KAKŠNE BEJBE
Jup, mi smo nartabolše. Ne kompliciramo, nič se ne sramujemo, veliko znamo…če pa je še postava dobra, pa smo itak špica. Iz lastnih izkušenj vam povem, da za mano zijajo tako mladi, kot stari. Že vejo, zakaj ;).
[/quote]
Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Lahko se tolažiš vendar ti bo ogledalo povedalo resnico. 😉
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
Jup, mi smo nartabolše. Ne kompliciramo, nič se ne sramujemo, veliko znamo…če pa je še postava dobra, pa smo itak špica. Iz lastnih izkušenj vam povem, da za mano zijajo tako mladi, kot stari. Že vejo, zakaj ;).
[/quote]
Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
[/quote]
A ste eni sami včeraj kaj zategnjega pojedli ali je to že od skoz? Ker bi bilo že nepojmljivo, da nekateri, ne glede na leta, ostajate na isti zgornji točki elastičnosti.
40tka, na Mon je znano, da obstaja problem okenjene samozavesti, ki vedno vidi manj.
Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]
Dej koga drugega bas… Se ne oblacis zaradi pogledov? Niti malo? Niti pikece od tega? Itak da se najprej zaradi pocutja , takoj drugo pa :)?
[/quote]
[/quote]
:))))))))))
Se sprašujem, kdaj me bo zadelo.
Drugače pa – kje to vidite tako slečene, v tem mrazu?
“Ena južna”
Nikol nism rekla da slovenski fantje niso ok. Itak da so, eni so superca, se pa najdejo tud med njimi kreteni tako kot povsod, ampak v večini so čist ok.
Seveda, imaš nas simpatične Štajerce in potem one… Imate srečo slovenska dekleta, da imate vsaj nas.
“indijski tulipan”
Tulipanka nima tipa, ampak je poročena 😉
O naslov teme so BEJBE, in evo Tulipanko.
Kaj ponujate poročene? Da vidimo, lahko naštevaš:
Kako je kaj z možekom? Predobro mu kuhaš, potem pa izgubi inercijo. 🙂
Ti ga naženi ven malo na svež zrak, da se malo rekreira, in ne dovoli mu pit piva.
Tara_S
Moj dečko tudi nekam dobre volje ob toplih sončnih dnevih po mestu hodi. ;-)
Sončni žarki zvabijo martinčice na plano, in evo, lovci že na preži, oprezajo, preslikajo vse z očmi in raziskujejo mestni teren.
Ne pošiljaj ga v mesto, v naravo naj gre ob sončnih dnevih!
Evo našega terapevta :)))
[/quote]
A terapevta rabite bejbe, veš da sem ti vedno na razpolago, ti se sprosti in izlij svojo dušo, v mojih rokah je na varnem, ker ne stiskam premočno. Kakšne srčne težave pa imaš? Aja, saj si izpostavila, da si poročena… Poskušaj se bremzat, ne podleži skušnjavam – oz. če že, podleži po čisti vesti.
Malo jih je , ki izkazujejo svojo možatost skozi razprto srajco z bogato poraščenimi prsi.
[/quote]
Haha no ja saj ne rabi bit lih razgaljen. Sem pa za majske praznike( ne pri nas) res vidla dva fejst.
[/quote]
Želim si, da bi bil kosmat ko pes, da bi bil vsaj Italijan ali pa kak Bosanec, pa nisem, a sem ti še vedno simpatičen?
Haha no ja saj ne rabi bit lih razgaljen. Sem pa za majske praznike( ne pri nas) res vidla dva fejst.
[/quote]
Želim si, da bi bil kosmat ko pes, da bi bil vsaj Italijan ali pa kak Bosanec, pa nisem, a sem ti še vedno simpatičen?
[/quote]
Seveda si simpatičen. Kaj ti pa fali? Čist nic
Je pa dejstvo da imajo moški več sreče poleti se nagledat lepih žensk kot ženske res lepih moških.
[/quote]
Seveda si simpatičen. Kaj ti pa fali? Čist nic
Je pa dejstvo da imajo moški več sreče poleti se nagledat lepih žensk kot ženske res lepih moških.
[/quote]
Oh, ne, zakaj na glas, direkt, malo ženske pretanjenosti in sprevedavega strategijskega manipuliranja ti manjka. Zdaj je prepozno – ljubezenski trikotnik je vzpostavljen. Poročena Tulipanka bo ljubosumna nate, upam, da si ne bosta skočili v lase v boju za plen. Ženske preveč komplicirate, lahko bi me imele obe…
Forum je zaprt za komentiranje.