najdeta pol se gre ko oba bol lagano gresta, če bi bil pa en se svez pol bi pa drugemu lezaj pocil, kira frka folk 😉

Ho ho, srednjeletnice si morajo skozi zatrjevanje seksualne izkušenosti izbojevati moško pozornost. Mlade punce tega ne rabijo početi, imajo pozornosti še preveč, čeprav bojda seksajo slabo..

Bojda.

Ja bojda, tako zatrjujete fehtarji. Češ, ne znajo fukati, preganjate pa jih na vsakem koraku..

Ah, tiste ki “Iščejo”, se tudi tako napravijo izzivalno, brez skrbi.

Tvoje lastne izkušnje?
Mladenke vsi gledajo, želijo pa si zrelejšo. Dejstvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close