Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

Midve sva z * grdo resnico, že imele pet sekund slave…zaj se prav dobro razumeva 🙂
Ti Matjažko, bodi plen med mladimi, zate primernimi…kaj boš ti izzival s svojo odpeto srajco poročne, že nas zrele ženske :))) ahahahaaa

Včasih se tudi starejšim tigricam zalušta kak mlad zajček dolgoušček in ga rade dajo iz kože.
Če bi zavohala mlado kri, bi tudi ti prišla na svoj okus… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne moreš verjamet. 🙂

Nič ne bo, ti si pretrda kost za te tigrice, ne vem, če bi preglodale skozi tako stare kosti. Če pa me mislijo raztrgat, pa lahko priskočiš na pomoč, menda si dober dreser divjih živali, kot so tigrice, levinje, panterke… Samo z bičom parkrat zamahneš, pa malo na trdo je potrebno žvajznit, pa se pokorijo in disciplinirajo… 😀

Ker sem sam rabljen, so mi všeč rabljene babe. Jaz bi se odločil za take nesrečno poročene, ali pa stare tam čez 30 v krizi identitete, s pomanjkljivo samoopodobo. Medtem, ko fantazerji fantazirajo o do 25-letni robi, ki dneve preživlja na facebooku, imamo eni praktičen pristop k stvari. Krizo identitete zmešanih bab je treba izkoristiti, ne pa jo analizirati ali se norčevati. Jaz sem star ded, kaj bo mladenka z mano, starim oslom, ki se mu pleša dela. za mene je dobra tudi malo shojena baba, ki je že naveličana dedca doma. Tudi če ima kako kilo viška me ne moti, če trdi, da njen tip slabo kavsa pa je sploh idealno. Pol pač pokažeš, da ti zmoreš bolje in oba sta zadovoljna.

Nič ne bo, ti si pretrda kost za te tigrice, ne vem, če bi preglodale skozi tako stare kosti. Če pa me mislijo raztrgat, pa lahko priskočiš na pomoč, menda si dober dreser divjih živali, kot so tigrice, levinje, panterke… Samo z bičom parkrat zamahneš, pa malo na trdo je potrebno žvajznit, pa se pokorijo in disciplinirajo… 😀
[/quote]Sem od šoka skup padel, ko vidim dogajanje, bosa noga z indijsko kamsutro navalila na ubogega matjažka, tako da ne bi nič iz mene. 🙂 Ko se starim babam utrga ………..:-)

Sicer kaj pa ostalega zadeva, pa menda letos narekujejo tako, ravno videl na fb. 🙂
[img]http://narobesvet.net/wp-content/uploads/2017/05/ktu.jpg[/img]

[img]http://narobesvet.net/wp-content/uploads/2017/05/nadh.jpg[/img]

Aja, pozabil prvo stran stare kosti. 🙂[img]http://narobesvet.net/wp-content/uploads/2017/05/av.jpg[/img]

[/quote]Sem od šoka skup padel, ko vidim dogajanje, bosa noga z indijsko kamsutro navalila na ubogega matjažka, tako da ne bi nič iz mene. 🙂 Ko se starim babam utrga ………..:-)

Sicer kaj pa ostalega zadeva, pa menda letos narekujejo tako, ravno videl na fb. 🙂
[img]http://narobesvet.net/wp-content/uploads/2017/05/ktu.jpg[/img]

[img]http://narobesvet.net/wp-content/uploads/2017/05/nadh.jpg[/img]
[/quote]

A to je njena hčer, zgleda prav poduhovljeno od zadaj, verjetno je izrezana mama. Samo midva sva 2 stara klipana, kljub šarmu, ki ga premoreva v neomejenih količinah, dvomim, da bo imel kak efekt na tako mlade. 🙂

Ženske se starajo, kaj češ, midva imava srečo, ker sva moška, pa še mladostniški značaj naju dodatno pomladi. 🙂

Preselite se iz tistih pašnikov vaših v mesta, pa ne boste rabili baba na facebooku gledat, he he he…

Ženske se starajo, kaj češ, midva imava srečo, ker sva moška, pa še mladostniški značaj naju dodatno pomladi. 🙂
[/quote]
To itak. Ampk bosa noga mora tud še vroča bit, saj rada po žerjavki hodi. 🙂

Zdaj mi je kapnilo, na tebi si ona obeta izvajanje kamasutre, ker misli da si mladič, namesto da bi svoje tradicionalno vredno indijsko zdravilno znanje uporabila, recimo kar na meni s kako tantrično masažo, ne da moram hodit okol vseh dohtarjev vse do Golnika, kjer me skoraj ubijejo, če mi dajo bicikel pod noge. 🙂

[/quote]
To itak. Ampk bosa noga mora tud še vroča bit, saj rada po žerjavki hodi. 🙂

Zdaj mi je kapnilo, na tebi si ona obeta izvajanje kamasutre, ker misli da si mladič, namesto da bi svoje tradicionalno vredno indijsko zdravilno znanje uporabila, recimo kar na meni s kako tantrično masažo, ne da moram hodit okol vseh dohtarjev vse do Golnika, kjer me skoraj ubijejo, če mi dajo bicikel pod noge. 🙂
[/quote]

A kamasutro izvaja s tradicionalno indijsko medicino. Dobro se sliši, ker nekaj me čakre zafrkavajo, blokade, bojim se, da je potrebno sprostiti zastoje kundalini energije.

