KAKŠNE BEJBE
Človeka se ne gleda na nacionalnost ali veroizpoved, ampak na to kakšen človek je. Sam sem pol Hrvat in pol Srb, tako, da mene kdo je kaj ne zanima. Ampak druge to očitno moti, kar je zelo žalostno.
[/quote]
Se čist strinjam s tabo.
[/quote]
Ti si ena od prijetnejših in realnih punc tukaj. Verjamem, da si v živo, še bolj zanimljiva za pogovor.
Se tud ne bi, se nikol nism 🙂
[/quote]
S tem ko se nikoli nisi opredelila, izrekla za Srbkinjo si naredila veliko uslugo vsem Srbom.
[/quote]
Wau, a res? Čudn potem, da ko pridm v Srbijo, da so me vsi veseli. Pa vsi frendi Srbi, ki jih imam na fbju in živijo v Srbiji, se mi skor dnevno javljajo in sprašujejo kdaj pridm 🙂
S tem ko se nikoli nisi opredelila, izrekla za Srbkinjo si naredila veliko uslugo vsem Srbom.
[/quote]
Wau, a res? Čudn potem, da ko pridm v Srbijo, da so me vsi veseli. Pa vsi frendi Srbi, ki jih imam na fbju in živijo v Srbiji, se mi skor dnevno javljajo in sprašujejo kdaj pridm 🙂
[/quote]Pacientu kot je boš res razložila, da bo kaj razumel. 🙂 Če res delaš na psihiatrični kliniki kot omenja, potem bi ti moralo bit jasno. Moja bivša je bila tam svoj čas na kroženju in je rekla da vsa čast osebju tam, da ostanejo koliko toliko normalni. 🙂
[/quote]
[/quote]
Ali tvoji srbski prijatelji vedo da rada poslušaš Marka Perkovića Thompsona in da si se na Topixu in drugih internetnih forumih hvalila z zločinsko operacijo Nevihta, ustaši in Jasenovcem?
[/quote]Pacientu kot je boš res razložila, da bo kaj razumel. 🙂 Če res delaš na psihiatrični kliniki kot omenja, potem bi ti moralo bit jasno. Moja bivša je bila tam svoj čas na kroženju in je rekla da vsa čast osebju tam, da ostanejo koliko toliko normalni. 🙂
[/quote]
Ne delam tam, se pa strinjam glede osebja tam. Poznam tud jaz eno, ki je delala tam ca 2 let, dlje ni zdržala.
Pacientu kot je boš res razložila, da bo kaj razumel. 🙂 Če res delaš na psihiatrični kliniki kot omenja, potem bi ti moralo bit jasno. Moja bivša je bila tam svoj čas na kroženju in je rekla da vsa čast osebju tam, da ostanejo koliko toliko normalni. 🙂
[/quote]
Ne delam tam, se pa strinjam glede osebja tam. Poznam tud jaz eno, ki je delala tam ca 2 let, dlje ni zdržala.
[/quote]Hočem ti povedat, da ta, ki tu piše in še nekateri drugi, niso v nič boljšem stanju kot tisti pacienti tam, samo če ne delaš tam, potem ne veš. 🙂
[/quote]
Ali tvoji srbski prijatelji vedo da rada poslušaš Marka Perkovića Thompsona in da si se na Topixu in drugih internetnih forumih hvalila z zločinsko operacijo Nevihta, ustaši in Jasenovcem?
[/quote]
Ne poslušam Tompsona, sta mi pa 2 njegova komada res všeč. In kaj potem?
Najprej mi dokaž da sm karkol kjerkol pisala (razn na tem forumu ne sodelujem nikjer drugje), ker v nasprotnem te lahk tožm za laži, ki jih pišeš.
[/quote]Hočem ti povedat, da ta, ki tu piše in še nekateri drugi, niso v nič boljšem stanju kot tisti pacienti tam, samo če ne delaš tam, potem ne veš. 🙂
[/quote]
Vem, ampak če me napada, se morm brant, pa on razumel ali ne.
[/quote]
Kja si tudi rominjam fouš, ker so po večini mlade dejansko lepe, to škoda da bi nekdo zanikal. 🙂
[/quote]
Glede na to da so Romkinje svojevrstne južnjakinje si je izbrala dober vzdevek – ena južna.
