Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

Glih v Topu sm bil par tednov nazaj sm ni blo balkanske muzike in nekak se ni izslo sem vabil na ples dve punci da bi pokazal par muvov svojih pa nista bli glih za, pol je blo pa enmu frendu slabo pa sm mogu prej vn it in je blo konc partija.
Škoda da ste ze vse vezane bi mral prit na ta forum kaksn let prej.
[/quote]

Na forumu ne upaj, da boš kakšno najdel. Tukaj je vse anonimno, niti koga vidiš, niti slišiš, niti veš s kom se v resnici dopisuješ. Raje si najdi punco v reali, ker če misliš, da boš kakšno spoznal na monu, se grdo varaš.
[/quote]

Se strinjan.

Če sem Slovenec se to že šteje za sever?
Men so res južne všeč in me nekej na njih tako prvlač da si ne morm pomagat.

haha simpatičen si, da veš, tvoja južnjakinja je tam nekje, saj jo boš najdel.

Hahaha
Jap to so pa sanje vsakega moškega. 🙂

Ja itak. Glih me bo kdo prisilil s kom naj se jaz poročim. Izbrala bom tistga s katerim mi bo lepo in seveda da mi je všeč, pa naj bo to severnjak ali južnjak. Edin s kakšno drugo vero, kjer imajo čudne običaje, npr s kakšnim muslimanom se ne bi poročila.

Ena južna ti si Srbkinja, tko približno, a je razlika med Slovenci in Srbi ( moški)? Jaz mislim, da so Srbi bolj romantični 🙂 Slovenci so sicer tudi lahko zelo okej

Mislm da smo tudi Slovenci kr romantični sm si ne upamo vedn tega pokazat, kr te pol takoj začnejo drugi mal zbadat.
No men bi blo tud lepo če bi bla punca bol romantična kr sm tud sam bol romantičen pa mam rad naravo. Mogoče me tud zato bolj južne privlačijo. 🙂

Jah odvisn od tipa. Imam frebdico, ki ima fanta Slovenca pa je tud romantičn. Ena druga ima južnjaka pa je orng škrt 🙂
Razliko sm parkrat opazla tko po kafičih. Smo bli npr v družbi, pa pri južnjaku se ne spomnim da bi kdaj pustil da punca plača pijačo, pri kakšnih Slovencih se je pa to že zgodil. Je enkrat en rekel da ne more plačat runde, ker je kao pozabil denarnico doma. Smo šli po centru, pa v izložbi ene trgovine vid eno majco, ki mu je bila ful všeč in si jo je takoj kupil 🙂

Mislm da smo tudi Slovenci kr romantični sm si ne upamo vedn tega pokazat, kr te pol takoj začnejo drugi mal zbadat.
No men bi blo tud lepo če bi bla punca bol romantična kr sm tud sam bol romantičen pa mam rad naravo. Mogoče me tud zato bolj južne privlačijo. 🙂
[/quote]

Koliko si ti star? Če si star 15 ali 16 let, potem razumem ta tvoja vprašanja. Če si pa star 20 ali 20+, pol se pa ne čudim, da si nisi sposoben najti punce.

Jup, mi smo nartabolše. Ne kompliciramo, nič se ne sramujemo, veliko znamo…če pa je še postava dobra, pa smo itak špica. Iz lastnih izkušenj vam povem, da za mano zijajo tako mladi, kot stari. Že vejo, zakaj ;).
[/quote]

Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Lahko se tolažiš vendar ti bo ogledalo povedalo resnico. 😉
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
[/quote]
Kar ti se tolaži.. moškim glih tko leta ne prizanašajo in 40 je 40 pa če si moški ali ženska. Kako kdo izgleda v teh letih je odvisno od drugih dejavnikov in ne od spola.

[/quote]

Koliko si ti star? Če si star 15 ali 16 let, potem razumem ta tvoja vprašanja. Če si pa star 20 ali 20+, pol se pa ne čudim, da si nisi sposoben najti punce.
[/quote]

V nobeni skupini k si ju omenil nism.
O kakih vprasanjih pa ti govoris?

Ena južna je brkata petinštirideset letna turško – bolgarska Ciganka z nekaj slovenske krvi in nikakor ni Srbkinja.

V Jasenovcu je bilo pobitih veliko Romov z njenim ne – srbskim in ne – slovanskim priimkom.

Po tistem ko jo bi videl na fotografiji ali v resničnem življenju dvomim da bi ti bila še vedno všeč.

Kadarkoli sem jo videl me je minilo jesti in piti. Mislim da bi ti o mojem slabem apetitu ona znala marsikaj povedati.

Bolgarsko – turška Romkinja ni to za kar se izdaja na številnih internetnih forumih.

Srbkinje so naj

Ena južna je brkata petinštirideset letna turško – bolgarska Ciganka z nekaj slovenske krvi in nikakor ni Srbkinja.

V Jasenovcu je bilo pobitih veliko Romov z njenim ne – srbskim in ne – slovanskim priimkom.

Po tistem ko jo bi videl na fotografiji ali v resničnem življenju dvomim da bi ti bila še vedno všeč.

Kadarkoli sem jo videl me je minilo jesti in piti. Mislim da bi ti o mojem slabem apetitu ona znala marsikaj povedati.

Bolgarsko – turška Romkinja ni to za kar se izdaja na številnih internetnih forumih.
[/quote]

A ti si pa videl-a Eno južno v živo, da veš kako izgleda? Dej ne nabijaj, in rajši spij tableto za živce, ker jo očitno, danes nisi spil-a.

Svašta pi…a rodi, samo para neće 🙂

[/quote]

Spet ti bolnik, tist isprdak ane? 🙂 A se še nisi šel zdravit?

Omenjenemu izprdku ki sicer dela v Psihiatrični kliniki Ljubljana – Polje bi morali odvzeti pravico da se na popisu prebivalstva opredeli, izjasni za Srbkinjo.

nehaj dost je

[/quote]

A ti si pa videl-a Eno južno v živo, da veš kako izgleda? Dej ne nabijaj, in rajši spij tableto za živce, ker jo očitno, danes nisi spil-a.
[/quote]

Ah, njemu grem v nos zarad tega, ker imam tipa Hrvata in kao Hrvate zagovarjam. Pač tega, da sm v dobrih odnosih tud s Hrvati ne prenese. Bv.

Ti že veš, ker očitno prebivaš veliko časa v tej ustanovi.

[/quote]
Spet ti peder psihopatski. A se še nisi naveličal.

[/quote]

Ah, njemu grem v nos zarad tega, ker imam tipa Hrvata in kao Hrvate zagovarjam. Pač tega, da sm v dobrih odnosih tud s Hrvati ne prenese. Bv.
[/quote]
Človeka se ne gleda na nacionalnost ali veroizpoved, ampak na to kakšen človek je. Sam sem pol Hrvat in pol Srb, tako, da mene kdo je kaj ne zanima. Ampak druge to očitno moti, kar je zelo žalostno.

Se tud ne bi, se nikol nism 🙂

[/quote]
Človeka se ne gleda na nacionalnost ali veroizpoved, ampak na to kakšen človek je. Sam sem pol Hrvat in pol Srb, tako, da mene kdo je kaj ne zanima. Ampak druge to očitno moti, kar je zelo žalostno.
[/quote]

Se čist strinjam s tabo.

Se tud ne bi, se nikol nism 🙂
[/quote]

S tem ko se nikoli nisi opredelila, izrekla za Srbkinjo si naredila veliko uslugo vsem Srbom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close