KAKŠNE BEJBE
Itak ja, kupujem tist kar je men všeč in da se dobr počutm in tud oblačim se tako. Nikol se nism oblačla, da bi se drugi oziral za mano. Če sm komu všeč mu bom všeč taka kot sm. Še na misel mi ne pride da bi se oblačla izzivalno zato, da bi se drugi obračal za mano. Raj vidm da se ne.
Ne rečm da se polet ko je zares vroče oblečm tud v kakšno mini oblekco, tud kratke hlače….ampak to zato, ker je vroče, ne pa zarad pogledov ostalih.
[/quote]
Kolk si pa stara, da vidm če bi se med nama lahko izšlo?
Si mi ful vseč kr pametn pises in si ful samozavestna.
[/quote]
Mal več kot 20 ampak še zasedena 🙂
Ni glih polprozorna, pa tud preveč razpeta ne, glih prav, tako kot mora bit 😉
Pa tud oblekce niso čist mini 😉
[/quote]
Vljudno bi Vas vprašal, katero košarico nosite in kakšen je vaš podprsni obseg?
Zgornje vprašanje me bega že cel zadnji mesec in ker še nikjer niste ničesar napisali na to temo, sem se odločil prašati in upam, da mi ne zamerite.
Vljudno Vas pozdravljam,
Aleksander Z.
Ni glih polprozorna, pa tud preveč razpeta ne, glih prav, tako kot mora bit 😉
Pa tud oblekce niso čist mini 😉
[/quote]
Zgornje vprašanje me bega že cel zadnji mesec in ker še nikjer niste ničesar napisali na to temo, sem se odločil prašati in upam, da mi ne zamerite.
Vljudno Vas pozdravljam,
Aleksander Z.
[/quote]
Nimam glih velikih jošk, tud št košarce ni velika, sm pa vseen z njimi zadovoljna 🙂
Sm pa enkrat v eni temi že napisala, B košarca 🙂
Kolk si pa stara, da vidm če bi se med nama lahko izšlo?
Si mi ful vseč kr pametn pises in si ful samozavestna.
[/quote]
[/quote]
Tanartabulš punce so zadnje cajte že vse zasedene. Vsako ko vprasam če jbi sla na pijacko rece da ma fanta al pa ne more kr ma kaksne druge obveznosti, sm zadnjic rekel da pridem na Fužine in bom res probal prit v sredo če bo vreme vredu.
A maš mogoč kako frej frendico, ki išče tapravga dečkota k jo bo mel ful rd?
Aja mlad sm pa 20 let. 😉
Mi je razložil, da je to genetsko, da moški gledajo razgaljena mlada dekleta. In da je to gledanje zelo zdravilno (za gledajočega). Tako da si ga zavoljo zdravja ne upam v gozd in gore poditi. 😉
[/quote]
Ne vem, če bo znal pretopiti energijo v kaj splošno uporabnega za ženske, da ga mestni sprehod malo nadraži, potem pa ti lahko upaš zvečer, ko se mrak spusti, na dobre obete, da bo končno pokazal malo več volje in bo bolj divji. Ampak menda si utrudi oči od vsega gledanja, pa ga mine volja do vsega, da raje odide ven s prijatelji na pivo, po pivu pa tako veš, kakšna je moška uporabnost… 🙂
[/quote]
Divjega nikar. :-DD
Vljudno Vas pozdravljam,
Aleksander Z.
[/quote]
Nimam glih velikih jošk, tud št košarce ni velika, sm pa vseen z njimi zadovoljna 🙂
Sm pa enkrat v eni temi že napisala, B košarca 🙂
[/quote]
Oprostite, ker sem spregledal Vašo objavo, za kar se Vam iskreno opravičujem.
Nisem ravno strokovnjak na področju košaric, vendar sem zasledil, da imajo večjo vlogo od samih črk številke, ki se nahajajo ob tej črki.
Zahvaljujem se Vam, ker ste končali mojo radovednost in mi omogočili boljši spanec.
Vljudno Vas pozdravljam,
Aleksander Z.