Tulipanka, lahko bi mi naredila karmično analizo, da vidim, katera žival sem bil v prejšnjem življenju. A sem bil kak mucek, hišni ljubljenček, kjer so me ženske božale in gladile dlako, verjetno prej osel? 😀

Kaj je zdej to neka perverzija tu gor.
Polarni kaj bo tvoja bodoča žena rekla aaa? Nemoj da me brukas. Me bojo bosanci s kože dal hebemu miša. Kakšne tantrične masaže in podobna sanja? . Ima da si priden.
Matjažko tebe mormo pa tud čim prej ozent, da ti ne bojo neumnosti po glav hodile. Sej veš ko dobiš babo v bajto se hudič iz bajte uide.

Nič ne, samski stan je treba izkoristit do zdnje sekunde….pa še kako čez. 🙂

Jaz sem pa tvoji bodoči gospe polarni rekla da vstopas v zakon skoraj nedolžen. Ccccc

To itak drži kot pribito. 🙂

Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]

Dej koga drugega bas… Se ne oblacis zaradi pogledov? Niti malo? Niti pikece od tega? Itak da se najprej zaradi pocutja , takoj drugo pa :)?
[/quote]

Itak ja, kupujem tist kar je men všeč in da se dobr počutm in tud oblačim se tako. Nikol se nism oblačla, da bi se drugi oziral za mano. Če sm komu všeč mu bom všeč taka kot sm. Še na misel mi ne pride da bi se oblačla izzivalno zato, da bi se drugi obračal za mano. Raj vidm da se ne.
Ne rečm da se polet ko je zares vroče oblečm tud v kakšno mini oblekco, tud kratke hlače….ampak to zato, ker je vroče, ne pa zarad pogledov ostalih.

Tulipanka nima tipa, ampak je poročena 😉
[/quote]

Loči se haha :)))

Res je, tud kakšni Štajerci so pravi lepotci 😉

Ena južna
Če sm komu všeč mu bom všeč taka kot sm. Še na misel mi ne pride da bi se oblačla izzivalno zato, da bi se drugi obračal za mano. Raj vidm da se ne.

Tako je, bodi to, kar si, saj imaš čudovit značaj, ki še posebej pride do izraza poleti v mini kiklci in razpeti polprozorni bluzici.

Res je, tud kakšni Štajerci so pravi lepotci 😉
[/quote]

Posebaj Matjažko je lepotec. Izgleda kot Ace Ventura: pet detective.

Mi je razložil, da je to genetsko, da moški gledajo razgaljena mlada dekleta. In da je to gledanje zelo zdravilno (za gledajočega). Tako da si ga zavoljo zdravja ne upam v gozd in gore poditi. 😉

Dej koga drugega bas… Se ne oblacis zaradi pogledov? Niti malo? Niti pikece od tega? Itak da se najprej zaradi pocutja , takoj drugo pa :)?
[/quote]

Itak ja, kupujem tist kar je men všeč in da se dobr počutm in tud oblačim se tako. Nikol se nism oblačla, da bi se drugi oziral za mano. Če sm komu všeč mu bom všeč taka kot sm. Še na misel mi ne pride da bi se oblačla izzivalno zato, da bi se drugi obračal za mano. Raj vidm da se ne.
Ne rečm da se polet ko je zares vroče oblečm tud v kakšno mini oblekco, tud kratke hlače….ampak to zato, ker je vroče, ne pa zarad pogledov ostalih.
[/quote]

Kolk si pa stara, da vidm če bi se med nama lahko izšlo?
Si mi ful vseč kr pametn pises in si ful samozavestna.

Ni glih polprozorna, pa tud preveč razpeta ne, glih prav, tako kot mora bit 😉
Pa tud oblekce niso čist mini 😉

Mi je razložil, da je to genetsko, da moški gledajo razgaljena mlada dekleta. In da je to gledanje zelo zdravilno (za gledajočega). Tako da si ga zavoljo zdravja ne upam v gozd in gore poditi. 😉
[/quote]

Ne vem, če bo znal pretopiti energijo v kaj splošno uporabnega za ženske, da ga mestni sprehod malo nadraži, potem pa ti lahko upaš zvečer, ko se mrak spusti, na dobre obete, da bo končno pokazal malo več volje in bo bolj divji. Ampak menda si utrudi oči od vsega gledanja, pa ga mine volja do vsega, da raje odide ven s prijatelji na pivo, po pivu pa tako veš, kakšna je moška uporabnost… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close