Ah, njemu grem v nos zarad tega, ker imam tipa Hrvata in kao Hrvate zagovarjam. Pač tega, da sm v dobrih odnosih tud s Hrvati ne prenese. Bv.
[/quote]
Človeka se ne gleda na nacionalnost ali veroizpoved, ampak na to kakšen človek je. Sam sem pol Hrvat in pol Srb, tako, da mene kdo je kaj ne zanima. Ampak druge to očitno moti, kar je zelo žalostno.
[/quote]
Rodil si se v sloveniji al si kasnej sm prisel?
Sam vprasam da nau pomoten nimam nic proti nikomur.
[/quote]
[/quote]
Rodil sem se v Sloveniji.
[/quote]
Rodil sem se v Sloveniji.
[/quote]
To je dobro, ker maš zdej veze v treh državah in lahko samo potuješ ko maš cas. Ja zamerjo sam tisti, k so fouš sam si ne upajo priznat. Men bi blo tud bolš, ce bi mel bol pisano ozadje.
A res? Kdo pa naj bi mi to prepovedal?
V bistvu pa srbščine niti ne znam dobr, bolj govorim eno mešanco med srbskim, hrvaškim in bosanskim jezikom 😉
[/quote]
Res je. Posebaj tisti, ki smo rojeni v Ljubljani, in ki smo odraščali v Ljubljanskih blokovskih naseljih govorimo mešani južnjaški jezik.
[/quote]
Južnjaki ki me ne poznajo in če med sabo govorimo južnjašk, jih največ misli da sm iz Bosne 🙂
Res je. Posebaj tisti, ki smo rojeni v Ljubljani, in ki smo odraščali v Ljubljanskih blokovskih naseljih govorimo mešani južnjaški jezik.
[/quote]
Južnjaki ki me ne poznajo in če med sabo govorimo južnjašk, jih največ misli da sm iz Bosne 🙂
[/quote]
Tko je Fužinka. Sam sem živel 22 let v Fužinah, ko sem se spoznal z kakšnim originalnim Bosancem, je tudi mislil, da sem Musliman, čeprav nisem njihove krvi.
[/quote]
Tko je Fužinka. Sam sem živel 22 let v Fužinah, ko sem se spoznal z kakšnim originalnim Bosancem, je tudi mislil, da sem Musliman, čeprav nisem njihove krvi.
[/quote]
Vrjamem, sploh pa če si iz mešanga zakona pa niti doma ne govorite svoj jezik.
Mi doma odkar pomnim govorimo slovensk. V šoli se jaz nism učila srbohrvaščine kot so se jo eni. Ta južnjaški jezik ki ga govorim, sm se sama naučila ob kakšnih komadih, gledanju raznih filmov, poslušala razne frende ki so eni npr Srbi, eni Hrvati, eni Bosanci 🙂
Drugač pa s svojimi frendicami oz frendi govorimo slovensk, sm pa tja kakšno “čefursko” besedo 🙂
ena južna
duša draga, a ne veš, da že prisluškujejo državljanom, sploh ljudem, ki niso tukajšnje narodnosti ( pravijo sicer, da ŠE NE), ti pa veselo razlagaš, da si “južna” in da obožuješ južne? Kako si naivna mala moja https://www.rtvslo.si/slovenija/tajne-odredbe-anonimni-sodniki-prisluskovanje-bo-sova-slovenski-nsa/422131#comments
[/quote]
Vrjamem, sploh pa če si iz mešanga zakona pa niti doma ne govorite svoj jezik.
Mi doma odkar pomnim govorimo slovensk. V šoli se jaz nism učila srbohrvaščine kot so se jo eni. Ta južnjaški jezik ki ga govorim, sm se sama naučila ob kakšnih komadih, gledanju raznih filmov, poslušala razne frende ki so eni npr Srbi, eni Hrvati, eni Bosanci 🙂
Drugač pa s svojimi frendicami oz frendi govorimo slovensk, sm pa tja kakšno “čefursko” besedo 🙂
[/quote]
Sem iz mešanega zakona Hrvata in Srbkinje, ampak sem zadnjih 10 let, delal veliko z Bosanskimi Muslimani in sem pobral nekatere njihove besede.
Forum je zaprt za komentiranje.