[/quote]
Tanartabulš punce so zadnje cajte že vse zasedene. Vsako ko vprasam če jbi sla na pijacko rece da ma fanta al pa ne more kr ma kaksne druge obveznosti, sm zadnjic rekel da pridem na Fužine in bom res probal prit v sredo če bo vreme vredu.
Aja mlad sm pa 20 let. 😉
[/quote]
Moje frendice, vsaj tiste s katerimi se največ družm, so vse zasedene.
Pa sej niso južne sam v Fužinah. Ok, jih je kr neki, ampak so tud drugje. Men se zdi da če hočš katero upecat, da je najboljš da greš kdaj v kakšn klub npr TOP ko je balkan muzika ali ko kater pevc ali pevka od dol pride tja. Takrat je tam ful mladih luštnih punc. In ja, največ res takih kot sm jaz, ki imamo neki južne krvi v seb. Večina mojih frendic in frendov je svojo sorodno dušo spoznala na tak način.
P.ičke so ko hajzli. zasedena je, ampak samo trenutno. Gravitirajo k serijski hipergamiji. To, če jo kao en j.ebe, ne pomeni, da je do penzije zasedena, ekr tega ni v babji mentaliteti. Če si dec, te to, da je zasedena ne bo ustavilo. Če si p.ička, pa drkaj in čakaj na samske. Probajte enkrat pof.ukat poročeno, majmuni. samske vas sploh več ne bodo zanimale.
Če to leti name, jaz nism taka. Ok, tip naj bi imel tolk denarja, da bi skup z njim lahk živela tako kot živim dans, da se ne odrekam preveč. To mi je važn! Pač da si še zmer vsaj približn lahk privoščim to kar si lahk privoščim dans. Če je pa polhn denarja pa tud ok, se ne branim 😉 nism pa tud tip ženske, ki bi tipa izkoriščala. 50:50 je čist ok 🙂
Aja mlad sm pa 20 let. 😉
[/quote]
Pa sej niso južne sam v Fužinah. Ok, jih je kr neki, ampak so tud drugje. Men se zdi da če hočš katero upecat, da je najboljš da greš kdaj v kakšn klub npr TOP ko je balkan muzika ali ko kater pevc ali pevka od dol pride tja. Takrat je tam ful mladih luštnih punc. In ja, največ res takih kot sm jaz, ki imamo neki južne krvi v seb. Večina mojih frendic in frendov je svojo sorodno dušo spoznala na tak način.
[/quote]
Glih v Topu sm bil par tednov nazaj sm ni blo balkanske muzike in nekak se ni izslo sem vabil na ples dve punci da bi pokazal par muvov svojih pa nista bli glih za, pol je blo pa enmu frendu slabo pa sm mogu prej vn it in je blo konc partija.
Škoda da ste ze vse vezane bi mral prit na ta forum kaksn let prej.
[/quote]
Glih v Topu sm bil par tednov nazaj sm ni blo balkanske muzike in nekak se ni izslo sem vabil na ples dve punci da bi pokazal par muvov svojih pa nista bli glih za, pol je blo pa enmu frendu slabo pa sm mogu prej vn it in je blo konc partija.
[/quote]
Jah smola no, ampak sej boš našel eno tapravo, vrjem 🙂
S pi.čkami je kot z dobrimi službami. Tudi dobre službe so vse zasedene. Tako ima vsaka p.ička jebacha. Če ji prosilec ni dovolj všeč, bo rekla, da je zasedena. če jo boste navdušili, pa ne bo nič zasedena. sami s eodločite, boste butli, ali umetniki besede in dejanj…Lahko se pa doma jočete in čakate na proste dobre službe in proste p.ičke…
[/quote]
[/quote]
Na forumu ne upaj, da boš kakšno najdel. Tukaj je vse anonimno, niti koga vidiš, niti slišiš, niti veš s kom se v resnici dopisuješ. Raje si najdi punco v reali, ker če misliš, da boš kakšno spoznal na monu, se grdo varaš.
Forum je zaprt za komentiranje.