Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

Čustveno hladnih žensk ni, to veš. So le ženske, ki znajo bolj kontrolirati čustva. Vsaj do neke mere. Ko so same, mogoče jokajo, toda ljubljeni osebi znajo pogledati v oči in reči: vseeno mi je.
Je pa res, da se po mojih izkušnjah sodeč, tudi moški vedno bolj čustveno odpirajo. Tako da…ni nekega pravila. Prava mera vsega je najboljša.
[/quote]

Nek pridih melanholičnosti in hrepenenja je čutiti v tvojih postih. Čustva ti uhajajo izpod vajeti razumske kontrole. Imej se pod kontrolo na to osamljeni sobotni večer, za božjo ovljo, ne se preveč raznežiti, saj nehote izpostavljaš svojo šibkost vsem na očem tu na forumu. 😀
[/quote]

Ups, petkov večer, vidiš, kako medeš moške, kakšno moč vršiš nad nami moškimi, kaplja čez rob je bila omemba hlačk, počutim se kot miška v mačjih krempljih, čisto prepuščen usodi… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nek pridih melanholičnosti in hrepenenja je čutiti v tvojih postih. Čustva ti uhajajo izpod vajeti razumske kontrole. Imej se pod kontrolo na to osamljeni sobotni večer, za božjo ovljo, ne se preveč raznežiti, saj nehote izpostavljaš svojo šibkost vsem na očem tu na forumu. 😀
[/quote]

Ups, petkov večer, vidiš, kako medeš moške, kakšno moč vršiš nad nami moškimi, kaplja čez rob je bila omemba hlačk, počutim se kot miška v mačjih krempljih, čisto prepuščen usodi… 😀
[/quote]

:). Če bi zmedla samo tebe, bi bila zelo vesela ;).

Lahko se se tako hvalis, a nam 25 letnicam ne mores konkurirati 🙂

Niti ne poskušam konkurirat.
In če bi jaz bila zdaj 25, se res ne bi sekirala, kaj mislijo in govorijo 40-letnice ;).

Mah velik je 25 letnc ko zgledajo ki 50 letnice.
Jp to pa je zuranje in kajenje na polno od osnovke.
Nimaš kej kr sejš to tud zanjs. 😉

Ne sej v bistvu kul, da se kakšna tako direkt ponuja…

Imaš point, za kavs ste starejše boljše. Ker ste naveličane prineske na zrnu graha špilat in nočete lajfa zamudit..
[/quote]

No, ponujam se ravno ne. Mogoće sem se samo mal pohvalila oz. pohvalila mal starejše ženske. Se opravičujem, če si me narobe razumel…
Ampak, khm, bi pa me, kajne???;))
[/quote]

Bo kar vredu, če v tem kontekstu le sebe promoviraš, ker ponudbe jasno štrikaš z luknjami v štunfih (niso mišljene holahupke).

No, ponujam se ravno ne. Mogoće sem se samo mal pohvalila oz. pohvalila mal starejše ženske. Se opravičujem, če si me narobe razumel…
Ampak, khm, bi pa me, kajne???;))
[/quote]

Bo kar vredu, če v tem kontekstu le sebe promoviraš, ker ponudbe jasno štrikaš z luknjami v štunfih (niso mišljene holahupke).
[/quote]

Ahjej, Matjažko, kje si, da mi pomagaš? Si me tak hitro pozabil?

40-letnica
Ahjej, Matjažko, kje si, da mi pomagaš? Si me tak hitro pozabil?

Kako pozabil, saj se pa čutiva z najinimi subtilnimi telepatskimi srčnimi senzorčki na drugi strani interneta. A so slabe radijske zveze danes pri tebi? Nisi dobila mojega ZS. Moglo bi ti vleči….

Sicer pa vedno stojim ob strani nemočnim, zatiranim in šibkim. Torej ženskam. 😀
Koga bova sesula kot kanto? Ti samo pokaži prst nanje in jih kot tvoj zvesti doberman razcefram, da bodo videti kot luknje v štrunfih.

Oba ljubiva nasilje, švic, kri in seks. Virtualni masaker nama bo obema polepšal sončen dan.
vuf, vuf … :)))

Ho, ho…:))) Kot nemočna, zatirana in šibka…ženska torej, te prosim, da pošlješ bolj močne valove (ker nč ne čutim, ne vleče) in da scefedraš vso to nesramno mladino.
Za nagrado ti obljubljam veliko švica ;))))).

40-letnica
Ho, ho…:))) Kot nemočna, zatirana in šibka…ženska torej, te prosim, da pošlješ bolj močne valove (ker nč ne čutim, ne vleče) in da scefedraš vso to nesramno mladino.
Za nagrado ti obljubljam veliko švica ;))))).

Jah, zakaj pa nič ne mažeš, anten namreč, te morajo vedno biti v teku, okretne kot frača, da jih usmeriš v pravo stran. Čudno, da se nama valovi transverzalno ne sekajo in ojačajo signal, saj sva menda oba s štajerskega konca. Jutro je še, dan je še dolg, za laško je še čas, bo ti potem bolj vleklo proti večeru…

No, pol pa bom počakala na boljši signal… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close