Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAKŠNE BEJBE

KAKŠNE BEJBE

Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]

No, tle se opazi da si mladič…nihče se ne počuti bolje v cotah za ven(družbo/okolico) kot v cotah za prosti čas….in babe se ne fasadirate zaradi sebe ampak za okolico….ker drugaće bi v nedeljo glancale flet v miniki, petkah, z maskaro, napudrane , odišavljene in z urejeno frizuro…

Uf, to pa je res zgodi. No lahko noč pa lepe sanje 🙂
[/quote]

Jst mam vedno lepe sanje odkar nate mislem. 🙂
Sam to mi povej kakšno barvo las maš, da ne bom napačno sanjal? 😉
[/quote]

Ja kakšno le? Južnjakinja ane, temnolasa 😉

Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Lahko se tolažiš vendar ti bo ogledalo povedalo resnico. 😉
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
[/quote]

A hočeš reči, da 20-letnicam nič ne visi? Dej no.
Sicer pa ne govorim o popolnosti, govorim o tem, da smo ženske okrog 40 bolj sproščene in zelo zanimive za moške, ker se ne sramujemo svojih pomanjkljivosti in lahko seksamo pri svetlobi. Vsaj zame to velja 🙂
[/quote]

Enako velja tud za mlade 😉

[/quote]

[/quote]

Tipična Fužinska čefurka.

Jaz še ne 😉
V bistvu se pa nikol ne oblačim zato, da bi me drugi občudoval, ampak se oblačim tako da je men fajn, da se sama dobr počutm. Ja, ko je vroče tud mini kiklca, kakšna lahkotna majčka ali bluzca in pičimo 🙂
[/quote]

No, tle se opazi da si mladič…nihče se ne počuti bolje v cotah za ven(družbo/okolico) kot v cotah za prosti čas….in babe se ne fasadirate zaradi sebe ampak za okolico….ker drugaće bi v nedeljo glancale flet v miniki, petkah, z maskaro, napudrane , odišavljene in z urejeno frizuro…
[/quote]

Heh, sm šla tud že bolj športno oblečena npr v trenirki, tako v center kot BTC… 😉
Fasade pa jaz nimam na seb. Še nikol v lajfu si nism dala puder na faco, tud kakšnih šmink ne. Uporabljam samo maskaro in gloss za ustnice 😉

[/quote]

[/quote]

Hehe.

[/quote]

Heh, sm šla tud že bolj športno oblečena npr v trenirki, tako v center kot BTC… 😉
Fasade pa jaz nimam na seb. Še nikol v lajfu si nism dala puder na faco, tud kakšnih šmink ne. Uporabljam samo maskaro in gloss za ustnice 😉
[/quote]

Aja in to tud ko sm doma. Pač navada 😉

[/quote]

Hehe.
[/quote]

Da te malo zafrkavam, predem grem spat.

Hehe.
[/quote]

[/quote]

Ah, sej si prjazn 😉

[/quote]

Ah, sej si prjazn 😉
[/quote]

Mi teški fizikalci, ustajamo ob 4:00, I MARŠ NA POSO.

Ah, sej si prjazn 😉
[/quote]

[/quote]

Ja jbg, poznam tud tak primer. No glih ob 4h ne, vstane pa ob 5h, ampak ima tud službo bliz, gre peške 🙂

[/quote]

[/quote]

Meni so ravno temnolaske všeč in izjemno lepe so mi temnejše obrvi tudi. 🙂

Starost je žalost, nič ne stoji več tako, kot je stalo pri 20ih, je več frustracij in zahtev, glede znanja je pri nekaterih zelo vprašljivo.
Lahko se tolažiš vendar ti bo ogledalo povedalo resnico. 😉
Skrivati se da pred starostjo s pomočjo make upa in lepotnih operacij, a ubeži ji nobena in 40eta so tista leta, ko ženske še posebej močno zadane to spoznanje, moške pa tam po 50em.
[/quote]

A hočeš reči, da 20-letnicam nič ne visi? Dej no.
Sicer pa ne govorim o popolnosti, govorim o tem, da smo ženske okrog 40 bolj sproščene in zelo zanimive za moške, ker se ne sramujemo svojih pomanjkljivosti in lahko seksamo pri svetlobi. Vsaj zame to velja 🙂
[/quote]

