Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

ena južna

prestani već jednom, da pišeš o sebi javno 🙂 SLUŠAJU SVE, čak i to kad prdneš 🙂 https://www.rtvslo.si/slovenija/tajne-odredbe-anonimni-sodniki-prisluskovanje-bo-sova-slovenski-nsa/422131#comments

od sad slušaju kad si prdnula, kad si po telefonu rekla, da ideš malo van na zrak, sve znaju, jebi ga, takva vremena 🙂 https://www.rtvslo.si/slovenija/tajne-odredbe-anonimni-sodniki-prisluskovanje-bo-sova-slovenski-nsa/422131#comments

Diabola

ti si fenomenalna kombinacija, zakon stara 🙂

Ena južna obvlada veliko jezikov med drugim tudi romščino.

Slovenski prekmurci tudi znajo romščino, ker živijo v bližini njih, več znaš, bolj veljaš

aja? nisem vedela. od kod pa to veš?

Joj dej, teksta sploh nism brala ker me ne zanima. Briga me če prisluškujejo ali ne. Tud če men prisluškujejo, pa naj. Nikol ne govorim ali pišem kar ni res, nobenga ne napadam, nobenga ne zmerjam, ne podpihujem sovraštva do drugih narodov….skratka briga me, če mi kdo prisluškuje 😉

Lahk bi reklac4 jezike: slovenščino, angleščino, španščino, “srbohrvaščino”. Neki mal razumem nemško 😉
Romščine pa ne poznam 😉

Devojćice vidi se sve. Pozdravvv

ena južna ti si CARICA! Cmok

un simpatični Slov, kje je? Ki pravi, da so južne njegov lajf hahahaha

Briga me ako se vidi ili čuje sve 🙂

Da nisi slučajno ti ta, ker sam sebe hvališ, da si simpatični Slovenec.

ena južna carice , istina, neka gledaju šta god hoće, pošteniji si južnjaci od bilokojeg njihovog podkupljenog i koruptivnog 🙂

pošteniju SU

Hehe, imaš i kod južnjaka podkupljenih i koruptivnih, svuda po svjetu se nađu takvi 😉

ali opet i to imaš pravo, sister. Ona ” Marela” pa je dno, normalno muško ne bi smelo, da uopće dirne onu zver

kaj pa ce bi dala kako svojo slikco gor juzna ko ze tako rajcas da vidimo ce si res kaj kvaliteta 🙂

curo ne stavljaj nikakvih slika ovim luđacima, inače smo ionako svi ” pod okom” hahaha, odkako će, da prime ovaj novi zakon kao 🙂 lep dan, južna, čao

Ja itak, komi čakam.
Zase sm kvalitetna, za mojga tipa tud, za ostale? Me ne zanima! Enim sm všeč, enim vrjetn tud ne.

bravo južna, neka budaletaju koliko god hoće, nisi ti laka ko oni, pozzzzdr

In kje ti vidiš, da ona koga rajca? Razlika med njo in ostalimi prijavljenimi uporabnicami tega foruma je, da ona na vsako vprašanje njej odgovori. Nobenega ne žali, ne ponižuje ali se obnaša arogantno, kar je tukaj redkost.

Diabola točno tko

In kje ti vidiš, da ona koga rajca? Razlika med njo in ostalimi prijavljenimi uporabnicami tega foruma je, da ona na vsako vprašanje njej odgovori. Nobenega ne žali, ne ponižuje ali se obnaša arogantno, kar je tukaj redkost.
[/quote]

:))
Hvala za podporo 😉

[/quote]

:))
Hvala za podporo 😉
[/quote]

Ni zakaj. Si čisto OK punca, in upam, da tvoj fant to ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close