A mlade pa sam u temi al kako? 🙂

[/quote]

Ja jbg, poznam tud tak primer. No glih ob 4h ne, vstane pa ob 5h, ampak ima tud službo bliz, gre peške 🙂
[/quote]

Torej sem, edini fizikalec, ki ga poznaš, da vstaja ob 4h? Zato sem nekaj posebnega. Aja, pa še auto imam, pa ene 7 kilometrov, imam šiht od Novih Jarš.

[/quote]

Meni so ravno temnolaske všeč in izjemno lepe so mi temnejše obrvi tudi. 🙂
[/quote]

🙂
Sej boš našel tapravo.

Želijo si zrelejše ja..prej bo resnica, da navadni fehtar nazadnje gre na vas zrelejše, ker je edina alternativa masturbacija…Mladenke so zbirčne…ve zrelejše s emroate samooglaševati, da dobro f.ukate, kot kakšni dedci..

[/quote]

Torej sem, edini fizikalec, ki ga poznaš, da vstaja ob 4h? Zato sem nekaj posebnega. Aja, pa še auto imam, pa ene 7 kilometrov, imam šiht od Novih Jarš.
[/quote]

Ampak sej to ni tolk bed. Si prej doma, imaš ful od dneva.
Jaz npr začnem ob 9h in delam do 17h, ampak je fajn, ker ko vse nardim lahk grem dam. Tako da ko je lep vreme, sm v službi bolj ažurna, da prej lahk zginm 🙂

[/quote]

Jaz npr začnem ob 9h in delam do 17h, ampak je fajn, ker ko vse nardim lahk grem dam. Tako da ko je lep vreme, sm v službi bolj ažurna, da prej lahk zginm 🙂
[/quote]

To je res. Ob 13:00 sem svoje končal. Ob petkih že ob 12:00 fertik, vikende frej, tko da ni tok slabo.

[/quote]

To je res. Ob 13:00 sem svoje končal. Ob petkih že ob 12:00 fertik, vikende frej, tko da ni tok slabo.
[/quote]

No vidš. Pol še ni tko hudo, greš pač prej spat. Jaz zaspim šele okol 1h zjutri, včasih tud kasnej 🙂

[/quote]

No vidš. Pol še ni tko hudo, greš pač prej spat. Jaz zaspim šele okol 1h zjutri, včasih tud kasnej 🙂
[/quote]
Ne moreš se otresti udvarača, na med.over. netu, zato hodiš spati ob 1:00 hehe.

[/quote]

[/quote]

Praviloma bi mogu zaspat pred polnocjo da se telo lazje regenerira

[/quote]

[/quote]
Si šla v trenerki , brez maskare , brez glosa na šiht, v kino, v klub, na koncert itd? Nisi!
Si kdaj glancala flet v petkah? Nisi!

[/quote]
[/quote]

Hehe, ma ne, tako sm navajena. Ne morm zaspat prej, redkokdaj mi rata.

[/quote]
Si šla v trenerki , brez maskare , brez glosa na šiht, v kino, v klub, na koncert itd? Nisi!
Si kdaj glancala flet v petkah? Nisi!
[/quote]

Ne boš vrjel, tud v službo sm šla 2x v njej, pa noben ni sploh porajtal da je trenirka 🙂 v kino pred leti tud, zdej že dolg nism bila v kinu. V klub ali na koncert pa res ne. Sm šla pa v pajkicah pa visoke škornje nad koleni čez 😉 petke pa redkokdaj obujem.
Brez maskare in glossa pa res nikol nism.

[/quote]

Hehe, ma ne, tako sm navajena. Ne morm zaspat prej, redkokdaj mi rata.
[/quote]
Grem počasi spati. Pa ne mi zaželet lepe sanje, ker se bo spet nekdo zapalil. Prej ga je tvoja barva las zanimala, da se te približno predstavlja v sanjah, drugič bo vprašal, katero barvo tangic imaš trenutno oblečene, hehe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close